reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Melanie pisze:
wanda_23 pisze:
Melanie pisze:
wanda_23 pisze:
Anecia - cudowna wiadomosc !!! Mam nadzieje ze kolezanka da znac na marcu - trzeba podczytywac ;D

a co jest cudownego we wiadomości, którą zacytowała Anecia ??? ::)
cudownie, że asioczek nie ma skurczy ??? ::)
czy, że jeszcze nie urodziła ??? ::)

nie umiesz czytac miedzy wierszami ??? CUDOWNA ze rodzi i ze jest z nia kontakt !!! Ze humor jej dopisuje i ze w koncu zostanie mama, przeciez na to czekala 40 dlugich tygodni prawie !!

wanda niestety między Twoimi wierszami nie umię ::) :(
może dlatego, że piszesz bez składu ::) i popełniasz błędy oraz literówki ::)

I nie krzycz na mnie,
jestem spokojną osóbką i nie lubię chałaśliwych, krzyczących ludzi :)

i napisala: nie umię ;D ;D ;D ;D
i wcale nie krzycze - raczej mam zwalke ;D ;D ;D

wanda_23 pisze:
nie umiesz czytac miedzy wierszami ??? CUDOWNA ze rodzi i ze jest z nia kontakt !!! Ze humor jej dopisuje i ze w koncu zostanie mama, przeciez na to czekala 40 dlugich tygodni prawie !!

wiesz co oznaczają wykrzykniki ??
chyba nieeeeeee ;D
btw w internecie duże litery oznaczają krzyk

poczytałam Twoje posty i napatrzałam sie na błędy
jestem typowym wzrokowcem, więc szybko podłapuję takie byczki ;D

wandzia czy ty piszesz zza granicy ?? ::)

Asioczku GRATULACJE !!!
Zazdroszczę Ci tych pięknych pierwszych momentów z córeczką, ale czeka Cię teraz każda piękna minuta. Uwielbiam być mamą!

Asiu...Serdecznie gratuluje Tobie i Mezowi upragnionej Córeczki,

a Majeczke witamy na swiecie, cieszac się ze jest już z Wami.

mgerbery2ig.jpg
anne209dl.jpg

chodzi ci o brak polskiej czcionki ??? no to faktycznie powazny blad - prawie tak razacy jak halas prze "CH" hehehe :) nie pisze z polska czcionka bo poprostu nie lubie ;D ;D ;D poza tym mam kolezanke z Australii na bb i dla niej nie pisze z polskimi znakami ;D

zreszta niewazne - najwazniejsze ze Asioczek urodzila zdrowa i dorodna corcie - jeszcze raz wielkie gratulacje :)

ASKA - gratulacyjki. Bardzo sie wzruszylam. Mam nadzieje ze szybko tu wpadniesz i pokazesz nam swojego Skarba - i napiszesz jak bylo

Mel-Wanda peace!!! Nie klocic mi sie tu. Wczoraj juz jedna afere przerobilam. Ja tez robie literowki a to dlatego ze pisze z dwoch kompow i na kazdym jest inny rozstaw klawiatury. I mysle szybciej niz moge pisac choc pisze bardzo szybko...Polskich znakow tez nie uzywam.Luzik Kochane
(moze to ta goraczka porodowa...)

mk chodzi o to, że wandzia ;D się cieszy bardzo ;D jak jej strzelam byczki
a robię to, bo widzę jak się bardzo cieszy
tutaj tez jednego zostawię ku jej uciesze :D

pewnie dlatego, że mnie wandzia zna krótko, to nie czai mojego żartu ;)

wandzia Tobie to dużo do szczęścia nie potrzeba, co ? ;D

ale po co chwalisz się koleżanką z Australii ::) ::) ::)
ja mam kolezanki w Bydgoszczy i dla nich piszę po polsku ;D

reklama
...a ja Cie Melciu znam i od razu wiedziałam że to nie umię i chałasliwych, to zamierzone bylo ;D ;D ;D

Do góry