reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

zapytam sie meza czy juz kogos znalazl mial sie z kims spotkac ale nie wiem jak poszlo, bede wiedziala wieczorem to dam ci znac, z tym ze on przeprowadza najpierw rozmowe w jezyku angielskim, bo poprzedni ludzie ktorzy jechali mowili ze znaja, jeden nawet mowil ze umie po holendersku ale chyba tylko piwo w sklepie w barze umie zamowic:) w kazdym razie facet do ktorego pojechali jest abrdzo zadowolony z ich pracy maz wczoraj do nich dzwonil i tez sa zadowoleni. praca zdaje sie ma byc legalna.tzn z placeniem zusu itp z tym ze moj czeka az wszystko z firma mu sie ureguluje bo puki co to ma jeszcze duzo latania po urzedach

reklama
Widziałam że na Starym Rynku tam przy Moście otworzyli kino 4D czy jakoś tak słyszałam że fajne efekty nawet s ale podobno 8czy 10zł za 15 minut był ktoś
90780.jpg

Kochanej Melci....
100 LAT.....100 LAT.....100 LAT....100 LAT....100 LAT....
z okazji Urodzin, wszystkiego co najlepsze...
najpiękniejsze i najmilsze.......
dużo uśmiechu,spełnienia marzeń.........
pociechy z Pariski i Aurela..........

2717ot3ne.gif
2717ot3ne.gif
hit5032mz.jpg
2717ot3ne.gif
2717ot3ne.gif

olka propozycja pracy jest aktualna z tym ze wyjazd byl by w tym tygodniu, jezeli jestes zainteresowana(znaczy twoj chlopak) to daj znac

STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT MELANIE !!!
ha ! i masz urodziny w ten sam dzień co moja ukochana szwagierka, która jest dla mnie jak siostra

Hello
gosci juz prawie koniec
urodzinki udane
z malym wyjatkiem - nieco sie wscieklam
A wiec kupilam u Sowy tort

Poszlam po tort - jak co roku - Czarny Las a skusil mnie tort Krowa - pani zachwalala ze dla dzieci suuper no wiec kupilam, choc dla mnie to troche bez sensu wydawac ponad 70 zl na slodycze dla dzieci - jestem przeciwnikiem. No ale byla okazja - postanowilam zrobic dziecku frajde...
Tort wygladal fajnie

ale po zdmuchnieciu swieczek zrobilo sie mniej zabawnie - tort byl przesaczony alkoholem i Agata sie rozbeczala...Wyszlo ze chcialam zrobic jej wieksza niespodzianke a narobilam szkody. Zadne dziecko nie zjadlo tego torcika. Wiec zlozylam reklamacje - czekam do poniedzialku. Mam wielki niesmak. Juz im zanioslam te polowe ktora mi zostala...
dmuchanko

krojonko i jedzonko

Jagoda przymierzona do nosidla - za tydzien juz bedziemy w gorach

i mama dzis wyszykowala babcie na spacer z dziecmi, agata na swym quadzie a mama na rolach - ale bylo suuuper

a panowie z tylu sie nabijali :p

Agatko!! Wszytkiego Najlepszego!! Dużo zdrówka, szczęścia i słodyczy (bez %) forumowa cioteczka Viola z Juleczką życzy :-* :-* :-* :-*
Mel, kochana...Ty już wiesz co ja Tobie życzę ;D Wszystkiego Najlepszego!! :-* :-* :-* :-*

Mkkafe - ja bym im też nie popuściła za ten tort. Mój mąż aż się zbulwersował, ja zresztą też. Biedna Agatka. A w ogóle Sowa nam już nie raz podpadał, teraz wolę kupować w Staropolskiej.

Fajne fotki, a Jagoda wygląda na zadowoloną z nowego nabytku.

reklama
Kariwiw nie zamierzam popuscic. Juz dzis dostalam tel ze mam przyjsc zwrocic tort i ze nastapila pomylka i ze oddzadza mi pieniazki, wiec poszlam. Pani wyplacala kase a druga otwarla pudelko i mowi ze to jest jednak tort jaki ma byc - tzn czekoladowy. Wiec jej mowie ze sie nie nadaje na urodziny dziecka - no chyba ze tylko aby je popsuc - bo u nas tak bylo...A ona dzwoni do szefowej i zdaje relacje i zdziwiona ze pol tortu wszamane ::) No a co? To byla degustacja wina? Ze tylko wlasciciel smakuje a reszta czeka na jego sygnal ze dobre???okroilam ten tort - pytam czy mialam podziubane z talerzykow pozgarniac..Ech, szkoda slow.
Kiedys spotkalam sie z kumpela w Galerii Pomorskiej, kupilysmy sobie lody i kawe i poprosilam o wrzatek do wlozenia sloiczka - obiadku dla dzieci. I co??? Pani powiedziala:" ostatni raz" jakbyc normalnie co drugi dzien zebrala o wrzatek... Na drugi raz kupie herbatke i zgrzeje w ten sposob zupke Jagodce.. ::)ZE-NA-DA

Do góry