reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
O Maryjo jakie tu pustki......
widać ze kazdy z urokow wiosny korzysta a nie przed komputerem zamula :p

Pogoda super,chociaz na weekend zapowiadają opady i pogorszenie aury...
ale my z mężęm nie wierzymy i jedziemy jutro do Sopotu....youpi,ale sie ciesze
zresztą nawet gdyby mialo nie byc slońca to i tak kocham morze............. 8) 8) 8)

Milego i słonecznego długiego weekendu!!!

Ja też chcę nad morze! Albo gdziekolwiek! A tu cały długi weekend zapowiada się w domu. Jak będzie tak padało jak teraz to przynajmniej nie będzie mi żal.
Wszystkim wyjeżdżającym życzę słoneczka i wypoczynku!

niestety,wyjazd przełożyliśmy ze względu na pogode
szkoda forsy na wyjazd w deszczu :( :( :(
od środy ma być cieplutko juz na długo.........oby ::)

ja zawsze oglądam długoterminową pogodę na TVN i ma być ciepełko ;D ;D ;D ;D ;D ...niebawem ;)

Nigdzie nie wyjechałam, bo nie lubię tłoku :p, no i pogoda :p

eee od dwoch dzni pada cale szczescie ze nie mielismy nigdzie jechac...zreszta zazwyczaj omijamy takie panstwowe wolne terminy... no ale na spacerek bym sobie z malym poszal...
moj maly potrafi juz przejsc z jednego punktu do drugiego i to niezly kawalek!!! jestem z niego taka dumna
mam jednak jesen taki oto problemik:( moj maly stale sie gryzie, usta ma cale pogryzione a dotego doszedl dzisiaj jezyk:( co chwile leci mu krew a z tego jezyka to juz wogole, nie mam pojecia co z ty, zrobic
robi ktoras zakupy w asie????? jak mieszkalam na szwederowie to bardzo sobie chwalilam ten sklep, widzialam jak pracujace tam panie dokladnie dbaja o to bywszystko bylo swierze...a ten na chodkiewicza.......szkoda mowic, wybor swietny..ale..jakiejs 3 dni temu jak bylam tam na zakupach juz z daleka zucily mis ie w oczy pierogi malam stojaca w lodowce...byly cale w plesni!!!!! jak zwrocilam uwage pracujacej tam pani(ktora do tej lodowki miala moze z 10m albo mniej..powiedziala ze nie zauwazyla i lodowka sie zepsula, po czym zaczela wyciagac te z plesnia...wczoraj bylam tam z nowu i znowu byly pierogi z plesnia a golabki ktore tam lezaly wygladaly jakby mialy zaraz wybuchnac!!!! jak moze byc cos takiego w sklepie i to przez pare dni, zastanawiam sie czy do sanepidu nie zadzwonic, bo jeszcze ktos sie zatruje, co z tego ze n abierzaco usowaja to z widoczna plesnia!!!! fujjjj

Natalya - ja bym zadzwoniła do sanepidu bez skrupułów, w końcu ten proceder się u nich powtarza.

Ten deszcz ma nawet swoje zalety - wczoraj po całym dniu siedzenia w domu wybraliśmy się na spacerek, a osłona deszczowa na wózek stała się niezłą atrakcją dla Wiktorka. Polecam.

reklama
Do góry