reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Czy ktoś może mi wyjasnić o co kaman w tej pogodzie ???
O mało nam głów nie pourywało tak wieje ::)

Melanie pisze:
GeHa pisze:
Melanie pisze:
arabella pisze:
Melanie pisze:
;D

Chciałam się pochwalić, że jesteśmy z Pariską na stronie naszego basenu ;D 8)

My też :laugh:

::) hmm ale na stronie głównej jest tylko 1 fotka ::)

No i co teraz? ;D

Mel Jesteście jeszcze na jednym w zakładce basen ;D

aaa faktycznie
i w galerii jeszcze na 2 8)

Mel W galerii jeszcze nie widziałam Waszych fotek ;)

reklama
Ja mam juz dosc tego zimna...podobno w tym roku ma nie byc lata.. ::) ok, niec go nie bedzie, ale czy od razu musi byc 15 stopni :( Wiem ze jeszcze jest astronomiczna wiosna ale to wlasnie maj i czerwiec zawsze byly najcieplejsze, nie? Agata juz przyniosla katar i sprzedala go Jagodzince :-[

Dla mnie ta pogoda to tragedia nawet wyjsc z dzieckiem na spacer nie mozna!!!!!! :mad: :mad:
90776.jpg

Czy ktoś wie jaka będzie pogoda np w sierpniu? Zarezerwowałam nam wczoraj fajny pensjonat, ciekawe tylko czy nie będziemy moknąć na plaży, ale pani mi powiedziała że mają specjalny pokój zabaw dla dzieci na niepogodę i piaskownicę.

ja chce sie w lipcu wybrac z przyjaciolka na weekend nad morze i tez mam nadzieje ze pogoda dopisze:)
ja na dzien mamy niestety od mojego maluszka nic nie dostalam...jeszcze:) bo za rok to pewnie cos tam "nabazgroli":)
mialam bardzo fajny weekend, bylismy w karkowie, niestety spedzilismy tam tylko wieczor i noc, a nastepnego dnia jechalismy dalej do znajomych do lancuta...kawal drogi. maly byl u babci...i juz chyba wiecej go nie zostawie, zadzwonilam a ona mowi ze mam jak najszybciej wracac bo maly strasznie chory...to ja w najblizszy pociag wsiadam...a maly kaszel ma....nasluchalam sie ejszcze ze moja siostra zadzwonila zlozyc zyczenia i jak sie spytala co mama ode mnie dostala to uslyszala: chore dziecko na weekend :mad: :mad: zapomniala dodac ze kupilismy jej czajnik elektryczny a za kazdym razem jak zostawiamy u niej malego to dajemy jej kase :mad: :mad: :mad: chciala mi udowodnic jaka to ja niedobra jestem, juz sama nie wiem o co jej chodzi, nie zrobie to jest zle :mad: na sile chce mi tez udowodnic ze jak ejst dziecko to jzu nigdzie sie ruszyc nie mozna....chce zebym poczula jak to jest ciezko....no bez przesady....dla mnie raz na jakis czas weekend we dwojke jest konieczny!!!! calkowity relaks....tym bardziej ze wiedziaalm ze maly jest w dobrych rekach....no ale jak sie nic nie zmieni to chyba po raz ostatni :mad: w kazdym razie nawet to mi nie zepsulo humoru bo wyjazd byl swietny!!!!

A ja właśnie dlatego nie lubię za często korzystać z babcinej uprzejmości, bo niby jet fajnie, ale potem jakieś dziwne i niejasne sytuacje. Wolę zabrać małego z nami i jestem spokojna.

Meluś.....
Z okazji imieninek wszystkiego naj...naj...naj,
zdróweczka,pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

25tv6bf.gif
25tv6bf.gif
25tv6bf.gif
25tv6bf.gif
25tv6bf.gif
25tv6bf.gif

co do dzieci
to ja tez wolę liczyć na siebie :)
czasem zostawiałm Pariske z moją mamą i sie świetnie dogadują
ale jednak ja wole SAMA ;D

Pati dziekuję moja Ty kochana :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Witam wszystkie foremeczki! Dawno mnie tu nie było fizycznie, choć przyznaję się bez bicia, ze podgladam codziennie  ;D

Melanie wszystkiego najlepszego!!!!!

Mamy dziewczynek, powiedzcie mi proszę, czy Wasze córeczki rodziłyście w terminie???
Mi zostało jeszcze 10 dni do terminu, ale już tak bardzo bym chciała  ;)

Do góry