reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

pani sie delikatnie zjarała :p :p :p :p :p :p :p

mk..super Quad dla Agatki,widac na zdjeciu jaka zadowolona :laugh: :-*

Samuelek dostanie jednak inny, o taki........ 8) 8) 8)
10541301810ng.jpg

1054130183op.jpg

reklama
wanda szybkiego zaaklimatyzowanie sie w nowym miescie:)
a to zdjecie...kiedys widzialam podobna babke na plazy.....matka i corka...tragedia...
moj maly pewnie tez szybko dostanie jakies cudo do jezdzenia bo jego tata fola ma na tym punkcie...juz oglada dla niego male motorki i male ubranka na motor, pewnie tez zacznie sie od quada:)
ostatnio sam chcial sobie kupic motor ale na cale szczescie wyperswadowalam mu to...bo przeciez nie bedzie mial czasu...zreszta mial kiedys bardzo powazny wypadek...jak wjechal w latarnie.

Pati26 pisze:
pani sie delikatnie zjarała :p :p :p :p :p :p :p

mk..super Quad dla Agatki,widac na zdjeciu jaka zadowo;ona :laugh: :-* ale jednak inny ;)
  Samuelek dostanie taki z prawdziwego zdarzenia z silnikiem spalinowym  8) 8) 8)
10541301810ng.jpg

1054130183op.jpg

acha to znaczy...lepszy?? Z silnikiem elektrycznym jest z nieprawdziwego zdarzenia ::) To przepraszam - ja sie nie znam :p

Wanda zagladaj do nas no i milej przeprowadzki - choc to chyba niemozliwe

mk...juz zmienilam posta bo moze rzeczywiscie tak to zabrzmialo,
ale nie mialam na mysli ze lepszy....
ja tez sie na tym nie znam.........
Samuela tatus podnieca sie tym niesamowicie wiec pisze co slyszalam :p

Pati ale faktycznie jest lepszy. Dla chlopaka ok, Agaty na nim nie widze...
Chyba by sie na nim zabila.... ;D Widzialam co robila na pikniku

A tatus Agaty ma hopla na punkcie kompow...I juz planuje jaki.... A ja chcialam jej mojego hapeka wcisnac... ;D

mkkafe pisze:
Wanda zagladaj do nas no i milej przeprowadzki - choc to chyba niemozliwe

Mk - no rzeczywiście to chyba niemożliwe ;D ;D ;D ale mam nadzieje ze chociaż pójdzie sprawnie :)

milo ze mnie jeszcze pamiętacie :)

Czesc Dziewczyny,

Powróciliśmy już z trójmiejskich wojaży, morze zaliczone. Wiktor w szoku, że plaża to taka wielka piaskownica. Pogody nie było, ale i tak było super.

Co do quadów - czy to nie jest niebezpieczne ??? Nie miałam z tym jeszcze styczności. Na razie mały ujeżdża swojego Big Bobby Car'a i dobrze, bo używa siły mięśni, przez co wysmukla pultaśne nóżki.

Tatuś Wiktorka to ornitolog - ciekawe na które urodzinki kupi mu lornetkę ???

A wszystkim dzieciom życzę wszystkiego najlepszego.

Hej laseczki ;D

Wszystkim dzieciom dużo słodyczy (niekoniecznie w cukierkach, bo te na zębiska szkodzą) życzy forumowa ciotka klotka ;D Viola

Pogodę mamy wypasioną >:D Jula śmigała dzisiaj w zimowej (no prawie) kurteczce.
Szczęśliwa jest bardzo, bo dostała wymarzonego konika a raczej księżniczkę Pony ;D
Ciepłe pozdrowionka ziomaleczki kochane :-*

Hejka... ;D

Dziewczynki quady suuuper...sama bym sobie na takim pojeździła...heheh ;D

Mk....a Agatka...bardzo ładnie się prezentuje na tym quadziku...i widać ,że zadowolona z prezentu....No a Jagódka.,..jak już pieknie stoi....rosną te dzieci ,że hej..

Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SAMYCH UśMIECHóW NA TWARZYCZKACH...
zw121jr.gif

reklama
Do góry