reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Krolcia zaczytaj sobie o niedosluchuchu przewodzeniowym. Franek to miał wyszło właśnie na badaniach tympomografi. Dostał syrop krople itp. Po dwóch tygodniach było po sprawie. Teraz po chorobach z katarem zawsze wizyta u laryngologa i ewentualnie Pectodrill. Ja nie wiem co wy macie z ta pogodą. My nad morzem mamy piękne słońce. Jedyny dzień niepogody to był wtorek.

reklama
Tak wiem! Już przekopałam internet. Chodzi mi o to, ze tego płynu nie jest na tyle dużo, żeby rzuciło się jeszcze na ubytki słuchu takie namacalne, więc nie jest źle i też obstawiam, że leki wystarczą.

Ej cwaniara! Podziel się trochę słonkiem!

Myślę że starczy. U nas Franio nie zdał testu na czekoladę i jak oglądał bajki to normalnie z nosem w tv. A tak w ogóle to na to ucho dostawał sterydy w kroplach (Avamys)
Słonko spakowane i wysłane do was

Wiki sluch wyszedl prawie idealny wiec...a do dzisiaj to co ma slyszec nie slyszy wiadomo a to co ma nie slyszec slyszy :-D...takze Karola idz najpierw do tej babki od sterydow i zobaczysz potem co dalej...

Mucha a ty znowu gdzie??? O nieeeeeee ;-):-p

Ostatnia edycja:
Dobra dziewczyny. Powtórka z rozrywki. Podpowiedzcie dobrego laryngologa na nfz szybkim terminem w miarę. Czy wojskowy szpital jest ok? Alergovita chyba na Kurpińskiego może? Takie adresy dali mi z dziecięcego bo u nich najbliższy termin na lipiec:dry:

Ja chodzę z F do wojska tam jest pani Szatkowska bardzo konkretna w środy jest po południu przyjmuje praktycznie od reki. Właśnie u niej go leczę z sukcesem.

reklama
Do góry