reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Kariwiw ależ mnie zaskoczyłaś
a opowiesz skąd zamiłowanie do j. francuskiego ??

Kasiad a jak Ty mnie zaskoczyłaś :szok:
gratuluję "dzieci' ;-) - może się nie obrażą za te "dzieci" :confused:
mój mąż jest tylko 3 lata od Ciebie młodszy :tak:
ale ma 2 dzieci - w tym jedno w drodze :-)

ciekawe czy się Tobie te 4 suwaczki zmieszczą w podpisie :confused::confused::confused:

Nie wiem, czy się zmieszczą, aż się boję próbowac.
Skąd Wy wklejacie te Emotikonki w tekście? jak zagladam do ikonki "Wstaw obrazek" to mi sie otwiera tylko jakaś ścieżka dostępu...

Mel.....no pięęęękny brzusio ;-) ....juz pomalutku miszkaniec pokazuje swoj domek światu:tak: ....ah....aż zatęskniłam z tym stanem...:szok:

kasiad ...witaj na forum....no i gratuluje sporej gromadki...:szok: ;-)

Mel, ano z liceum jeszcze, miałam taką to pasję, "nasza pani" tak nas zaraziłą, że potem większość z nas zdawała fr. na maturze i poszła w tym właśnie kierunku na studia.
Teraz poniekąd wracam do zawodu, wcześniej pracowałam z fr. ale głównie z językiem technicznym w biurze projektowym. Wszelkie belki stropowe, filigrany i konstrukcje stalowo-żelbetowe nie mają dla mnie tajemnic, hehe.

Powiem ci Wronka w tajemnicy, że jak zobaczyłąm brzuszek Mel, to też mnie nostalgia niezmierna ogarnęła, ja też taki chcę ...

Witaj, Wronka.
Niestety czuję, że bierze mnie zaziębienie. U mnie w domu mąż i córka chorzy i pewnie mnie zarazili. Wzielam wapno i rutinoscorbin, no i mam nadzieję, że pomoże, bo juz raz antybiotyk w ciąży łykałam i nie chciałabym znowu :(

Hello
Popisalo sie od wczoraj
To lubie

witam nowa mame - faktycznie chyba najbardziej z nas jestes doswiadczona:tak: Jak Ty sobie rade dajesz dziewczyno?? Ja z dwojka czasem (czesto:zawstydzona/y: ) wymiekam ale co tam - podtrzymuje dzielnie decyzje o trzecim...Nie wiem jak to bedzie...:confused:

Pokaz nam swoje dziecinki:-) I swoj pyszczek:-)

reklama
Witaj Milkaaa
Postaram się w weekend powklejac zdjęcia i zrobic suwaczki. Dzis juz nie dam rady, bo zaraz wyjeżdżam do Poznania.
Pytasz jak sobie daję radę? Prawie przez cały dzień moich starszaków nie ma w domu, bo albo są w szkołach, albo robią lekcje, a jak maja chwilę wolnego, to biegają do znajomych. Zaczynają się już pierwsze fascynacje płcią przeciwną, a wtedy rodzice schodzą na plan dalszy :zawstydzona/y:
Kiedyś dom był pełen, a teraz już jest cicho, ale do czasu - jeszcze 3 miesiące :-)

Do góry