reklama
Pati dziekii za zyczonka 
geha narazie nie oddali w ogole kasy. Tort wrocil do zakladu skad wyszedl i beda konsumowac i degustowac czy nadaje sie dla dzieci czy nie (czyt. czy jest wystarczajaco nasaczony alkoholem - tak aby reklamacja zostala uznana - bo ze jest nasaczony - to nie ulega watpliwosci)
geha narazie nie oddali w ogole kasy. Tort wrocil do zakladu skad wyszedl i beda konsumowac i degustowac czy nadaje sie dla dzieci czy nie (czyt. czy jest wystarczajaco nasaczony alkoholem - tak aby reklamacja zostala uznana - bo ze jest nasaczony - to nie ulega watpliwosci)
Kariwiw
Fanka BB :)
Albo stwierdzą, że jest ok, bo alkohol zdąży wyparować. Chociaż jeśli jest tak przesączony, to nie wiadomo.
Byliśmy dziś wieczorem w lesie na spacerze, ale było bosko, zielono, pachnąco, ptaszki, sarny, tylko te komary
Przyjemnie zakonczony weekend.
Byliśmy dziś wieczorem w lesie na spacerze, ale było bosko, zielono, pachnąco, ptaszki, sarny, tylko te komary
Przyjemnie zakonczony weekend.
Witam. Mam 27 lat i mieszkam na Osowej Górze, 8 lutego urodziłam synka Jędrzeja. Czytam Was od jakiegos czasu i postanowiłam sie odezwać a w związku z tym, że nie pochodzę z Bydgoszczy to miło by mi było poznać inne mamy
Pozdrawiam
Mk Ciesze sie, ze jestes z Osowej. Ja mieszkam niedaleko Polo Marketu. Obecnie szukam opiekunki dla mojego synka. Jesli ktoras z Was zna jakas godna polecenia osobe chetnie wezme namiar. Oto fotka mojego Jędrusia, mam nadzieje, ze udalo mi sie ja wstawic.
Załączniki
reklama