Widzisz natalya w tym chorym kraju to się nie można za wiele spodziewać, no już z pewnością tolerancji jest mało >
,- babsztyl paskudny z tej lekarki. Mam nadzieję, że nie odpuścisz sobie i jednak poskarżysz na nią!
Co do lekarzy...byłam z młodą na kontroli w Poradni Chirurgicznej i jak weszłam do pokoju to pielęgniarka spytała mnie i mogę spokojnie zacytować to co powiedziała:"Czy już te paskudne dzieciary z bidula poszły sobie"? Fajna, co? >
Niby skąd miałam wiedzieć jakie to są dzieci, nie miały napisane na czole:"Nikt nas nie chce, mieszkamy w domu dziecka"!! Powalone to wszystko jak cholera!!
A ja nienawidzę ZUS-u i wszystkich urzędów właściwie! Szkoda, że tu nie można poprzeklinać za wiele O0
Mkkafe Dziecię Ci urosło pięknie!
Co do lekarzy...byłam z młodą na kontroli w Poradni Chirurgicznej i jak weszłam do pokoju to pielęgniarka spytała mnie i mogę spokojnie zacytować to co powiedziała:"Czy już te paskudne dzieciary z bidula poszły sobie"? Fajna, co? >
A ja nienawidzę ZUS-u i wszystkich urzędów właściwie! Szkoda, że tu nie można poprzeklinać za wiele O0
Mkkafe Dziecię Ci urosło pięknie!