reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Pati26 pisze:
A ja popalam, za naloga sie nie uwazam, bo nie pale codziennie i moge bez tego zyć....
Ale do towarzystwa z drineczkiem fajeczki sobie nie odmawiam, bo tak lubie ::)
I wcale sie tego nie wstydze

;) ;) ;)
to tak jak ja
wlasnie ejstesmy w trakcie przeprowadzki, niestety na razie nie mamy tam internetu ale trzeba to szybciutko zalatwic:) jakos mi tak smutno...:( w domu co raz bardziej pusto sie robi, pierwsze rzeczy juz pojechaly...
bylyscie w srode w kinie?? jestem ciekawa czy dobry ten film?

reklama
A ja nie bylam w kinie bo mialam watpliwosci co do stanu zdrowia Jagodki. No i moje obawy sie potwierdzily bo dzis w nocy powrocila temperatura :-[ Mamy juz wykupiony antybiotyk ale jeszcze czekam. Chyba wtorkowe spotkanie troche ja doprawilo, knajpka, pelno ludzi... ::) Agata zasmarkana drugi tydzien - w przedszkolu tylko 1/3 dzieci - gdzie sie obejrze to slysze ze ktos chory :mad: Dosc mam juz tej zimy :-[

Ja tez chce wiosny. Moj małż w domu na L4 - kicha, kaszle i zamiast wracac do zdrowia coraz bardziej sie rozklada. Na szczescie ja jeszcze sie trzymam, ale maz z sypialni zostal wykopany, chociaz jak mialam sie zarazic to juz powinnam cos zalapac.

asioczek
czy Ty zdajesz sobie sprawę, że teraz za kazdym razem jak odpale bb i zobaczę że cos naskrobałaś, to będe myślała, że to radosna nowina na nas czeka :)

Helołek babeczki!
Leżę od kilku dni jak długa, choroba mnie zwaliła-dosłownie- z nóg. Porażka to mało powiedziane, przeklęte wirusy >:D >:D >:D >:D, ale ja sie nie dam! W nocy miałam 39,6 temperatury i nie pamiętam kiedy miałam taką wysoką? ::) Chyba jako dziecko ::)
Jula trzyma się dzielnie, jest nadzieja, że ją to ominie, oby!
Życzę Wam zdrówka foremeczki, asioczku trzymam cały czas kciuki, żeby to już ;D
Buziaczki :-*

Mel jakbym chciala sie pochwalic ze to juz :) A tu tylko skurcze sie powoli rozkrecaja i gdy nabieram nadzieji odchodza w sina dal.

Ja do porodu juz sie przygotowalam, paznokcie zrobione, brwi wyregulowane, moge isc rodzic :) Kosmetyczka sie nalewala, ze nie dotrwam do umowionej wizyty. Dzisiaj rano jeszcze dzwonila czy przyjde ;).

GeHa...wracaj szybko do zdrowia dzieciaku ;) :-*

asioczek..., ja tez tak czekalam na ten porod bo skurcze "przepowiadające", zaczeły sie juz 3 tygodnie przed faktycznym porodem, lekarz twierdzil ze w kazdej chwili moze sie zaczac bo dziecko juz gotowe do wyjscia..........
ale niestety, czekalam i czekałam i sie doczekalam.........Samuelek urodzil sie dokladnie w termin OM ::) ::) ::)

Byłam dzisiaj w kinie na filmie "JAN PAWEL 2"... piekny,wzruszający film.Polecam.
Az łezka w oczku sie zakrecila kilkakrotnie w czasie seansu ::)

reklama
napiszę posta, żeby nam tu pająki sie nie zalęgły :p

stare koleżanki forumowiczki HALO !!!! słychać mnie??

Pochawale sie Wam, że odkurzyłam swoje hantle i ćwiczę w domu ;D
a od następnego tygodnia chyba juz w końcu polecę na finess, wiosna nadchodzi !!!
chociaz jeszcze tego nie widać :p :p

Asioczek !
Zgłoś się podpisac listę ;D

GaHa

Pati

Aldik

Dagcej

Nalaseczka

JJ

Mago

Wronka

Olji