reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

wanda_23 pisze:
Anecia - cudowna wiadomosc !!! Mam nadzieje ze kolezanka da znac na marcu - trzeba podczytywac ;D

a co jest cudownego we wiadomości, którą zacytowała Anecia ??? ::)
cudownie, że asioczek nie ma skurczy ??? ::)
czy, że jeszcze nie urodziła ??? ::)

reklama
....CONGRATULATION AND CELEBRATION.....

Asioczku gratulacjony ogromne !!!! Uściski dla córeczki Maji !!!! No i tatuskowi też gratulujemy... ;) Ciesz sie swoim szczęściem...

...ach wzruszyłam się na wspomnienie tamtego dnia....

Julcia1977 dziękujemy za info z 1-szej ręki :)

Majeczkę witam na świecie,
a Asi i jej mężowi gratuluję
i witam w gronie rodziców
Teraz zacznie się dla Was nowe, piękniejsze życie

Gbabyfairy.jpg

005_anne%20geddes.JPG

300107.jpg

Melanie pisze:
wanda_23 pisze:
Anecia - cudowna wiadomosc !!! Mam nadzieje ze kolezanka da znac na marcu - trzeba podczytywac ;D

nie umiesz czytac miedzy wierszami ??? CUDOWNA ze rodzi i ze jest z nia kontakt !!! Ze humor jej dopisuje i ze w koncu zostanie mama, przeciez na to czekala 40 dlugich tygodni prawie !!

No chwilę mnie nie było ;D
Super, super , super bardzo się cieszę, że wszystko jest OK i serdecznie Wam GRATULUJĘ CÓRECZKI MAJECZKI

Dziewczynki i wyluzować proszę, przecież w necie to norma, że się czegoś może nie zrozumieć tak jakby ktoś chciał ::) :-*
Jakieś białe g.ó.w.n.o (czyt. śnieg) z nieba leci na Bydgoszczą >:D >:D >:D >:D chyba się wścieknę!

wanda_23 pisze:
Melanie pisze:
wanda_23 pisze:

nie umiesz czytac miedzy wierszami ??? CUDOWNA ze rodzi i ze jest z nia kontakt !!! Ze humor jej dopisuje i ze w koncu zostanie mama, przeciez na to czekala 40 dlugich tygodni prawie !!

wanda niestety między Twoimi wierszami nie umię ::) :(
może dlatego, że piszesz bez składu ::) i popełniasz błędy oraz literówki ::)

I nie krzycz na mnie,
jestem spokojną osóbką i nie lubię chałaśliwych, krzyczących ludzi :)

reklama
Do góry