reklama
M
Melanie
Gość
Hej OLKA ;D
słodki ten Twój syneczek
Dawaj więcej fotek ;D
a tu namiary na dr Słowika 0 606 513 165 lub 342-04-21
MK muczos buziakos dla Agatos
słodki ten Twój syneczek
Dawaj więcej fotek ;D
a tu namiary na dr Słowika 0 606 513 165 lub 342-04-21
MK muczos buziakos dla Agatos

Mel thx. Agatka westchnela na widok pieknych tulipanow 
Sprawa tortu zakonczona. Wczoraj sama musialam tam zadzwonic, bo nikt sie nie pofatygowal..Poinformowano mnie ze reklamacja zostala rozpatrzona negatywnie - tzn ze tort byl swiezy i taki jak mial byc: tzn czekoladowy i bez dodatku alkoholu. A poniewaz nie lubie jak mi ktos wciska noz w brzuch wiec poprosilam o tel do wlasciciela i uslyszalam ze zaklad Sowy odrzucil moja reklamacje - i duzo by tu jeszcze pisac - ale bylam niemila. Powiedzialam ze na szczescie zostawilam sobie kawalek tortu bo przewidzialam ze zostane oszukana i ze nie przyjde odebrac tej polowy ktora ma juz 5 dni i ze moze ja sobie sprzedac
I ze nie zostawie tej sprawy. W tym momencie nas rozlaczylo. Za kilka min pan do mnie zadzwonil i zaproponowal zwrot polowy sumy - czyli 35 zl. No i sie zgodzilam - czulam sie usatysfakcjonowana - ten czlowiek jeszcze jakkos po ludzku podszedl do sprawy, natommiast Sowa to dla mnie dno!!! Uchylil sie od wszystkiego.
Sprawa tortu zakonczona. Wczoraj sama musialam tam zadzwonic, bo nikt sie nie pofatygowal..Poinformowano mnie ze reklamacja zostala rozpatrzona negatywnie - tzn ze tort byl swiezy i taki jak mial byc: tzn czekoladowy i bez dodatku alkoholu. A poniewaz nie lubie jak mi ktos wciska noz w brzuch wiec poprosilam o tel do wlasciciela i uslyszalam ze zaklad Sowy odrzucil moja reklamacje - i duzo by tu jeszcze pisac - ale bylam niemila. Powiedzialam ze na szczescie zostawilam sobie kawalek tortu bo przewidzialam ze zostane oszukana i ze nie przyjde odebrac tej polowy ktora ma juz 5 dni i ze moze ja sobie sprzedac
Kariwiw
Fanka BB :)
Mkkafe - ale numer z tym tortem, najbardziej mnie zdumiał fakt, że miałaś sobie odebrać tę połowę ! Ale to mi daje do myślenia, jeśli oni proponują klientom takike 5 dniowe ciasto, to jakie sprzedają w cukierniach ? Pewnie aż się samo wyprzeda, tak długo tam zalega. Brrrr...
Dobrze, że chociaż połowę sumy otrzymasz.
Dobrze, że chociaż połowę sumy otrzymasz.
GeHa bylam wsciekla i to jak!!! Prawie sie poryczalam ze zlosci. Nie znosze jak mi ktos probuje cos wmowic. W sobote jak poszlam odniesc torcik to pani mowila: alez prosze pani - w kazdym torcie jest alkohol. A wczoraj pan przez tel mowil: w tym torcie nie bylo ani odrobiny alkoholu. A mnie az wykrecalo choc abstynentka nie jestem..
Kumpela tez kiedys zamowila dla synka na roczek tort w ksztalcie sera z dziurami i z myszka - wiec typowo dzieciecy - i byl taki sam. Dzwonila nawet do nich ale jej powiedzieli ze przeciez roczne dziecko nie je tortu no i faktycznie mieli racje wiec im odpuscila. A mnie nie mogli tego powiedziec wiec sprobowali inna spiewke...
Kumpela tez kiedys zamowila dla synka na roczek tort w ksztalcie sera z dziurami i z myszka - wiec typowo dzieciecy - i byl taki sam. Dzwonila nawet do nich ale jej powiedzieli ze przeciez roczne dziecko nie je tortu no i faktycznie mieli racje wiec im odpuscila. A mnie nie mogli tego powiedziec wiec sprobowali inna spiewke...
M
Melanie
Gość
no dobrze ale na roczek mogłaś zaprosić inne dzieci z rodziny, które były chętne na tort
skoro zamawiac tort dla dziecka, to niech on kur..a będzie dla dzieci do chu.. pana ;D troche mnie poniosło
bo nienawidze takich dziwnych akcji
zaraz mi się przypomnina historia jak szukaliśmy z meżem przed ślubem koszuli w kolorze brązowym z krótkim rękawem
i we większości sklepów pokazywano mam zielone, czerwone, zółte i to z długim rękawem
czujecie?
wchodzisz do sklepu pytasz o brążową koszule z krótkim rękawem
a baba mówi :
TAK MAMY !! po czym rozwija Ci granatową z długim
ale wtedy nawyzywaliśmy tych powykręcanych psychicznie sprzedawców
LUDZIE !!! Gdzie my ku..wa żyjemy
skoro zamawiac tort dla dziecka, to niech on kur..a będzie dla dzieci do chu.. pana ;D troche mnie poniosło
bo nienawidze takich dziwnych akcji
zaraz mi się przypomnina historia jak szukaliśmy z meżem przed ślubem koszuli w kolorze brązowym z krótkim rękawem
i we większości sklepów pokazywano mam zielone, czerwone, zółte i to z długim rękawem
czujecie?
wchodzisz do sklepu pytasz o brążową koszule z krótkim rękawem
a baba mówi :
TAK MAMY !! po czym rozwija Ci granatową z długim
ale wtedy nawyzywaliśmy tych powykręcanych psychicznie sprzedawców
LUDZIE !!! Gdzie my ku..wa żyjemy
reklama
asioczek
Fan(ka)
MK przejscia z tortem niezle ... A my kilka dni temu zdecydowalismy, ze na chrzcinach bedzie wlasnie tort od Sowy. Moze jeszcze kaze zamowic inny. My idziemy na latwizne i zapraszamy rodzinke na obiad w lokalu.
Melanie moze panie w sklepie to daltonistki ... Ale i tak najlepsze sa panie, ktore wciskaja, ze super wygladasz a wygladasz jak kupa nieszczescia albo i gorzej.
Olka witaj. My wlasnie tez zaczelismy poszukiwania niani od lipca zaczynam casting, jakos nie moge sie zdecydowac czy mloda czy taka starsza. Jak slysze co moja tesciowa obiecuje podac Majce juz wkrotce, chyba wole mlodsza .. No chyba ze trafie na reformowalna starsza pania.
Melanie moze panie w sklepie to daltonistki ... Ale i tak najlepsze sa panie, ktore wciskaja, ze super wygladasz a wygladasz jak kupa nieszczescia albo i gorzej.
Olka witaj. My wlasnie tez zaczelismy poszukiwania niani od lipca zaczynam casting, jakos nie moge sie zdecydowac czy mloda czy taka starsza. Jak slysze co moja tesciowa obiecuje podac Majce juz wkrotce, chyba wole mlodsza .. No chyba ze trafie na reformowalna starsza pania.