reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Milkaaa - no współczuję ci tego braku normalnego prądu, ale co tam, będziecie w pięknym miejscu na ziemi, na swojej ziemi ...
Jagódka widzę temperamentna jest dziewczynka :tak: Odwagi, sił przybędzie, dzieci nam czasem podkradają tę energię, ale za to ładują z nawiązką.

Wiesz co? Ja też wypadłam z wyścigu szczurów i dobrze mi z tym. Teraz w nowym środowisku, jakim jest szkoła,, też obserwuję coś podobnego, zazdrość o awanse, nagrody itp, ale jestem bardzo zdystansowana i (na razie:eek: ) wydaje mi się to trochę śmieszne.

Mel - i właśnie że taki fajny, to tak rzadko tu z fotek na was spogląda :elvis: hahahaaaa, no dobra zamieszczę jeszcze jedno - jak się chłopaki tarzają. Ale ty też masz "ciacho" w domu, widziałam :-D .

No faktycznie, ty też mamą syna jesteś, pamiętaj serce matki ;-)

reklama
serce matki , Kariwiw :-D

na każdaj fotce widać jaka z Was bardzo kochająca się rodzina :tak::tak::tak:

moje ciacho ostatnio się niegrzeczne stało i denerwuje często swoją Fionę :eek:

ale ze względu, ze jest ciachem to mu czasem odpuszczam kary :szok::-D

no dobra
poświntuszyłam troszke to ide spać SAMA :dry:

mąż pracuje do 24 ale zawsze musi siedziec dłużej
więc nie spodziewam sie go przed 1.00 :no:

hejo ;-)

Mel...jeszcze raz dzieki...dalabym Ci buziaka...ale niema takiej ikonki...:-( , ciesze sie ze dobrze sie czujesz...a jak tam brzuszek juz cos widac???

Kariwiw...no to W ma fajnie ze tak sobie loto po swiecie...a co do tego ze z Niego niezle ciacho to nie bede Ci mowic bo sama dobrze wiesz...heheh zreszta...kiedy caly Samociazek kobiet wodzil za Nim wzrokiem...hihi:tak: ;-)
Co do Ciebie...przychylam sie do slow dziewczym bradzo ladnie Ci w blond wloskach...i wiesz co mysle ze Wiktorek do Ciebie podobny...:tak: :-D

Dowcip niezly....ale z jedym sie nie zgdzam...hhmmm...ja jak urodzilam Weronike to tez z przerazeniem juz myslalam ze kiedys mnie opusci i pojdzie do jakiegos faceta....:-( ...wiec to chyba nie zalezy od plci dziecka...hhhmmm
To poprostu serce matki....nizlaeznie czy ma choplca czy dziewczynke....;-)

Pozdrawiam wszystkie musie i chlopcow i dziewczynek...:-D

Wronka, cały Samociążek powiadasz ??? + działkowiczki :eek: :baffled: :wściekła/y:

Nie, no wiem o tym dobrze, ale właśnie mnie to cieszy.
Mówisz, że Wiktorek podobny do mnie? może dzięki moim blond włosom, ale rysy twarzy i układ oczu, noska i reszte ma zdecydowanie po tatusiu.

Melanie - musi Fionka troszkę swojego wybranka do porządku przywołać. A co do fotek, no fakt, jesteśmy baaardzo kochającą się rodzinką. Aż tak to widać? Fajnie.

Wiecie co? Dziś sprawdzałam pierwsze klasówki - ale się uśmiałam przy niektórych, niektórym się wydaje, ze jak napiszą to samo po angielsku, to jest ok. Ale hitem jest "la babcia" "la ciocia" !!! :tak: Oj poligloci.

A faktycznie, jest jedna. Ja jeszcze nie umiem zrobic suwaczka, jestem tu od niedawna i jeszcze się nie poruszam zbyt sprawnie po forach. Teraz mam wiecej czasu, bo siedzę na zwolnieniu L4, więc postaram się podszkolic :)

czuję się wywołana do tablicy :-)

Cześć Kasiad,
napisz coś o więcej o sobie :tak:

a instrukcje do wklejania suwaczków widziałam tu:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawiae-suwaczek-78/

a to mój brzuchol dokładnie w 18 tc

v0l1217brzucholek18tcmininj7.jpg

Wronka
masz rację z tym sercem matki, tylko, ze ja sie nie martwie, ze będę musiała córe oddać... w sumie martwie sie bardziej, zeby dobrze wybrała :tak:

Kariwiw tak widać ! Bardzo !

reklama
Witaj Melanie, parę słów o mnie: mam 36 lat, to jest jest moja czwarta ciąża, więc pewnie jestem tu weteranką zarówno ze względu na wiek jak i ilośc dzieci:) Moje dzieciaki są już nastolatkami, jeden chodzi do gimnazjum, dwójka do liceum, także córeczka będzie praktycznie jak jedynaczka z powodu tej różnicy wieku. Pracuję w pomocy społecznej, ale juz od trzeciego miesiąca jestem na zwolnieniu lekarskim, bo mam naciśnienie i musze łykac tabletki niestety :( ale jak mus to mus.

Do góry