reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Nie no szkoda gadać. Z niechęcią do podgrzewania słoiczków się nie spotkałam, chyba by mnie tak samo powaliło.
Mąż mi tyu podpowiada, że powinnaś ich gdzieś obsmarować, no ale właśnie to zrobiłaś tutaj. On jest cięty na te baby, które pracują u Sowy w Geancie, bo tam sobie codziennie kiedyś drożdżówki kupował, co dzień obsługiwały klientów z łachą, kiedyś nawet poruszał ten temat na zebraniu z dyrekcją centrum, nie wiem, może się coś zmieniło na lepsze. Ale jeszcze gorsze są panie w aptece paryskiej w geancie, albo kiedyś w aptece przy juraszu pani mu powiedziała - "pan tu nie musi kupować" - no szczyt, zwłaszcza, że kupuje u nich od pół roku po przeszczepie. Ale sobie poużywałam.

Ale i tak najbardziej nie lubię takich gwiazd disco, które blokują wejście do sklepu, bo stoją w drzwiach i cię obcinają, albo sa złe że im obserwację ulicy przerywasz, albo miłe ploteczki. Zazwyczaj spotykam je na Dworcowej, takie mam wrażenie. One chyba tam za karę pracują.

reklama
heh, gwiazdy disco skupione na sobie sa wszedzie ;D Nie tylko na Dworcowej. Wszystko maja trendy ;D ale widze ze psychiczne wysiadaja ;D jak ktos jest bardziej trendy niz one ;D Miec wszystko naj naj - to jest to!!! I dac sie posiekac za to ;D

U mnie w sklepie sa takie laski - ogolnie je lubie ale nie toleruje gdy ide do sklepu i na pytanie "prosze" mowie" smietane 30 procent, 250 g Lowicz" laska patrzy na jakiegos wymuskanego mamisynka i pyta mnie: prosze??? Co 30 % ???
I nie sa to "osiamnastki" ;D

Hej
Mam pytanie jest tu jakaś mama która urodziła w styczniu tego roku lub na początku lutego pytanie dotyczy becikowego od prezydenta Bydgoszczy.A może któraś z was się orientuje bo jak pewnie słyszałyście nasz prezydent podpisał ustawę na początku stycznia o becikowym i miała od stycznia obowiązywać a radni ustalili że obowiązuje od 9 lutego a ja urodziłam 31 stycznia i chyba przeszło mi koło nosa tyle tylko że w jakieś gazecie pisali ze skoro ustawa była podpisana już w styczniu to nie można jej wprowadzić w życie od lutego, dlatego jestem całkowicie zagubiona w tym wszystkim.
90770.jpg

Natalya powiedz mi tylko jakie dokumenty sa potzrebne no i w ogóle, a ja zapytam tego mojego czy ma to wszystko a i [paszport tez musi być

paszport wystarczy, praca polega na tym ze rano skladaja jakies budki na rynkach a wieczorem rozbieraja, w dzien pracuja w gospodarstwie zdaje sie. podam ci na priv nr pod ktory najlepiej zadzwonic tam sie wszystkiego dokladnie dowiecie i mozecie umowic sie na spotkanie:) pracownik pilnie poszukiwany. moze ktos inny na forum skozysta z tej ofery!!!! bo sprawa pilna!!!!

reklama
Do góry