reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Wanda, fajne suwaczki. Dużo zdrówka dla Wiktorka!!!
Asioczku, mi najbardziej dłużyły się pierwsze tygodnie, końcówka szybko zleciała. Na 3 dni przed porodem przeprowadzaliśmy się. Skakałam po schodach i dźwigałam co lżejsze pakunki. Pewnie dlatego urodziłam 3 dni przed terminem z OM a dwa tygodnie przed terminem z USG, wyczytanym przez pana doktora.
Mago, a u nas ząbków brak. Nawet nic nie widać w buźce.

reklama
Mago zapakowalam go w karton po pralce, scielam gore, zawinelam w szary papier i reszta nalezala do mezowego - zawiozl na poczte i nadal za jedyne 8,5. I poszedl do Szczecina cieszyc inna mame ;D Zal mi go. Jakas glupia jestem ::)

irin pisze:
Witajcie!

Melno pięknie zapomniałaś o mnie,a odzywam się częściej niż Nalasecz ka i Daga ;)
Mkkgratulacje zębola i zdrówka!

Pozdrowienia dla wszystkich!

Mago-a myslałaś o ogłoszeniu w Anonsach?

:mad: :mad: :mad: wybacz
późno było i byłam zmęczona :p

MK - wcale nie jestes odosobniona w takich dziwnych odczuciach - ja wlasnie jestem przed sprzedaza wózka i już mi żal, ryczalam jak chowałam pierwsze ciuszki z których wyrósł Wiktorek, normalnie schiza, i teraz za każdym razem tak mam, ze mi bardzo zal i ze juz taki malutki nigdy nie bedzie. Popaprane mam uczucia czasem, ale chyba za dlugo na naszego szkraba czekalam i dlatego teraz mam za dużo sentymentu do jego rzeczy. A poza tym - nie zazdroszcze nalotu tesciów, współczuję choroby Jagódki, ale za to gratuluję ząbka.

Asioczek - schody nie są takie złe - mi położna zaleciła chodzenie po schodach w celu powiększenia rozwarcia - i tak chodzilam z inną brzuchatą - a że byłam już na parę dni przed porodem w szpitalu, zwiedzałam sobie schody ewakuacyjne, przyszpitalne ogrody i jakieś dziwne przejścia podziemne brrr. Ale pomogło i mnie i tamtej mamie.

Mago - dzięki.

Schody, schody, schody ...
Nie wiem ile razy dzisiaj juz je zaliczylam ;) U mnie w bloku garaz - 3 pietro czyli 3,5 pietra. U rodzicow garaz strych ;) i tylko kondycja mi sie poprawia.

Mocno sie zastanawialam sie nad wejsciem po schodach na Wyzyny (koło ronda Toruńskiego na Ogrody :) ) Ale juz maz byl zmeczony spacerem. Dzisiaj tez po Myslencinku sie toczylam ;)

Moze we wtorek jakis postep doktor zauwazy ;)

Spicie jeszcze?
Ja dzis mialam lesny aerobic - slalomem wózkiem po lesnych zasniezonych sciezkach, widzielismy 2 sarny, fajowo bylo. I tylko wiosny jakos nie widac chociaz to polowa marca, doluje mnie to dodatkowo :p

my codziennie chodzimy na spacerki do lasu i sarenki też czasem uda sę spotkać, bo my mieszkamy koło leśniczego :)
jak Ty karwiw chodzisz tez do lasu, to może sie kiedyś spotakamy ::) ;D ;D ;D

brrrr ale dzisiaj piź....i :p

Cześc Dziewczyny! Chciałam się przywitać,jestem z Bydgoszczy, zaczełam teraz 4 mc ciąży.Od jakiegoś czasu podglądałam Was i czytałam :) i w koncu zdecydowałam się napisać kilka słów :) Serdecznie pozdrawiam!

reklama
Do góry