reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Padam na cyce!

Dzień na wariackich papierach!
Mati miał dzisiaj w przedszkolu swoją urodzinową imprezkę. Zadowolony strasznie! Obłowił się w klocki znowu:-D a dopiero co pochowałam starsze zestawy za karę bo nie sprzątali.

Siedzi teraz i składa to wszystko. Zaraz go wygonię do łózka bo już późno i mnie też juz się bardzo chce spać.

Jutro trzeba odsapnąć po tym wszystkim. Teraz byle do grudnia he he do urodzin Daniela.:-D

reklama
Karolcia miałaś rację :-) dziś odwiedziły nas 4 sarenki ależ była podekscytowana hahaha. Chociaż ostatnio trochę nam drzewka przed domem przerzedzili :-( no niestety trzeba się liczyć z tym, że zawsze sami nie będziemy !! Ale teraz i bardziej nas widać i bardziej słychać auta :-(

A ja wariatka nie sprzątnęłam przed tą ulewą wózka no i nabrałam w niego wody hahah

To mi do chałupy woda sie nalała przez drzwi balkonowe! Przez zamknięte! Tak zacinało! Jak wróciliśmy z przedszkola z imprezki to szmata w ruch i szybko wycierałam! Dobrze, że okien nie zostawiłam otwartych.

Krolcia - wazne ze sie udało :)

Ola - to suszenie Cie czeka....

ja dzisiaj wrocilam sie przebrac akurat jak lunelo, szybko okna pozamykalam i leciałam do dentysty z Adamem bo w piatek zeba stracił w przedszkolu w sposób bliżej nie określony :)

a moj pierdulec dzisiaj roczek skończył :) tzn skończy za 20 min hihihi
SZOK jak ten rok mi zleciał ....

Witam;-)

Aga sto lat dla malucha!!!! Szybko zleciało! Fakt!
:tak:

Rany jak mi się wstawać nie chciało. No brakuje mi tej godziny straconej przez przestawianie czasu jak nigdy!!!!!! Jestem nieprzytomna codziennie rano.
:baffled:

Kawę muszę strzelić i za ogarniecie pourodzinowego syfu z wczoraj się zabrać. Siedział młody twardo i budował do późna. Pozwoliłam mu już to zostawić tylko ma zmykać do wyra!

Mateusz dostał się do szkoły. Jupi! Sporo dzieciaczków odpadło. No i doczytałam, ze 5-6 dzieci z Mateusza grupy przedszkolnej też będzie chodzić do tej szkoły. Fajnie jakby trafili do tej samej klasy, byłoby im raźniej.:tak:

Hej.

Aga 100 lat dla Dawidka!!!Mega szybko zleciało;)

Olka ja mam dzialke blisko lasu ale nas to skolei lisy w tamtych roku odwiedzały..s asiadka przez zime dokarmia dzikie zwierzeta to one sie oswajaja i latem wracaja w poszukiwaniu pokarmu.

Trzymac kciuki za mojego Tymka.Za chwile rozpoczyna test 3-klasity!:tak:

Eloł

Zaliczyliśmy dziś kolejna kontrolna wizytę u pani laryngolog. Póki co wszystko jest ok. Mamy nadal podawać to psikadło do nosa i po skończeniu opakowania zgłosić się ponownie.
Oby to pomogło.

Sali kciuki &&&&&&&&&&&&&&&!!!!!
Swoją drogą poprzewracało sie niejednemu w doopach tam w Warszawie:crazy:. Na cholerę tyle testów i dzieciom stresów fundować. Kiedyś był jeden egzamin do średniej i spokój. No chyba, że na studia ktoś dalej to też. A teraz?

KAROLA DOKLADNIE!!
3 klasa test 6 kalsa test gimnazjum test..na szczescie Tymek podszedl na luzie do tego bo Pani pokazywała testy z zeszlego roku i stwierdzil ze to łatwizna hehe.ZOBACZYMY:-p

reklama
Łatwizna czy nie nie wiem po co taki stres. Kiedyś człowiek miał po prostu pracę klasową w swoim gronie kolegów, ze swoją nauczycielką w swojej sali. Nie można było tego tak zostawić? Trzeba oficjalnie z całą tą otoczką? Bezsens.:dry:

Do góry