reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mel listę podpisuję jeszcze 2 w 1 :)

Już nie moge sie doczekac kiedy na 3 pietro bez przystanku na 2,5 wejde :) Stwierdzam, ze mieszkam pol pietra zbyt wysoko :)

a do listy można jeszcze dopisać Anek i Asik1980

Z tego co wiem kilka pań nas podgląda i sie nie ujawnia ;D Może jednak sie ujawnicie na watku.

A z czesc babeczek mozna spotkac na newbornie :)
ja tam czesciej pisuje, bo marcowki zdecydowanie tam sa fajniejsze :)

reklama
Mel o 7:37 nigdy nie jestem rozmowna, a tym bardziej w niedziele :p

Ja sie nie odzywalam bo przez nasz dom tornado przeszlo. Po krotce powiem ze lekarz nas olal i czekalam na wizyte w domu od 8 rano , o 17 postanowilam sama do przychodni pojechac bo juz wyczerpalam limit srodkow przeciwgoraczkowych dla 9 kg dziecka. Lekarz przepisal antybiotyk, dalam go dopiero na drugi dzien bo ludzilam sie ze to jest trzydniowka. No ale temp wciaz byla 39 wiec dalam to gowno. No i wczoraj juz temp niet a dzisiaj pojawila sie wysypka :-[ No i mamy trzydniowke na ktora zapodajemy Augmentin, wrrrrrrr.Wsciekla jestem jak nie wiem co, bo bylam w 90 procentach przekonana ze wylezie ta wyspyka. No ale te pozostale 10 procent nie dawalo mi zyc.

ponadto wczoraj o 9 rano gdy jeszcze slodko spalismy zadzwonil telefon. Tescie postanowili nam zrobic niespodzianke i zadzwonili ze sa w Inowroclawiu. W domu balagan, brak zakupow, Jagoda mega marudzaca - tak oto tescie zobaczyli obraz rodziny w obliczu choroby i chyba zrozumieli ze wiecej bez zapowiedzi nie powinni przyjezdzac.

To tyle...

aaa
jeszcze dodam ze w chorobie dokuczal nam zabek i dziecku bylo zle nawet na rekach
ale mamy dolna lewa jedyneczka ;D, taka mala kreseczka ;D a tyle bolu i cierpienia :p
a obok swita kolega-prawa jedyneczka, ale jeszcze nie przebil sie

Jestem, ze mną już lepiej, ale ogólnie nadal smutno :( w nocy zabrało mojego ojca pogotowie, znowu miał paskudny atak astmy i w dodatku ma grypę :( ogólnie do dupy jest i tyle :(
Może za parę dni , za dni parę....odzyskam siły i wiarę 8) PA!

I ja się też w końcu melduję. Jestem zarobiona dokumentnie i w ogóle bleeeeeeeeeeee, a do tego dzisiaj z samego rana nawiedziła mnie pierwsza po porodzie @. I bardzo się z tego cieszę :mad:

Ala ma już trzy zębole. Dwie dolne jedyneczki i jedną górną - a druga chyba też już się pcha, bo malutka jest marudząca.

Asioczku - oj juz ja wiem jak to się czeka.......... . W akcie desperacji zaprawy robiłam i na czwarte piętro do teściowej biegłam, ale wiesz że poskutkowało :laugh:

GeHa, Mk, Karwiw - zdrówka, zdrówka i zdrówka raz jeszcze !

A swoją drogą chcę już sprzedać Ali wózek (Deltim Premier) i foteliik samochodowy (Jane Matrix). Jakbyście słyszały, że ktoś chciałby to dajcie znać, bo zanim ja się oswoję z myślą o wystawianiu na allegro to troszkę minie. Jednak wolałabym tradycyjne sposoby. Część z Was pewno jeszcze nie wie, ale jeśli chodzi o allegro to jestem totalny ingnorant. Nigdy w życiu nic nie kupilam, a o sprzedaży już w ogóle nie wspomnę. Tak czy siak chyba będę musiała w końcu się przemóc. A swoją drogą: Mk - Ty już sprzedałaś Jagódki fotelik - powiedz mi jak to się robi z transportem takiego sprzętu ? Zresztą chyba będę musiała się na korki do któreś zapisać ............ hi hi hi hi.

...ja rownież liste podpisuje ;D ;D ;D

mk...dużo zdrówka dla Jagódki bidulki :-* :-* :-*

niedziela słoneczna,ale na dworze zimniutko
My rodzinnie wybieramy sie teraz na obiadek do Myślecinka a po obiadku na spacerek :p

Miłej Niedzieli Bydgoszczanki.........

Tez tu zagladam - mimo proby odwyku ;D ;D ;D ;D ;D

Asioczek - myslalam ze juz przeczytam zes sie rozdwoila, a tu cisza... ech... jak ja Cie doskonale rozumiem ze baaardzo bys chciala zeby to bylo juz :) Dopiero co tez o tym marzylam - ostatnie tygodnie ciazy wlekly sie straszliwie !!! jak nigdy, a teraz, 3 miesiace prawie zlecialy jak biczem strzelil !!! szok poprostu !!!

Wiktorek znowu chory :( bylismy dzis u Wysockiego - bo zawsze do niego jezdzily jak juz cos bardzo nie tak i zapisal mu antybiotyk, a jako ze Wiki ma lekowstret, to zapisal mu taki, ktory gwarantuje ze bedzie mu smakowal - jedyna jego wada, ze kosztuje 70 zeta... no ale dla dziecka wszystko !!! No i dla swojego spokoju - niech w koncu wyzdrowieje i idzie mi do przedszkola ;D ;D ;D

Milego popoludnia i wieczorku :)

reklama
Witajcie!

Melno pięknie zapomniałaś o mnie,a odzywam się częściej niż Nalasecz ka i Daga ;)
Mkkgratulacje zębola i zdrówka!

Pozdrowienia dla wszystkich!

Mago-a myslałaś o ogłoszeniu w Anonsach?

Do góry