reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ooo fucktycznnie ;)

Teraz mnie pognajcie za ilosc zdjec - dzis pol dnia bylismy na piknikuu rodzinnym w naszym przedszkolu, bylo fajnieeee
Jagodka z tatkiem

i z mamka

byla zabawa..

jazda kucem

samochodzikiem

skuterkiem

byla jeszcze bryczka i tance na scenie, rodzinne skoki w workach - prawie lezalam ;D ale zdjec nie wkleje  ;D

zjezdzalnia

pogoda nie dopisala

reklama
W bałaganie nie mogę zebrać myśli, ale o lekki bałaganik nie muszę się martwić, bo wszyscy o to dbamy, a Wiktor zwłaszcza (chociaż ostatnio wszystko namiętnie wrzuca do kosza na śmieci) :p , ale mój mąż tez ma zamiłowanie do porządków więc nie jest źle. Kiedyś namiętnie zmywał, ale od 2 miesięcy mamy w końcu zmywarkę i już nie wyobrażam sobie bez niej życia, moje paznokcie też ;D .

Fotki piękne mkkafe. I piknik też widzę udany. My mamy podobną imprezę w naszej wsi za tydzień - otwieramy (tzn nasze lokalne stowarzyszenie) nowy plac zabaw dla dzieci, też mają być kucyki, skoki w workach i tym podobne atrakcje, a mój W. się nawet wziął za prowadzenie tej imprezki - ciekawe jaki z niego będzie moderator. Mam nadzieję, że pogoda dopisze.

Kariwiw zdradz mi, prosze, w jakiej wiosce mieszkacie...My w przyszlym roku o tej porze tez juz bedziemy mieszkac na wsi :laugh:mam przynajmniej taka nadzieje i wszystko na to wskazuje...
Napisz jak Wam sie mieszka...
Nie chodzi mi o bloga cisze itp ale technicznie...Co ze szkola...Stoimy przed wyborem - chyba damy Age do szkoly na Osowce - tym bardziej ze ostatnio czytalam jakis ranking i wypada jako jedna z najlepszych w regionie ::)Troche sie obawiam tych "wiejskich" szkol, choc moze niepotrzebnie..

aaa, Olka wydaje mi sie ze za szybko wprowadzilas soczki...z informacji ktore posiadam soczki wprowadza sie najwczesniej po skonczonym 4 miesiacu dla dzieci butelkowych, dla piersiowych w 7, ew 6 miesiacu..moze dlatego go uczulilo bo nie jest jeszcze gotowy na soczki??To jednak malutki organizm...No i oczywiscie powinnas odstapic od soczkow...i obserwowac go - moze to wcale nie soczki

Mel Fotka super ;D

Mkkafe Wyglądasz świetnie, jak nastolatka ;D bardzo fajne foteczki.

Co do sprzątania, lubię jak jest czysto w chwilę po sprzątaniu, bo już za moment robi się mały rozgardiasz i wracamy do punktu wyjścia, w kuchni za to nie popuszczę brudnych naczyń i umyję choćby o 1 w nocy 8) ot, takie zoboczenie. Zmywarko gdzie jesteś? O0 O0 O0

Wątek nam w końcu ruszył ;D ;D ;D

Fotka do bani - koleś który robił to www spieprzył zdjęcie kompresująć plik - jestem lekko... delikatnie mówiąć zły :D
Powinno być coś takiego

138.jpg

Mkkafe mieszkamy w Serocku, łał ujawniłam się. To jakieś 12 km od Koronowa, około 35 od Bydgoszczy (mamy kolej) tak w przybliżeniu. I właściwie mamy tu szystko co potrzebne do życia zdala od miasta, przedszkole, szkołę podstawową i gimnazjum (piękne nowe i stare wyremontowane budynki, nowa sala gimnastyczna gdzie dzieciaki mogą uprawiać naprawdę mnóstwo różnych sportów, zresztą dorośli też, sama tam chodzę na aerobik), ośrodek zdrowia, pocztę, dom kultury, sklepy no wiadomo ciuchów tam nie kupuję, ale żywność i inne potrzebne rzeczy owszem, nawet 2 fryzjerów, ale ja tam nie chadzam ;) . Fajnie mi się tu mieszka naprawdę, w sumie mała społecznoś, ale ja się przez to czuję bezpiecznie. Wiadomo, że brak rozrywek typu kino, ale wiadmo że na takie atrakcje na wsi raczej nikt nie liczy. Na szczęście jest internet. Nawet jakiś koleś ostatnio stworzył stronę o naszej wioseczce.

reklama
Do góry