reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam!

Kariwiw piekne miejsce :happy: . Właśnie szukałam czegoś takiego na przyszłe wakacje - powiekszy sie grono mam z naszej przyjacielskiej paczki a to miejsce jest idealne na "leniwe";-) wypady z dziecmi. Nie trzeba biegac i zwiedzać - cały urok miejsca jest zapewne w promieniu 20 km.......piękne.

W niedziele byłam na Oratorium Rubika. To było bardzo dobrze wydane 70zł. Podobaja mi się takie projekty symfoniczne z cała orkiestra i z chórem. A do tego sama treśc i przesłanie Oratorium piekne - jest hołdem dla Jana Pawła II, opowiada o jego osobie.
Było bardzo duzo ludzi - cała łuczniczka wypełniona po ostatnie krzesło. Gdyby koncert był w filharmoni to by dopiero było cudowne brzmienie....no coż ale tam nie wcisnie sie tylu słuchaczy. I tak było rewelacyjnie. A 15.04.2007 bedzie w Bydzi 3-cia częsć tego oratorium.

Pozdrawiam słonecznie mamusie i dzieciaczki.

Hi ya ! :cool2:

JJ uwielbiam Rubika, własciwie to co robi :zawstydzona/y::-D

natalya GRATULACJE !!!!
szybko znalazlas prace :-)

Wronka
już to Tobie pisałam ale powtórze, Weroniczka jest niemożliwa :-)
i śliczna za mamunią :tak:

Kariwiw super fotka i super włoski, Pani wiosna :-)

u nas narazie bez zmian
dzisiaj idziemy z wypisanymi drukami zapisac sie do przychodni
Pariska powinna dostac szczepionke, które przywiozlam z pl
mam nadzieje ze jej podadzą :eek:
ja sie czuje ok
i mam nadzieje ze juz tak bedzie do konca ciązy :tak:

pozdrawiam serdecznie
buźaki :elvis::elvis::elvis:

Witajcie,

Mel - no to życzę Ci abyś tak właśnie się czuła (to już prawie połowa ciąży !) I dzięki za komplimenta ;-)
Pozdro dla rodzinki.

Za waszymi postami, postanowiłam nie szczepić Wiktora przeciwko grypie - po co go immunizować. Ale sama muszę, bo tyle dzieciaków w szkole prycha, że troszkę się boję, a jednak w zeszłym roku jakoś mnie licho nie wzięło po szczepionce.

Pochwale się - mój mężulo aktualnie się "rozrywa firmowo" - wyjechał na tydzień - podziwia na razie holywoodzkie klimaty LA a w czwartek leci do Las Vegas - może coś wygra hehe ??? Dla mnie ten wyjazd do ciągle jakaś abstrakcja, chyba już za długo w Polsce jestem, ostatnio żadnych dalszych eskapad, tylko wioseczka. Można zatracić skalę.

No to jeszcze 2 fotki, zmęczony nieco i zrezygnowany Wik na spacerze "nie idę, tak będę siedział" no i moi W&W

Kariwiw...ślicznie wyglądasz w nowej fryzurce;-):-):tak:
miejsce na wypoczynek urocze
Wiktorek to juz duzy,przystojny kawaler:-)
a co Twój mąż robi że go na firmowe wycieczki do United States wysyłają:szok::szok::szok: (tez bym tak chciała);-):tak:

Wronka...weronisia śliczna dziewczynka
jeszcze troche i będą sie kawalery ddzwiami i oknami pchali:-):happy:

natalya...gratuluje zdobycia pracy:-)
jakie bedziesz miała zadania:confused:

JJ...jesli chodzi o Rubika to nie mam zdania
nie słyszałam jego muzyki
oprócz tej piosenki "niech mówią, że to nie jest miłość"

Melcia...oby Pariske zaszczepili
bo z tą służbą zdrowia na Wyspach to podobno nieciekawie:sick:

Kariwiw...ślicznie wyglądasz w nowej fryzurce;-):-):tak:
miejsce na wypoczynek urocze
Wiktorek to juz duzy,przystojny kawaler:-)
a co Twój mąż robi że go na firmowe wycieczki do United States wysyłają:szok::szok::szok: (tez bym tak chciała);-):tak:

Wronka...weronisia śliczna dziewczynka
jeszcze troche i będą sie kawalery ddzwiami i oknami pchali:-):happy:

natalya...gratuluje zdobycia pracy:-)
jakie bedziesz miała zadania:confused:

JJ...jesli chodzi o Rubika to nie mam zdania
nie słyszałam jego muzyki
oprócz tej piosenki "niech mówią, że to nie jest miłość"

Melcia...oby Pariske zaszczepili
bo z tą służbą zdrowia na Wyspach to podobno nieciekawie:sick:

Pati ja też bym tak chciała ... W. w cubusie "manageruje".
Wiktor będzie przystojny, na pewno. :tak:

Też słyszałam taką opinię na temat służby zdrowia w UK, Mel napisz jkąś relację z pierwszej ręki.

Właśnie wróciłam z ośrodka zdrowia naszej rodzimej służby - zostałam ukłuta jakąś końską igłą :szok: i w tym samym momencie już poczułam ulgę, że nie naraziłam na to Wiktorka, nie wybaczyłby mi tego.

A teraz dowcip pt "Serce Matki" :

Rodzice wracają wcześniej do domu i zastają syna in flagranti z jakąś panienką.
Co myśli syn : o k..., jak oni tak mogli wcześnie wrócić
Co myśli panienka : ale wstyd, co oni sobie o mnie pomyślą
Co myśli ojciec : niezłą laskę sobie przygruchał
Co myśli matka : jak ona mu te nogi trzyma, przecież mu tak niewygodnie musi być :-D :-D :-D

Pozdrawiam gorąco Serca Matek, zwłaszcza matek synów ;-)

Ja już przy narodzinach syneczka kochanego z przestrachem myślałam o tym, że kiedyś będzie należał do innej kobiety :wściekła/y:

A teraz dowcip pt "Serce Matki" :

Rodzice wracają wcześniej do domu i zastają syna in flagranti z jakąś panienką.
Co myśli syn : o k..., jak oni tak mogli wcześnie wrócić
Co myśli panienka : ale wstyd, co oni sobie o mnie pomyślą
Co myśli ojciec : niezłą laskę sobie przygruchał
Co myśli matka : jak ona mu te nogi trzyma, przecież mu tak niewygodnie musi być :-D :-D :-D

Pozdrawiam gorąco Serca Matek, zwłaszcza matek synów ;-)

Ja już przy narodzinach syneczka kochanego z przestrachem myślałam o tym, że kiedyś będzie należał do innej kobiety :wściekła/y:
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
dobre....
ja tez pozdrawiam mamusie synusiów
i córeczek też....
;-)

ja nie wiem co mam z tym forum
okrezna droga tutaj szlam
normalnie mi pokazuje ze ostatnio pisala Pati dwa dni temu...
wrrrr

Kariwiw - super masz chlopakow. Tez na dniach cos wkleje...Jak zdaze

Ja osiwieje - dziewczyny - prad mi podlacza za dwa lata na dzialke. Chyba sie potne. Takie schody na kazdym kroku...No ale nic, rzeklo sie A to trzeba rzec i B. Na budowlanym - rzecz jasna drozszym bedziemy ciagnac...ogrzewanie poniekad elektryczne. Zabije ich!!!

Poza tym nam sie kula, calkiem dobrze. Dzieci zdrowe - narazie -odpukac. Starszyzna tez sie trzyma. Jagoda po zauroczeniu wspinaczka zaczela sie sama rozbierac..Czy to nie za wczesnie??? Bluzeczki cwaniaczek sciaga...Kochana jest tylko czasem mi juz na nie obie sil brakuje. Maz jest tak zapracowany ze nie jest w stanie mi pomoc w domu. Dobrze ze siedzi chociaz obok bo samotnosci z dwojka bym nie zniosla...

Kariwiw - fajnie ma Twoj maz. Ja czasme tesknie do takiego czynnego zycia, szkolenia na wyjezdzie, wspinaczka w pracy...ale jak sobie przypominam jak to zzera mnie to wole juz z dziatwa wieze z kolcko w ukladac i sluchac ich radosnego smiechu
Pozdrowionka Bydgoszczanki...

reklama
Kariwiw a Ty masz takiego przystojnego męża i tak mało się nim chwalisz ?? :szok::-D:tak:

ale mąż się elegancko "poświatuje" po Hameryce :tak:
pozazdroscic....

dowcip super
tylko, ze właśnie zdałam sobie sprawe, ze mnie też on dotyczy :eek::eek::eek:

Do góry