reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Paris pisze:
Fotka do bani - koleś który robił to www spieprzył zdjęcie kompresująć plik - jestem lekko... delikatnie mówiąć zły :D
Powinno być coś takiego

138.jpg

od razu mi sie to rzucilo w oczy...ale nie przejmuj sie...fotka kiedys byla na forum i pamietamy jej swietnosc ;D
Moje zdjecie w podpisie tez jest skompresowane - z jpg na gifa - tez jest beee  i trzeba je wyrzucic

Kariwiw a mieszkalas kiedys w miescie?? Jakie masz porownanie

reklama
aaa KAriwiw - my tez bedziemy mieszkac w poblizu Koronowa (tzn 20 km od) ale po drugiej stronie, w Wierzchucinku. Szkoda...Nie bedziemy sasiadkami.. :-[Do Bydgoszczy 14 km- drugi samochod nieodzowny...Jeszcze nie wiem jak to bedzie ale strasznie sie ciesze. Teraz w naszym ogrodzie jeszcze zboze rosnie ale po zniwach stawiamy fundamenty ;)

Mieszkałam w mieście do 7 roku życia, ale nie wiem czy taka odpowiedź cię staysfakcjonuje, bo co dziecko może na ten temat powiedzieć ? Jako dziecko nie lubiłam miasta zwłaszcza bloku, duszę się w blokach jakoś. Ale jeśli liceum, studia i pracę w Bydgoszczy można podciągnąć pod "mieszkanie w mieście" , to tak, mieszkałam :) .

Wierzchucinek znam - to naprawdę fajne miejsce i blisko miasta, urokliwe jezioro tam jest, chociaż znam głównie działki bo do znajomych tam jeździmy. I faktycznie 2 auta się przydają.

A spotykać się możemy w połowie drogi - np w Koronowie na kawie :) , chociaż tam akurat dobrej kawiarni brak.

Kariwiw satysfakcjonuje ;D
Ja tez sie wychowalam w domku jednorodzinnym, mieszlalam tam 21 lat. Od 9 lat, czyli odkad wzielismy slub wlocze sie po blokach - tez ich nie darze sympatia, choc te na Osowej Gorze sa jak domki - malo sasiadow - bloki 2 pietrowe, pod balkonem stawik, po drugiej stronie stawik, wiocha na calego - ale malo nam :)
W Wierzchcinku mamy dzialke bliziutko jeziora w okolicy tychze ogrodkow dzialkowych...Normalnie jz nie moge sie doczekac mieszkania tam :p Z kawka sie pomysli :p

O to pewne, że nie możecie się już doczekać !
W ogóle większość moich znajomych buduje się ! Mnie to jednak pokrzepia. Mojego męża za to troszkę dołuje, bo też by chciał, ale na razie szans brak.

reklama
Mel...gratuluję okładki ;)

Mk...super foteczki
u nas przedszkolny piknik Samuelka bedzie 1 czerwca,mam nadzieje ze pogoda dopisze.

Miłej niedzieli ;D

Do góry