reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Dokladnie my z Salinką caly weekend dzialkowo zaliczony...ogolnie burzliwy ten weekend mialam :-p czlowiek jednak juz sie starzeje :no: a jeszcze dostalam kataru o gardle nie wspomne,czuje sie do doooopy :-(

Karola noo wspolczuje :-( a na basen dawaj :tak: pewnie ze dasz rade :tak:;-)

Mucha wracaj,dosc juz tego :-p

reklama
Wróciłam po kilku dniach wakacji z Weronią u babci i dziadka :-) Jednak nie ma jak w domu !!!
Piękną pogodę Wam przywiozłam znad Gopła co :-)

Krolcia, ja z piątką bywam na basenie. Co to jest dwójka? Może też się wybiorę z moimi w weekend.

Witam się z kawusią.;-)

Wczoraj była u mnie moja fryzjerka. Nareszcie wygląda się jak człowiek! A nie odrost kilometrowy a na nich pasemka jak pasy na przejściu! Tak spierdzielone poprzednio. Normalnie inaczej sie od razu czuję. No i siwizny nie widać:-p

Jutro znowu lekarz. Wizyta u tej całej laryngolog. Wy tu zachwalacie a szwagierka mówi, że 90% wojska na nią pyszczy! Że suka straszna. Nie wiem...może to kwestia podejścia do dziecka a do dorosłej osoby.... A może jednak coś w tym jest. Bo do niej terminy tygodniowe a wszędzie gdzie indziej co najmniej 2-u miesięczne, więc to też coś o tym mówi. No zobaczymy. U nas myślę to kwestia leków już tylko. Jak coś będzie nie teges to w ostateczności pójdę prywatnie do Gizińskich i już.

Mateusz też w weekend ma urodziny, ale ja w domu nic nie robię. Ma imprezę w przedszkolu i wystarczy. Nie będę bawiła się w dwa torty i ciasta.

Krolcia bo ta pani nie jest typem takiego gadatliwego empatycznego lekarza. Raczej pani sierżant, ale mi to nie przeszkadza bo moim zdaniem leczy dobrze

reklama
Heloo!

Bo to tak jest z wojskowymi :-p

A ja smarkata,nie mam slow...powiedzcie co mam zrobic zeby stanac na nogi...ponad miesiac ciagnie sie za mna jakies g*** :wściekła/y:!!!! jak nie gardlo,to krtan,teraz katar,nie pamietam zebym taki miala,zatoki...nie da sie zyc :-(...

Wika wczoraj na wieczor temp. a dzisiaj zasmarkana i ogrochy wywalily :no: w domu sie kuruje,echhh...

Olka odpoczelas??

Aga a Dadu juz rok :szok:??!!

Do góry