reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kto wie Melanie, może kiedyś w jakims lesie ;) ale ja nie za blisko Bydgoszczy mieszkam. Ale fajnie tak do lasu na spacerek, no nie? :)
Acha - i jeszcze jedna malutka uwaga co to już dawno chciałam napisac - ja jestem "Kar i wiw" a nie karwiw, za dużo mam widocznie tych I i W w nicku hehe, ale każda literka ma swoje zadanie ;D no to sie wymądrzyłam.

Miska T- witaj na forum. Tu naprawde jest fajnie.

reklama
mel- meldujem siem ;D ;D ;D ;D
u nas ostatnio troche kuleje wszystko
nie pamietam czy wam pisalam matysia ma okulary - jutro odbieramy
a do tego piekielna alergia sie nasilila i piekielnie dokucza malej
no to tyle co u nas
zdjecia oebjrzalam, pariskowa sesyja przesmieszna :D
dla chorujacych duuuuuzo zdrofka
ja zmykam bo ledwo widze na oczy
papap

Kariwiw pisze:
Acha - i jeszcze jedna malutka uwaga co to już dawno chciałam napisac - ja jestem "Kar i wiw" a nie karwiw, za dużo mam widocznie tych I i W w nicku hehe, ale każda literka ma swoje zadanie ;D no to sie wymądrzyłam.

:mad: wybacz :mad:
to ja pisałam zawsze karwiw
ale juz nie będę :mad:

;)

Trzymajcie za nas kciuki !!

Wlasnie sie zbieramy na porodowke :)
Wlasnie w filmowy sposob odeszly mi wody :)

Buziaki for all.

Teraz dopiero mam stracha !!!

asioczek pisze:
Trzymajcie za nas kciuki !!

Wlasnie sie zbieramy na porodowke :)
Wlasnie w filmowy sposob odeszly mi wody :)

Buziaki for all.

Teraz dopiero mam stracha !!!

wuaaaaaaaaaaah !!!! ale mam dreszcze

asioczek kurna - jaka jazdeczka !!!!! :D :D :D :D :D :D :D
czekam na wieści
buziaki
kopniak na droge, połamania nóg
o kurde czego się życzy rodzącej ::) ::) ::) ::)

nie ważne - szybkiego porodu kochana !!
Rany jak się przejęłam ;D

NO superrrrrrrrr ;D Oj, kochana! Szybkiego i fajnego rodzenia ;D Trzymamy rodzinnie kciukaski ;D

Mi odeszły o 5.20 rano.....jacie kręcę a do teraz mam gęsia skórkę jak sobie przypominam tą całą jazdeczkę ;D

ASIOCZEK TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA CIEBIE JUZ NIE MOZEMY SIE DOCZEKAC TRZYMAJ SIE CZEKAMY NA WIESCI!!!!!!!!!!Dziewczyny u nas ciagle brakuje czasu na wszytko, zabawy z Igunia goruja :) poczytuje Was w miare wolnego czasu takze wiem co sie dzieje ;) ;D pozdrawiam Was wszytkie serdecznie!!!!!!!!!!!!

reklama
Powodzenia Asia - na pewno dzielnie dasz so bie rade, a moze kiedy to pisze juz jestes rozdwojona ??? Ale czad, czekamy na fotki malenstwa i twoje relacje !!! :) :) :D

Do góry