reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

"To podsumowanie pierwszego etapu edukacyjnego. Ma dostarczyć informacji o pracy szkoły. Nie wpływa na końcowe oceny uczniów. Sprawdzian pokaże, ile uczniowie nauczyli się w ciągu trzech lat. I wskaże słabe punkty. To ma być podpowiedź dla nauczycieli, na co kłaść nacisk w dalszej edukacji, nad którymi umiejętnościami trzeba mocniej popracować"

Sprawdzanie wiedzy i umijetnosci nauczyciela kosztem dzieci;/

Tymek podobno super napisał pierwszy oddał matematyke i mowi ze z polskiego na 20 punktow bedzie mial 20 a z maty 16 hehe zobaczymy za tydzien jak wyniki beda

reklama
Hej!

Co tu taka cisza??
Sali gratki dla Tymusia :-p!!

Karola dobrze ze ok...moj Mati tez sie dostal ;-)

Zapomnialam co mialam pisac :-p...na dzialke jedziemy co by w murach nie siedziec...Olka czekam na Ciebie :tak::-p

Milego weekendu!!!

Witam

Weekend spędziliśmy sobie owocnie, rodzinnie. Zaliczyliśmy między innymi basen cała rodzinką. Rozejrzałam się przynajmniej jak to wszystko tam wygląda. Całkiem fajnie. I szatnia rodzinna jest, czyli w razie jak będę sama z dziećmi to do rodzinnej pójdziemy i odpada mi dylemat 7-latka w damskiej szatni:tak:. Zabawę dzieci miały przednią! Dzieci! Moje zadanie to przez godzinę trzymanie dziecka w wodzie, bo co prawda jest cały pas wypłaszczony dla dzieci ale jednak dla Daniela jeszcze za głęboko. Tak człowiek łaził w tę i z powrotem na ugiętych nogach. W wodzie nie było tego czuć ale dzisiaj muszę przyznać mięśnie trochę bolą.:laugh2:

A jak tam melanże:-p działkowe? Udane?

Hej!

Karola a gdzie byliscie??

Melanz udany hehe...jak zawsze :-p Olka dzieki za spotkanko :-) nastepnym razem mam nadzieje dluzej ;-):tak:

Ja bylam dzisiaj w szkole i pani do mnie ze czemu nie wybralam drugiej szkoly jesli chodzi o zerowke...bo jak sie maly nie dostanie to potem kombinacja w lipcu albo pisac odwolanie...teraz czekanie do 8 maja,mam nadzieje ze mi zrobia niespodzianke urodzinowa :tak:...

Witam

Nerw z samego rana! Pies mi ciśnienie podniósł! Grrrrrr. Obsrała mi kuchnię! Dobrze, ze kuchnię a nie dywan w pokoju. Myślałam, ze mnie szlag jasny trafi!!!!!!!!!!!! Nigdy więcej psa w domu!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzieci odstawione elagancko w przedszkolu. Mają dziś przedszkolne świąteczne śniadanie. Zasiadają wtedy wszyscy przy jednym stole.

Kasia byliśmy na basenie tu w Osielsku.:tak:

Hej!

Karola fujjjjj :no: nie przy sniadaniu :-p co jej do jedzenia dalas :-p??!!

U nas w szkole jutro zajaczek i wspolne sniadanie ;-) a dzisiaj jade z Wiki zobaczyc malego Denisa i przy okazji ona na urodziny do kuzynki...Mati na sluzbe do Salinki :tak::-p.

Slonce rano bylo i sie zmyło...

Jak tam w ogole swieta?? bo nic nie piszecie...nie lubie Wielkanocy i nie czuje tych swiat...

Ona niestety tak ma od maleńkości, że co jakiś czas ma problemy jelitowe. Zdiagnozowane jest na pewno uczulenie na wieprzowinę i tego nie dostaje, ale ogólnie jelita ma słabe i wystarczy okruch czegoś niewskazanego i pozamiatane. Ponoć to przypadłość owczarków niemieckich, problemy z przewodem pokarmowym. Jej matka była rasowa i AKURAT ten problem musiała odziedziczyć!:dry::wściekła/y: Ile myśmy kasy na diagnozowanie wydali jak była mała! Żeby sie dowiedzieć, ze nic jej nie dolega i taka jej gó.wniana uroda no!:angry:

Na święta w tym roku idziemy do mojego brata. Pierwszy raz. Wcześniej młody szalał i jakoś nie było motywacji a teraz jest mała Agatka:tak::-D. Ona robi za pretekst rodzinnych świąt he he a i brat chyba dojrzał już do takich rodzinnych spotkań. M niestety nie będzie. Zostaje w pracy. Ma służbę. Także święta dzieci bez taty będą miały. Za to kilka dni po świętach m będzie w domu, to sobie nadrobią czas z tatą.

Wiem cos o tym,moja mieszanka z wilczurem i teraz srednio raz na miesiac dostaje nocnego rostroju zoladla :no: jak byla mniejsza to czesciej,kroplowki dostawala i tez sie biegalo po weterynarzach ehh...ja jej nic nie daje oprocz suchej ale niestety jest taki jeden w domu ktoremu nie przetlumaczysz mimo wszystko :wściekła/y:

reklama
Hej;)

Karola wspolczuje gównianych przygód;/Tylko mnie to utwierdza zeby nie miec psa;P

Tak jest Mati dzisiaj na słuzbie u cioci;P Bawia sie z Kaja w chowanego i mowia sobie gdzie sie schowaja ehhe.Teraz Mat zabawe w lekarza wymyslil;PPStrach sie bac haha

Moi chlopacy pojechali na mecz bez parasola a wlasnie rowno zacina ;//

Ja tam Wielkanocy nigdy nie czuje ...zle mi sie kojarz...Jedziemy w niedziele do babci poobiedzie a w poniedzialek byc moze ze Jagodowo City hehe;)

Do góry