reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ale suuuuper !!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki Asioczek !!!!!!!!!!!!!!!! Na pewno dasz rade - a moze nawet juz jestes po !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na wieszci ;D

reklama
Asioczku o rety......nadeszła godzina zero  ::) Trzymam kciuki......pewno jak to piszę ty już tulisz maleńką w ramionach.....oby łatwo poszło  ;) i delektuj się mamuśko tą niezmierzoną miłością.....

Boże, jaka to cudowna wiadomosc :laugh: :laugh: :laugh:
Asioczek...trzymaj się kochana!
Życze Tobie abys jak najszybciej miała malenstwo w ramionach!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dziewczyny kolezanka Asioczka na noworodku marcowych mamus o godz. 11.20 napisala wiadomosc pozwolilam sobie skopiowac i wkleic ta wiadomosc a wiec: Wpadam tu, jako gość z informacją Jestem majówką, ale jednocześnie zaprzyjaźnioną z Asią. Rozmawiałam z Nią godzinę temu. Od piątej rano jest w szpitalu. Kiedy rozmawiałyśmy nie było jeszcze skurczów, była podłączona do ktg i oksytocyny. Humor jej dopisuje, więc wszystko jest ok. Trzymajcie kciuki, a jak będę coś więcej wiedzieć dam znać na pewno

Hej mimo, że nie jestem z Bydgoszczy (tylko z Łodzi) jestem zaprzyjaźnioną z Asią (Asioczkiem) ciężarówką. Mam od niej wieści i dlatego śpieszę Wam przekazać cudowną wiadomość:

O 16:30 Asia została mamą dorodnej córeczki! Maja waży 3750g, mierzy 57cm!
Hurra! Hurra! Hurra!
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

HUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Asiu kochana - ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Zeby Ci sie corcia pieknie chowala, zeby byla zawsze grzeczna i zeby byla najukochanszym sloneczkiem swoich rodzicow !!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!! Witaj nam Majeczko - kolejna obywatelko tego Swiata :)

[ASIOCZKU GRATULACJE ZYCZE SPELNIENIA W MACIERZYNSTWIE, BARDZO SIE CIESZYMY :) :) :), MAJECZKO WITAJ  :-* :-* :-* Jucia dziekujemy za wspaniale wiesci jak bedziesz miala kontakt z Asia to pozdrow ja serdecznie:)

reklama
Właśnie skończyłam z Asią rozmawiać przez telefon. Wszystko ok. Maja urodziła się naturalnie, bez żadnych komplikacji. Teraz jest już po pierwszym karmieniu i w trakcie kąpieli.
Najprawdopodobniej wracają do domu w czwartek, wtedy Asia z pewnością napisze wiecej (jeśli Maja jej na to pozwoli) :laugh:
Przekazywałam jej gratulacje i pozdrowienia z forum, resztę na pewno potem przeczyta! ;)

Do góry