reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mel wszystkeigo najlepszego z okazji imieninek. Mam nadzieje, ze dostalas bardziej oryginalne prezenty niz ja. W ramach prezentu imieninowego dostalam 24 szklanek :) 12 od mojej mamy i 12 od tesciowej :). Nigdy nie czulismy potrzeby posiadania mega ilosci szklanek bo preferujemy kubki ale podczas nalotu gosci - 13 osob troche musielismy nakombinowac sie w czym kawe i herbate podac. tzn mamy taka ilosc kubkow i filizanek, ale wiekszosc po 2 gora 6 sztuk. Wiec na stole byl troche folklor. I moja mama zobowiazala sie ze w ramach prezentu nam szklanki zakupi a tesciowa chyba pomysl podlapala wiec teraz mozemy ludzi na herbate zapraszac :)

reklama
Hej dziewczyny!
Ja mam zato pytanko dotyczące mebli dla dzieci, ale tez niekoniecznie. Szukam komody, która chce wykorzystać równiez jako przwijak. Szukałam do tej pory w Bydzi, ale niczego fajnego nie znalazłam, same brzydactwa a do tego drogie!!! POMÓZCIE!!!!

Oj, z komodami to problem jest...faktycznie sa nieladne ale rozne gusty maja ludzie...Jednak moim zdaniem komoda z przewijakiem to rozwiazanie na krotka mete - komoda jest za waska i maluszek szybko z niej wyrosnie...Na dluzej starcza tradycyjny przewijak na lozeczko - nie pamietam jednak do jakiej wagi jest przydatny...my jednak wciaz z niego korzystamy. Jagoda ma 9500 kg. Komodki sa fajne w Ikei - duzy wybor i kazdy cos dla siebie znajdzie, niestety najblizej Poznan. A moze specjalny przewijak z poleczkami??? Ja takie cos mialam przy Agatce - przewijalam ja na tym do 2 roku. Ale mielismy wieksza lazienke...

Moja Agatka za 3 dni ;D
Juz prezencik do niej jedzie. W tym roku Quad ;) Mam nadzieje ze sie spodoba bo to niespodzianka

Ja juz dzis skladam zyczenia - 100 lat, bo pewnie mnie nie bedzie - bede obiegala gosci. A ktore to??

DZIEKI MKKAFE!
Ja potrzebuje i przwijak, i komode, bo brakuje mi już miejsca na ciuszki dla dzidzi, :) i tak jak piszesz, w Bydzi nic nie moge znależc fajnego! same brzydactwa! Tez myśle o IKEI, trzeba sie bedzie chyba do niej przejechac!

mk...moj synio urodzinki ma za osiem dni....i tez dostanie quada :laugh: :laugh: :laugh:
wogole sie tego niespodziewa
jest przedonany ze dostanie kolejne actionmany z akcesoriami
ale sie zdziwi
juz sie nie moge doczekac jego reakcji 8) 8) 8)
uwielbiam jak moje dzieciatko jest zaskoczone i zadowolone ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pati widze szal na quady ;D
Moja juz dzis dostala...W sumie kurier przyszedl nie w pore...ale dobrze sie stalo bo zastanawialam sie czy nie bedzie trzeba go odeslac - czy ona nie jest do niego za duza...Ale jest ok i juz byla pierwsza jazda..

jeszcze w domu przed skreceniem

i po skreceniu

i przed blokiem

a moja Jagodka ma zalewajacy katarek i zapchane zatoki - to chyba widac po oczkach, w dodatku sa zaropiale :-[

ale nie przeszkadza jej to w cwiczeniu chwytania rownowagi ;D

Czesc Bydgoszczanki.
Chciałam się z Wami pożegnać, ponieważ w sobotę emigruję z Bydzi do Poznania i pomyślałam, że mimo iż nie byłam z Wami długo, to wypada sie pożegnać :) A żegnam się dziś, ponieważ od jutra nie będę miała netu (no chyba że zapomną mi odłaczyć). Na pewno będę Was podczytywać i pewnie sie czasem odezwę. Bydgoszcz to bardzo fajne miasto i jestem z nim zżyta. Dlatego pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego :)
Mam nadzieje, że mnie jeszcze pamiętacie :)
Buziaczki :)

JJ i Arabella - milło było, nawet bardzo miło się z Wami spotkać na wspólne spacerki :) Z resztą nie miałam przyjemności w realu a szkoda :)

reklama
uwaga na słonko ;D

fwuwaganas322o324ce5op.jpg

Do góry