reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Kariwiw ależ mnie zaskoczyłaś
a opowiesz skąd zamiłowanie do j. francuskiego ??

Kasiad a jak Ty mnie zaskoczyłaś :szok:
gratuluję "dzieci' ;-) - może się nie obrażą za te "dzieci" :confused:
mój mąż jest tylko 3 lata od Ciebie młodszy :tak:
ale ma 2 dzieci - w tym jedno w drodze :-)

ciekawe czy się Tobie te 4 suwaczki zmieszczą w podpisie :confused::confused::confused:

Nie wiem, czy się zmieszczą, aż się boję próbowac.
Skąd Wy wklejacie te Emotikonki w tekście? jak zagladam do ikonki "Wstaw obrazek" to mi sie otwiera tylko jakaś ścieżka dostępu...

Mel.....no pięęęękny brzusio ;-) ....juz pomalutku miszkaniec pokazuje swoj domek światu:tak: ....ah....aż zatęskniłam z tym stanem...:szok:

kasiad ...witaj na forum....no i gratuluje sporej gromadki...:szok: ;-)

Mel, ano z liceum jeszcze, miałam taką to pasję, "nasza pani" tak nas zaraziłą, że potem większość z nas zdawała fr. na maturze i poszła w tym właśnie kierunku na studia.
Teraz poniekąd wracam do zawodu, wcześniej pracowałam z fr. ale głównie z językiem technicznym w biurze projektowym. Wszelkie belki stropowe, filigrany i konstrukcje stalowo-żelbetowe nie mają dla mnie tajemnic, hehe.

Powiem ci Wronka w tajemnicy, że jak zobaczyłąm brzuszek Mel, to też mnie nostalgia niezmierna ogarnęła, ja też taki chcę ...

Witaj, Wronka.
Niestety czuję, że bierze mnie zaziębienie. U mnie w domu mąż i córka chorzy i pewnie mnie zarazili. Wzielam wapno i rutinoscorbin, no i mam nadzieję, że pomoże, bo juz raz antybiotyk w ciąży łykałam i nie chciałabym znowu :(

Hello
Popisalo sie od wczoraj
To lubie

witam nowa mame - faktycznie chyba najbardziej z nas jestes doswiadczona:tak: Jak Ty sobie rade dajesz dziewczyno?? Ja z dwojka czasem (czesto:zawstydzona/y: ) wymiekam ale co tam - podtrzymuje dzielnie decyzje o trzecim...Nie wiem jak to bedzie...:confused:

Pokaz nam swoje dziecinki:-) I swoj pyszczek:-)

reklama
Witaj Milkaaa
Postaram się w weekend powklejac zdjęcia i zrobic suwaczki. Dzis juz nie dam rady, bo zaraz wyjeżdżam do Poznania.
Pytasz jak sobie daję radę? Prawie przez cały dzień moich starszaków nie ma w domu, bo albo są w szkołach, albo robią lekcje, a jak maja chwilę wolnego, to biegają do znajomych. Zaczynają się już pierwsze fascynacje płcią przeciwną, a wtedy rodzice schodzą na plan dalszy :zawstydzona/y:
Kiedyś dom był pełen, a teraz już jest cicho, ale do czasu - jeszcze 3 miesiące :-)

Do góry