reklama
natalya
Fan(ka)
wanda szybkiego zaaklimatyzowanie sie w nowym miescie
a to zdjecie...kiedys widzialam podobna babke na plazy.....matka i corka...tragedia...
moj maly pewnie tez szybko dostanie jakies cudo do jezdzenia bo jego tata fola ma na tym punkcie...juz oglada dla niego male motorki i male ubranka na motor, pewnie tez zacznie sie od quada
ostatnio sam chcial sobie kupic motor ale na cale szczescie wyperswadowalam mu to...bo przeciez nie bedzie mial czasu...zreszta mial kiedys bardzo powazny wypadek...jak wjechal w latarnie.
a to zdjecie...kiedys widzialam podobna babke na plazy.....matka i corka...tragedia...
moj maly pewnie tez szybko dostanie jakies cudo do jezdzenia bo jego tata fola ma na tym punkcie...juz oglada dla niego male motorki i male ubranka na motor, pewnie tez zacznie sie od quada
ostatnio sam chcial sobie kupic motor ale na cale szczescie wyperswadowalam mu to...bo przeciez nie bedzie mial czasu...zreszta mial kiedys bardzo powazny wypadek...jak wjechal w latarnie.
Pati26 pisze:pani sie delikatnie zjarała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mk..super Quad dla Agatki,widac na zdjeciu jaka zadowo;ona :laugh: :-* ale jednak inny
Samuelek dostanie taki z prawdziwego zdarzenia z silnikiem spalinowym 8) 8) 8)
![]()
![]()
acha to znaczy...lepszy?? Z silnikiem elektrycznym jest z nieprawdziwego zdarzenia :
Wanda zagladaj do nas no i milej przeprowadzki - choc to chyba niemozliwe
Pati ale faktycznie jest lepszy. Dla chlopaka ok, Agaty na nim nie widze...
Chyba by sie na nim zabila.... ;D Widzialam co robila na pikniku
A tatus Agaty ma hopla na punkcie kompow...I juz planuje jaki.... A ja chcialam jej mojego hapeka wcisnac... ;D
Chyba by sie na nim zabila.... ;D Widzialam co robila na pikniku
A tatus Agaty ma hopla na punkcie kompow...I juz planuje jaki.... A ja chcialam jej mojego hapeka wcisnac... ;D
mkkafe pisze:Wanda zagladaj do nas no i milej przeprowadzki - choc to chyba niemozliwe
Mk - no rzeczywiście to chyba niemożliwe ;D ;D ;D ale mam nadzieje ze chociaż pójdzie sprawnie
milo ze mnie jeszcze pamiętacie
Kariwiw
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny,
Powróciliśmy już z trójmiejskich wojaży, morze zaliczone. Wiktor w szoku, że plaża to taka wielka piaskownica. Pogody nie było, ale i tak było super.
Co do quadów - czy to nie jest niebezpieczne ??? Nie miałam z tym jeszcze styczności. Na razie mały ujeżdża swojego Big Bobby Car'a i dobrze, bo używa siły mięśni, przez co wysmukla pultaśne nóżki.
Tatuś Wiktorka to ornitolog - ciekawe na które urodzinki kupi mu lornetkę ???
A wszystkim dzieciom życzę wszystkiego najlepszego.
Powróciliśmy już z trójmiejskich wojaży, morze zaliczone. Wiktor w szoku, że plaża to taka wielka piaskownica. Pogody nie było, ale i tak było super.
Co do quadów - czy to nie jest niebezpieczne ??? Nie miałam z tym jeszcze styczności. Na razie mały ujeżdża swojego Big Bobby Car'a i dobrze, bo używa siły mięśni, przez co wysmukla pultaśne nóżki.
Tatuś Wiktorka to ornitolog - ciekawe na które urodzinki kupi mu lornetkę ???
A wszystkim dzieciom życzę wszystkiego najlepszego.
Hej laseczki ;D
Wszystkim dzieciom dużo słodyczy (niekoniecznie w cukierkach, bo te na zębiska szkodzą) życzy forumowa ciotka klotka ;D Viola
Pogodę mamy wypasioną >
Jula śmigała dzisiaj w zimowej (no prawie) kurteczce.
Szczęśliwa jest bardzo, bo dostała wymarzonego konika a raczej księżniczkę Pony ;D
Ciepłe pozdrowionka ziomaleczki kochane :-*
Wszystkim dzieciom dużo słodyczy (niekoniecznie w cukierkach, bo te na zębiska szkodzą) życzy forumowa ciotka klotka ;D Viola
Pogodę mamy wypasioną >
Szczęśliwa jest bardzo, bo dostała wymarzonego konika a raczej księżniczkę Pony ;D
Ciepłe pozdrowionka ziomaleczki kochane :-*
Hejka... ;D
Dziewczynki quady suuuper...sama bym sobie na takim pojeździła...heheh ;D
Mk....a Agatka...bardzo ładnie się prezentuje na tym quadziku...i widać ,że zadowolona z prezentu....No a Jagódka.,..jak już pieknie stoi....rosną te dzieci ,że hej..
Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SAMYCH UśMIECHóW NA TWARZYCZKACH...
Dziewczynki quady suuuper...sama bym sobie na takim pojeździła...heheh ;D
Mk....a Agatka...bardzo ładnie się prezentuje na tym quadziku...i widać ,że zadowolona z prezentu....No a Jagódka.,..jak już pieknie stoi....rosną te dzieci ,że hej..
Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SAMYCH UśMIECHóW NA TWARZYCZKACH...

reklama
M
Melanie
Gość
Kochane dzieciaczki regionalne

życzę Wam spełnienia Waszych maleńkich naszeń !!!
życzę Wam spełnienia Waszych maleńkich naszeń !!!