reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam
Ale mroźno z rana!

Kasia brak słów! Ja mam wrażenie, ze im człowiek starszy tym głupszy no! Nie wiedziała, że to tak zajdzie! Ech. Dała Wam nieźle w kość. Najważniejsze jednak, ze jest, ze nic złego się nie stało. A mówiła choć gdzie tę noc spędziła? Co robiła?

reklama
Pierwsza noc spedzila w takim ala pensjonacie a druga w focusie siedziala ponoc do 24 a potem sie wlóczyla po ulicy...wiecie ze ja do tej pory w to nie wierze,jakby sie naprawde nie dzialo...juz mnie chyba nic nie zaskoczy w zyciu :no:

Dla Was dziewczyny i dla całej rodziny Wesołych Świąt życzymy,złociutkich kaczuszek :-),pisanek kolorowych :tak:,bogatego zajaca :tak::-),mokrego smingusa dyngusa ;-)... zyczy Kasia z rodziną.

Witam
Week w biegu. Dopinanie wszystkiego na ostatni guzik.

Jutro z rana startujemy do rodzinki. Sami niestety. No ale po świętach cały tydzień chłop w domu będzie.

Najlepszego na te święta chciałam Wam życzyć. Spokojnych, pogodnych świąt w gronie rodzinnym.

Niech zające i barany po spełniają Wasze plany,
Porzućcie wszystkie swe rozterki bo to dni wielkiej wyżerki.
Niech to będzie czas uroczy czas cudownej Wielkanocy!!!
Wesołych Świąt!

Kasiu - bra slow... ale wazne ze wrociła.
mojej mamy przyjacilka lat 65 chyba w zesz;lym tyg probowala popelnic samobójstwo .... tez nie wierzyłam w to... w tym wieku ?!!

Już Po świętach ale chciałabym Wam życzyć pomyślności i dużo radości :)

Mam nadzieje ze pogoda taka sie utrzyma.... znacie moze jakies serwisy pogodowe tore maja długoterminowa przepowiednie:p taka na 2 miesiace ??

Aga, trafne "przepowiadanie" na 16 dni to dla nich abstrakcja, bo mało kiedy sprawdza się na 100% a co dopiero na 2 miesiące :)
Sama jestem ciekawa pogody za miesiąc bo odwiedzamy nasze kochane góry!

Hej!

I po swietach ;-) z zajaca dzieci mega zadowolone :tak:...mama wykonczona :-p chociaz dzisiaj sie wyspalam :tak:

Aga
mi sie sprawdza godzinowa pogoda ale patrzec trzeba godzine przed zapalowaniem :-p dwa miesiace to bajka :no:

Dziewczyny najlepszego po Świętach życzę. Ja sobie obiecałam przez święta nie tykac komputera wiec dopiero dziś mogę Wam powinszowac. Szkoda ze do kolejnego wolnego jeszcze tyle dni:-(

reklama
Do góry