reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja wylam przed narkoza jak i po :-( najgorsze 40min mojego zycia :no::szok: z czego sam zabieg doslownie 5min...nigdy wiecej!!!!!!!!!

Oo Iza,masz przyklad Martyny...nie poszly na usuniecie migdala i coo?? jest ok...chyba ze cos sie zmienilo...Iza daj znac ;-)

reklama
Witajcie!!!
Co to za zbiorowe chorowanie w tak piękną, zimną - słoneczna pogodę :-p Zdrówka życzę!

Tak, nie poszłam z Martyna na wycięcie choć dostałyśmy już termin, odpukać daje radę i przez niego nie choruję. Jeden lekarz chciał wycinać inny polecił się wstrzymać, bo z wiekiem wszystko się zmienia i udało się :tak:

Byłam dziś pierwszy raz w Galerii Osielsko i jestem pod wrażeniem ilości sklepików co do wielkości sklepu. Spodobało mi się bo nie trzeba tyle chodzić :-)

Sylwia - na allegro nie mam czasu juz :) roczek robilismy dzisiaj , a w pn sesja wiec nie dosla:p cos sie udalo pozbierac ;)

wspolczuje tych wszystkich chorob i zabiegow, u nas odpukac chlopaki sie trzymaja.

Dzisiaj po roczku meeega zadowolona, wszystko sie ladnie udalo :)

hEJKA

Izka no gdzie ...ja mam w Oplawcu w Jagodowie ma Kasia;P

\Aga ale ten link co Ci dałam to sklep z Bydgoszczy;P

No to sezon w Jagodowie otwarty,było mega wesoło:tak:
Dzisiaj ma byc powtórka ale póki co pogoda średniawka;/

Tez wspólczuje chorób dzieci...ja swoje z Kaja przeszlam ale juz sie odchorowała ..Tymek w ogole mi nie choruje...ostatnio mial ospe 4 lata temu i w Świeta jednodniowa temp i wymioty i to tyle..to zahartowany sportowiec hehe;))

To miłej niedzielki dziewczyny!!:-)

Hehehe, nie ważne w sumie kto gdzie ma, ważne, że obok siebie bywamy :-D też wczoraj szalałam w Jagodowie jak i tydzień temu ;-)

Dziś pogoda cudna a mi się z domu juz wychodzić nie chce :-( chyba czuje zapowiadane opady w kościach :cool2:

Miłej niedzielki!

Witam poweekendowo.

Niby nic takiego się nie działo a ja wymęczona po weekendzie jak koń po westernie.

Zamówiłam dzisiaj w końcu szczoteczki dla siebie i Daniela. Już od jakiegoś czasu nosiłam się z myślą zakupu ale szukałam w jak najbardziej dogodnej kwocie, żeby wszystko było, bo do tego końcówki dla starszaka i dla m przy okazji. Trafiłam dzisiaj na promocje akurat w jednym ze sklepów więc zamówiłam! W końcu każdy będzie miał swoją elektryczną szczoteczkę. Widzę jak dobrze zrobiła taka szczoteczka Mateuszowi i mam nadzieję, że i Danielowi przyniesie korzyści.:tak:

Leki chyba dobrze wpływają na Daniela. Przestał tarmosić się za ucho. Nie kaszle już a ten akurat psikacz nie wysusza mu też śluzówki. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.:tak:

Aga super, ze impreza udana!

Ale Wam dobrze z tymi imprezami! Z działki na działkę!:-)

Witam z wieczora :-)

Karola super ze dziala i jest ok :tak: cos Ty takiego robila ze wymeczona he?? Pewnie ze dobrze mamy,bylo trzeba wpasc na ploty ;-)...najgorsze to to czekanie od weekendu do weekendu :-p

Dzialka u nas jest na sprzedaz,wnet obok mnie...male 30tys,tylko na rogu i przy drodze a auta wiadomo jezdza...

reklama
Do góry