reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Natalya u nas spoko ale to pewnie dlatego ze w domku jest milo i chlodno. Jednak blok ma 4 lata i z kazdym latem czuc ze jest coraz cieplej, nic dziwnego, sciany oddaly juz wilgoc i nie ma juz tego chlodku co kiedys
W dzien tylko w samej pieluszce hasa, najchetniej idzie na balkon gdzie wiaterek wieje..

My znow dzionek nad jeziorkiem spedzilismy w naszej przyszlej wiosce, bylo wybornie i nawet Jagodka polubila kapiele w jeziorze ;D
Po weekendzie wkleje fotki

reklama
natalya Paris tez się wierci i częściej się wybudza
u nas strasznie duszno w pokoju :p :p :p

a ja dziś w dzień to sie tak masakrycznie czułam, że myślałam, że zejde z tego świata
normalnie w ciąży się tak nie czułam NIGDY
Dzisiaj byłam słaba i brakowało mi tlenu :o
w sumie to 2 dni mam takie kiepskie
jutro ide do doktora :p
no i ciągle od ponad miesiąca mam coś z plecami
teraz już zaczynam posądzać nerki o te bóle ::) już sama nie wiem co mnie tam boli

a teraz piwko, orzeszki i na meczyk ;D

Jędruś też budzi się w nocy, pić mu się chce. Dzisiaj zrobiliśmy runde po marketach żeby zakupić wentylator, ale rozczarownie wielkie nas spotkało bo półki puste, wszystko wykupione. Chwilową przerwę w oglądaniu finału sobie zrobiłam, chciałabym żeby Francja wygrała, fajne przejście na emeryturke miałby Zidane. W piątek ruszamy do Jantara, już nie moge się doczekać.

szczesliwie wrocilismy do domku...
Sopot jak zwykle piekny ::)
i bardzo goracy 8)
bylo super,
wrocilismy opaleni i zadowoleni

Mel...bidulko, biegiem do lekarza
nie ma żartów,mozliwe ze to nerki

asioczkiuzdjecia Majci superrrrrrrrrrrr

Pati super ze urlopik sie udal

U nas z upalami jest  w miare, ale powoli mam dosc

W mundialu jestem za Italia, Zabojadow nie lubie bo sa zarozumiali, choc jako druzyna Wlosi sciemniaja,oszukuja. Piwko tez sie leje, tzn lalo sie bo juz koniec ;)

Dzis odwiedzila mnie kolezanka z Gdanska - wrzesniowka z rodzinka i z Pawelkiem (Pawelek zaczal sie rodzic w pociagu pewnego wrzesniowego dnia...Od tej pory jest Pafikiem - Kolejarzem :p)

A to fotki z wczoraj
Nasza plaza

i zatoczka

Aga

Jago

Kapiel

juz spie

I okolice
Droga znad jeziorka

za laskiem jest nasza dzialka

i nasz sasiad - domek z czerwonym dachem

A my dzisiaj chrzciny zaliczylismy :)

Po chrzście moje dziecie wcale aniolkiem sie nie stalo. Upaly mocno w dzien jej doskwieraja i jest marudna.

Gwiazda dzisiejszego dnia :

Latam :)

Oczywiscie latanie bez pieluchy musialo sie odbywac:

I dalej latam teraz z babcia :)

a to jeziorko to daleko??? czysta woda i plaza???? i duzo ludzi sie zwala??? ;D ;D szukam teraz jakiejs plazy dla nas:)
ja za tydzien mam egzamin na prawko ;D ciekawe jak pujdzie
pati a moze jakies fotki z wakacji ;D??
u mnier kolejna nieprzespana noc...tragedia, jak ja marze o tym zeby sie wyspac....

reklama
U nas też upał doskwiera....Franek w nocy wypija ogromne ilości.

My wróciliśmy z działeczki w Wierzchucinku. Fotki wkleje później. Moje dziecko w wodzie przeobraża sie w dzikusa wodnego - normalnie siła go trzeba wyciagać hehe.

Mk a wasz domek też chyba gdzies tam stanie.....ale po fotkach nie mogę się zorientowac gdzie ::) jeziorko jakby znajome ale tam każdy zakatek może podobnie wyglądać. :p

Majka bardzo urosła. Piękna juz z niej pannica ::)

eeee co ja chciałam, juz nie pamietam ufff

Do góry