reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Wszyskiego najlepszego dla naszych pociech
A ja dzisiaj w prezencie na Dzień Dziecka dostałam prace w salonie sukien slubnych Agnes

reklama
i ja naszym kochanym dzieciaczka zycze wszytskiego naj naj NAJ!!!

maly niestety na dzien dziecka dostal kurcje zastrzykowa:(...okazalo sie ze tamta niemila zreszta lekarka nie bardzos ie przylozyla do swojej pracy, mam wrazenie ze ona na wszystko zapisuje to samo, mowila ze to zwykle przeziebienie i moge z malym normalnie wychodzic bo nie ma goraczki....a on caly zcas kaszlal. jakbym z nim znowu nie poszla(do tej ktora bardzo lubie) moglo sie skonczyc duzo gorzej:(
ogolnie to maly nawet nie ejst taki marudny, wczoraj dopiero dostal temperature(i nowego zabka wiec myslalam ze to od tego) no i ten okropny kaszel... ma jeszcze zaropiale migdalki cokowiek to znaczy:(

teraz przyszla moja mama a ja zaraz ide sobie paznokietki ladnie zrobic...ale juz nie akryle:)

olka super prezent!! moze bede miala kiedys okazje kupowac taka sukienke:)

Melanie pisze:
Kochane dzieciaczki regionalne :D :D :D :D :D :D
życzę Wam spełnienia Waszych maleńkich naszeń !!!

onas_05.jpg

dołączamy się do życzeń.......
wszystkiego naj...naj....

z ta praca w tym salonie to chyba nie wyjdzie bo miałabym pracowac od 10-18 prawie nie widywałabym małego to chyba nie dla mnie musze poszukac dalej w innych godzinach ciezko bedzie bo nie mam zadnego doswiadczenia , w zeszłym roku skończyłam XII LO i napisałam mature a juz byłam w ciąży i nie pracowałam ciezka sprawa

z tego co pamietam to mieszkasz w fordonie wiec sam dojazd by co zajal sporo czasu,ale mysle ze warto sprobowac chociaz po to by zdobyc jakies doswiadczenie i szukac dalej lepszej pracy

mysle ze pare miesiecy wytrzymasz w miedzyczasie moze znajdziesz cos zeby godziny pasowaly...jestem pesymistka i mysle ze z praca inna niz w hipermarkecie bedzie ciezko a wcale godziny nie beda lepsze. mysle ze warto sprobowac, zawsze mozesz zrezygnowac. trzymam za ciebie kciuki. ja pracy bede szukac od wrzesnia:) niby ogloszen pelno ale najczesciej chca kilkuletnia praktyke do jakiejs konkretniejszej pracy:( licze tez na to ze u mnie w szkole w biurze karier dostane jakas praktyke a puzniej moze uda mi sie zostac w firmie, z tym ze u mnie z praca sie nie pali i dopuki nie musze nie bede brala tego co mi nie bedzie odpowiadac. nie chce nikogo urazic ale nie mam zamiaru od rana do wieczora robic za 800zl bez perspektyw na jakis awans czy rozowj...wybredna jestem, no ale jak bede musiala to wszystko wezme:)
moj maz od jakiegos czasu potzrbuje ludzi do pracy w holandii, dla facetow, prace budowlane, zakwaterowanie, stawki szczerze mowiac nie znam tylko musi to byc silny chlop. kogos z dobra znajomoscia angielskiego lub niemieckiego potzrebuje pilnie na poniedzialek, bo ci ludzie ktorzy zaczeli prace slabo sie dogaduja

Mój facet dobrze zna angielski i właśnie szukał czegoś za granicą, u nas w Bydgoszczy pracuje jako stolarz na Smoleńskiej

reklama
Ja to nawet złożyłam w Kauflandzie i Championie u nas w fordonie ale nic cisza może ja się faktycznie nigdzie nie nadaje z średnim i bez doświadczenia już normalnie nie wiem co mam zrobić cały weekend będe myślała czy iść do tego salonu czy nie staż to chyba 3 miesiące więc niedługo ale nie wiem czy mama da sobie rade z małym
90788.jpg

Do góry