reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam
Ale mroźno z rana!

Kasia brak słów! Ja mam wrażenie, ze im człowiek starszy tym głupszy no! Nie wiedziała, że to tak zajdzie! Ech. Dała Wam nieźle w kość. Najważniejsze jednak, ze jest, ze nic złego się nie stało. A mówiła choć gdzie tę noc spędziła? Co robiła?

reklama
Pierwsza noc spedzila w takim ala pensjonacie a druga w focusie siedziala ponoc do 24 a potem sie wlóczyla po ulicy...wiecie ze ja do tej pory w to nie wierze,jakby sie naprawde nie dzialo...juz mnie chyba nic nie zaskoczy w zyciu :no:

Dla Was dziewczyny i dla całej rodziny Wesołych Świąt życzymy,złociutkich kaczuszek :-),pisanek kolorowych :tak:,bogatego zajaca :tak::-),mokrego smingusa dyngusa ;-)... zyczy Kasia z rodziną.

Witam
Week w biegu. Dopinanie wszystkiego na ostatni guzik.

Jutro z rana startujemy do rodzinki. Sami niestety. No ale po świętach cały tydzień chłop w domu będzie.

Najlepszego na te święta chciałam Wam życzyć. Spokojnych, pogodnych świąt w gronie rodzinnym.

Niech zające i barany po spełniają Wasze plany,
Porzućcie wszystkie swe rozterki bo to dni wielkiej wyżerki.
Niech to będzie czas uroczy czas cudownej Wielkanocy!!!
Wesołych Świąt!

Kasiu - bra slow... ale wazne ze wrociła.
mojej mamy przyjacilka lat 65 chyba w zesz;lym tyg probowala popelnic samobójstwo .... tez nie wierzyłam w to... w tym wieku ?!!

Już Po świętach ale chciałabym Wam życzyć pomyślności i dużo radości :)

Mam nadzieje ze pogoda taka sie utrzyma.... znacie moze jakies serwisy pogodowe tore maja długoterminowa przepowiednie:p taka na 2 miesiace ??

Aga, trafne "przepowiadanie" na 16 dni to dla nich abstrakcja, bo mało kiedy sprawdza się na 100% a co dopiero na 2 miesiące :)
Sama jestem ciekawa pogody za miesiąc bo odwiedzamy nasze kochane góry!

Hej!

I po swietach ;-) z zajaca dzieci mega zadowolone :tak:...mama wykonczona :-p chociaz dzisiaj sie wyspalam :tak:

Aga
mi sie sprawdza godzinowa pogoda ale patrzec trzeba godzine przed zapalowaniem :-p dwa miesiace to bajka :no:

Dziewczyny najlepszego po Świętach życzę. Ja sobie obiecałam przez święta nie tykac komputera wiec dopiero dziś mogę Wam powinszowac. Szkoda ze do kolejnego wolnego jeszcze tyle dni:-(

reklama
Do góry