reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Smutno na watku, pewnie pupki nad woda moczycie... ;D
To zapodam nieprzyzwoita ilosc zdjec
Pognacie mnie za ilosc, ale co tam;)
Agatka

Jagodzia

Seria z mama

W okularkach

Komplet zebow

I moje slicznosci..

Jem truskawy

Ide

I cwicze samodzielne stanie

Siostry "bez osierdzia"

fotki switne:) milo popatrzyc na taka slodka buzke:)
nie wiem czy ja mam dzisiaj zly dzien, czy sie czepiam czy co???? a moze ja myslec logicznie za bardzo nie potrafie/??? moze sprowadzicie mnie do parteru????
(chodzi o watek alimenty na samotnych rodzicach)
wydawalo mi sie ze nie jestem czepialska....

Mk foty extra.

Widze, że Jagodzi rosna zębole "na wampirka" - u nas też tak było hehe.

My mamy już 4 sztuki na dole, 4 na górze i prześwitująca dolna lewą czwórę. Franek wciąż trzyma pół dłoni w buziaku i gmera sobie tam ;D i slina mu przy tym cieknie strasznie ::)

MK my chcemy wiecej :)

JJ to Franek moze z majka sie spotkac, wkroczylo moje dziecie w faze buldoga albo innego obslinionego psiaka, kto wezmie ja na rece musi sie liczyc ze z uroczym brrrwrr zostanie solidnie opluty a rece to prawie 2 do buzi sie zmieszcza.

czy basen przy przedszkolu jest czynny w wakacje, bo jakos dodzwonic sie nie moge a nie chce mi sie isc lub jechac w ciemno??

Natalya niestety czasami ludzie wola siedziec w domku i kase dostawac od panstwa niz pracowac i jeszcze narzekać jak im źle. Chyba wiele takich przypadków można znaleźć.

Mkkafe bardzo ładne fotki i takich nigdy za wiele:)

Natalya moim zdaniem w ogóle się nie czepiasz, mam podobne zdanie. Faktem jest, że życie się układa różnie, ale w głównej mierze zależy to od nas samych.

Ja z moim synkiem przeżywamy teraz ataki kaszlu i kataru, takie wysokie temperatury a nas przeziębienie dopadło, wychodzi klimatyzacja w aucie i sklepach.

natalya...jesli chodzi o Twoja wypowiedz, to mysle tak samo jak Ty.
Juz dawno podziekowalabym takiemu tatusiowi :p

mk...zdjęcia superowe ;D ;D ;D
o więcej proszę

my za 2 godzinki startujemy do Sopotu,hurrra
my...czyli ja,Samcio, moja przyjaciolka i jej synek Oliwer
jestem juz gotowa do wyjscia,
ale niestety cos Iwonce wypadlo i musimy czekac na nią

Dziekuje za pochwaly zdjec

Natalya hmm, rozumiem Cie jesli chodzi o prace - a raczej nie skorzystanie z oferty i popieram.Co do wyciagania pieniedzy z Panstwa - mi sie praktycznie tez nie nalezalby wychowawczy ale pobieram zasilek bo prawnie mi sie nalezy. Tez niejako wyciagam pieniadze,ale gdyby nie zaradnosc i pracowitosc meza zyloby nam sie inaczej. Wiec nie mam wyrzutow sumienia, bo kazdy ma prawo zasuwac po nocach i popoludniami. Tyle ze niektorzy wola wtedy pic piwo i ogladac mecze.

olka Jagodka 2 tyg temu miala zapalenie oskrzeli, tez glownym winowajca byla klima w aucie podczas dlugiego powrotu z gor...Ale wyleczylam ja inhalacjami i obylo sie bez antybiotyku. Duzo zdrowka

reklama
Do góry