reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Melanie pisze:
wanda_23 pisze:
Melanie pisze:
wanda_23 pisze:
Anecia - cudowna wiadomosc !!! Mam nadzieje ze kolezanka da znac na marcu - trzeba podczytywac ;D

a co jest cudownego we wiadomości, którą zacytowała Anecia ??? ::)
cudownie, że asioczek nie ma skurczy ??? ::)
czy, że jeszcze nie urodziła ??? ::)

nie umiesz czytac miedzy wierszami ??? CUDOWNA ze rodzi i ze jest z nia kontakt !!! Ze humor jej dopisuje i ze w koncu zostanie mama, przeciez na to czekala 40 dlugich tygodni prawie !!

wanda niestety między Twoimi wierszami nie umię ::) :(
może dlatego, że piszesz bez składu ::) i popełniasz błędy oraz literówki ::)

I nie krzycz na mnie,
jestem spokojną osóbką i nie lubię chałaśliwych, krzyczących ludzi :)

i napisala: nie umię ;D ;D ;D ;D
i wcale nie krzycze - raczej mam zwalke ;D ;D ;D

wanda_23 pisze:
nie umiesz czytac miedzy wierszami ??? CUDOWNA ze rodzi i ze jest z nia kontakt !!! Ze humor jej dopisuje i ze w koncu zostanie mama, przeciez na to czekala 40 dlugich tygodni prawie !!

wiesz co oznaczają wykrzykniki ??
chyba nieeeeeee ;D
btw w internecie duże litery oznaczają krzyk

poczytałam Twoje posty i napatrzałam sie na błędy
jestem typowym wzrokowcem, więc szybko podłapuję takie byczki ;D

wandzia czy ty piszesz zza granicy ?? ::)

Asioczku GRATULACJE !!!
Zazdroszczę Ci tych pięknych pierwszych momentów z córeczką, ale czeka Cię teraz każda piękna minuta. Uwielbiam być mamą!

Asiu...Serdecznie gratuluje Tobie i Mezowi upragnionej Córeczki,

a Majeczke witamy na swiecie, cieszac się ze jest już z Wami.

mgerbery2ig.jpg
anne209dl.jpg

chodzi ci o brak polskiej czcionki ??? no to faktycznie powazny blad - prawie tak razacy jak halas prze "CH" hehehe :) nie pisze z polska czcionka bo poprostu nie lubie ;D ;D ;D poza tym mam kolezanke z Australii na bb i dla niej nie pisze z polskimi znakami ;D

zreszta niewazne - najwazniejsze ze Asioczek urodzila zdrowa i dorodna corcie - jeszcze raz wielkie gratulacje :)

ASKA - gratulacyjki. Bardzo sie wzruszylam. Mam nadzieje ze szybko tu wpadniesz i pokazesz nam swojego Skarba - i napiszesz jak bylo

Mel-Wanda peace!!! Nie klocic mi sie tu. Wczoraj juz jedna afere przerobilam. Ja tez robie literowki a to dlatego ze pisze z dwoch kompow i na kazdym jest inny rozstaw klawiatury. I mysle szybciej niz moge pisac choc pisze bardzo szybko...Polskich znakow tez nie uzywam.Luzik Kochane
(moze to ta goraczka porodowa...)

mk chodzi o to, że wandzia ;D się cieszy bardzo ;D jak jej strzelam byczki
a robię to, bo widzę jak się bardzo cieszy
tutaj tez jednego zostawię ku jej uciesze :D

pewnie dlatego, że mnie wandzia zna krótko, to nie czai mojego żartu ;)

wandzia Tobie to dużo do szczęścia nie potrzeba, co ? ;D

ale po co chwalisz się koleżanką z Australii ::) ::) ::)
ja mam kolezanki w Bydgoszczy i dla nich piszę po polsku ;D

reklama
...a ja Cie Melciu znam i od razu wiedziałam że to nie umię i chałasliwych, to zamierzone bylo ;D ;D ;D

Do góry