reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

;D ;D ;D ;D ;D ;D

a ja dostałam karteczką intermetową od córeczki ;D
pisała ją z tatą ;D
wczoraj tata Pariski zabrał mnie do sklepu i kazał wybrać co mi sie podoba
no i mam prezencik od córeczki :)

Ola słodka fotka :)
prosze o więcej !!

MK naprawdę wydoroślało Tobie dziecię ;D
więcej fotek !! :) :)

Natalya
my byliśmy nad możem 2 tygodnie temu
i było eXtra !!
był z nami chrzestny Parisy :)

reklama
Kariwiw
Ładnie to napisałaś :-*aż się wzruszyłam..."Moje małe jajo mądrzejsze od kury."

Dostałam czerwoną różę i wypasioną laureczkę od córeczki ;D z mnóstwem serduszek, wyklejonym słoneczkiem z plastelinki i całuskiem-UWAGA! zrobionym z farbek plakatowych, bo nie mogła znaleźć żadnej pomadki, więc pomalowała sobie usteczka i jazdaa. Efekt doskonały a za sam pomysł ma mistrza ;D Z przodu laurki jest tak pięknie,niezdarnie napisane- KOCHAM CIE MAMO- powaliło mnie z nóg. Moje całe życie- Jula
Całuski foremeczki :-*

Ja rano zostalam obudzona piosenka - Agatka przyszla w pizamce :laugh: i wreczyla laurke ;D sliczna. Jagodka dala mi z baśki do poludnia - mam nadzieje ze nie na Dzien Matki - rozciela mi warge i bardzo bolalo. W poludnie kurier przyniosl mi dwie plytki Bjork na dvd - wspaniala niespodzianka - maz sie spisal - i zamiast sprzatac obejrzalysmy sobie z Jagodka te plytki - coreczce przypadly do gustu swirniete teledyski ;D
Potem po poludniu maz zabral Jagodke na spacer a ja oddalam sie piatkowym porzadkom dzieki czemu wprawilam sie w cudowny nastroj - mam teraz wylizane podlogi i w ogole cale 46 m kwadratowyc ;) - i zaraz otworzymy butelke chilijskiego winka i uczcimy wieczor Matki-Polki ;D

Mel fajnie mieliscie nad morzem...Widze ze ktos musial uzyc sily aby ciagnac Parise po plazy - to ile ona juz wazy??? ::) ;D No i widze fryzura zmieniona ::)Zupelnie inna osoba ;)ale chyba dobrze Ci...nie?

geha - coreczka niespodzianke zrobila...ajajaj te coreczki ;)

Kariwiw - synkowie tez widze sa cool ;D

fryzura zmieniona ;D
Pariska wazy 8 kg, a Jagodzia ?
piach był jaks do d... ::) :p nie szło jechac normalnie

Hej dziewczynki mój mały dostał wysypki, a ostatno wprowadziłam do jego diety sok z jabłka i winogron gerbera. Czy to znaczy ze mam mu juz nie dawac??
90790.jpg

90778.jpg

Witam mamuski!!!

ja tyz dostałam od Samcia wypasioną laureczke,zrobił ją w przedszkolu i trzymał to w wielkiej tajemnicy( a to naprawde wielki wyczyn ze udało mu sie sekretu dochować), w środku laurki pieknie napisał Kocham Cię Mamo....Twój Samuelek
normalnie az mnie scisnęlo z wrazenia....
jakie to cudowne uczucie....takimi malymi rączkami wyczarowal laureczke i z miną pełną ciepła i milosci wręczył ją mnie
trzeba zachowac te chwile w wspomnieniach,ze kiedys bylam dla niego najwazniejszą kobietą jego zycia
bo niestety za pare..nascie :p latek pewnie juz inna gwiazda zajmie to miejsce

ach.....ale mnie natchnęło ::)

Miłej soboty Foremeczki

No to widzę, że dzień Matki wyszedł superowo, laurki cudne, prezenty i wzruszenia. Ale fajnie.

My teraz idziemy sobie razem pospać, podłączę się do drzemki Wiktorka, bo wczoraj troszkę poimprezowaliśmy a o 6:30 już była pobudka. Ale wiecie co? Jakoś pierwszy raz po imprezie miałam takiego speeda sprzątaniowego, działałam jak automat, jestem z siebie dumna i padnięta teraz.

A w ogóle która z was lubi sprzątać? Ja się przyznaję, że lubię - jak sobie tak wszystko dobrze zaplanuję to aaachhh i najlepiej jak mały śpi i jestem sama ( i tak jak MK tez lubię to wrażenie wylizanego mieszkania), ale boję się że kiedyś na starość może mi całkiem odwalić i zupełnie zbzikuję na tym punkcie. Mój "konik" to sprzątanie łazienki.

Boże ja chyba jestem psychiczna, co ja tu wypisuję.

kariwiw.. ;D ;D ;D, każdy ma jakiegoś bzika........ :laugh: :laugh: ;)
ja za specjalnie to nie lubię
ale co jakis czas mam przyplyw ducha sprzątającego i idę jak burza
i pozniej czysta przyjemnosc posiedziec w takim "wylizanym' mieszkanku ::)

jednak gdybym byla bogata to bym sobie jakąś panią zafundowała 8), no ale co by bylo gdyby....
najbardziej nie cierpię myć naczyń,brrrrrrrr
na szczescie często udaje mi sie przekonac meza, ze zrobi to lepiej ode mnie :p :p :p

Pati u nas zawsze bylo: kto dzisiaj zmywa??Od 4 lat korzystamy jednak ze zmywarki i bez niej jakos bylo ale jakby mi ja teraz ktos zabral...hmmm

Mel Jagodka wciaz trzyma sie swojej wagi z konca 4 miesiaca kiedy to miala 9 kg...Teraz ma ok 9400, wreszcie jest miejsce na siatce centylowej dla mojego dziecka :laugh:

reklama
;D

ja też lubie czystość
ale faktem jest, że nie lubię sprzatać czystego ::)
więc najpierw trzeba nabrudzić, żeby było co sprzątać ;D

...jednak NIENAWIDZE siedzieć w bałąganie :p

Chciałam się pochwalić, że jesteśmy z Pariską na stronie naszego basenu ;D 8)

http://www.bajka-basen.pl/

Do góry