reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Milkaaa - no współczuję ci tego braku normalnego prądu, ale co tam, będziecie w pięknym miejscu na ziemi, na swojej ziemi ...
Jagódka widzę temperamentna jest dziewczynka :tak: Odwagi, sił przybędzie, dzieci nam czasem podkradają tę energię, ale za to ładują z nawiązką.

Wiesz co? Ja też wypadłam z wyścigu szczurów i dobrze mi z tym. Teraz w nowym środowisku, jakim jest szkoła,, też obserwuję coś podobnego, zazdrość o awanse, nagrody itp, ale jestem bardzo zdystansowana i (na razie:eek: ) wydaje mi się to trochę śmieszne.

Mel - i właśnie że taki fajny, to tak rzadko tu z fotek na was spogląda :elvis: hahahaaaa, no dobra zamieszczę jeszcze jedno - jak się chłopaki tarzają. Ale ty też masz "ciacho" w domu, widziałam :-D .

No faktycznie, ty też mamą syna jesteś, pamiętaj serce matki ;-)

reklama
serce matki , Kariwiw :-D

na każdaj fotce widać jaka z Was bardzo kochająca się rodzina :tak::tak::tak:

moje ciacho ostatnio się niegrzeczne stało i denerwuje często swoją Fionę :eek:

ale ze względu, ze jest ciachem to mu czasem odpuszczam kary :szok::-D

no dobra
poświntuszyłam troszke to ide spać SAMA :dry:

mąż pracuje do 24 ale zawsze musi siedziec dłużej
więc nie spodziewam sie go przed 1.00 :no:

hejo ;-)

Mel...jeszcze raz dzieki...dalabym Ci buziaka...ale niema takiej ikonki...:-( , ciesze sie ze dobrze sie czujesz...a jak tam brzuszek juz cos widac???

Kariwiw...no to W ma fajnie ze tak sobie loto po swiecie...a co do tego ze z Niego niezle ciacho to nie bede Ci mowic bo sama dobrze wiesz...heheh zreszta...kiedy caly Samociazek kobiet wodzil za Nim wzrokiem...hihi:tak: ;-)
Co do Ciebie...przychylam sie do slow dziewczym bradzo ladnie Ci w blond wloskach...i wiesz co mysle ze Wiktorek do Ciebie podobny...:tak: :-D

Dowcip niezly....ale z jedym sie nie zgdzam...hhmmm...ja jak urodzilam Weronike to tez z przerazeniem juz myslalam ze kiedys mnie opusci i pojdzie do jakiegos faceta....:-( ...wiec to chyba nie zalezy od plci dziecka...hhhmmm
To poprostu serce matki....nizlaeznie czy ma choplca czy dziewczynke....;-)

Pozdrawiam wszystkie musie i chlopcow i dziewczynek...:-D

Wronka, cały Samociążek powiadasz ??? + działkowiczki :eek: :baffled: :wściekła/y:

Nie, no wiem o tym dobrze, ale właśnie mnie to cieszy.
Mówisz, że Wiktorek podobny do mnie? może dzięki moim blond włosom, ale rysy twarzy i układ oczu, noska i reszte ma zdecydowanie po tatusiu.

Melanie - musi Fionka troszkę swojego wybranka do porządku przywołać. A co do fotek, no fakt, jesteśmy baaardzo kochającą się rodzinką. Aż tak to widać? Fajnie.

Wiecie co? Dziś sprawdzałam pierwsze klasówki - ale się uśmiałam przy niektórych, niektórym się wydaje, ze jak napiszą to samo po angielsku, to jest ok. Ale hitem jest "la babcia" "la ciocia" !!! :tak: Oj poligloci.

A faktycznie, jest jedna. Ja jeszcze nie umiem zrobic suwaczka, jestem tu od niedawna i jeszcze się nie poruszam zbyt sprawnie po forach. Teraz mam wiecej czasu, bo siedzę na zwolnieniu L4, więc postaram się podszkolic :)

czuję się wywołana do tablicy :-)

Cześć Kasiad,
napisz coś o więcej o sobie :tak:

a instrukcje do wklejania suwaczków widziałam tu:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawiae-suwaczek-78/

a to mój brzuchol dokładnie w 18 tc

v0l1217brzucholek18tcmininj7.jpg

Wronka
masz rację z tym sercem matki, tylko, ze ja sie nie martwie, ze będę musiała córe oddać... w sumie martwie sie bardziej, zeby dobrze wybrała :tak:

Kariwiw tak widać ! Bardzo !

reklama
Witaj Melanie, parę słów o mnie: mam 36 lat, to jest jest moja czwarta ciąża, więc pewnie jestem tu weteranką zarówno ze względu na wiek jak i ilośc dzieci:) Moje dzieciaki są już nastolatkami, jeden chodzi do gimnazjum, dwójka do liceum, także córeczka będzie praktycznie jak jedynaczka z powodu tej różnicy wieku. Pracuję w pomocy społecznej, ale juz od trzeciego miesiąca jestem na zwolnieniu lekarskim, bo mam naciśnienie i musze łykac tabletki niestety :( ale jak mus to mus.

Do góry