reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

We wniosku jest wskazane konkretne mieszkanie, bo obeszłam sobie osiedle i to mi najbardziej pasowało, ale z zaznaczeniem jest "gdyby państwo byli na tyle uprzejmi" bo wcale nie muszą nam tego mieszkania dać. To ich dobra wola może być tylko niestety.

reklama
Zmiany ale raczej w wystroju a nie w lokalizacji ;-). A ja jestem służbowo w Krakowie. Ale od 16 uskuteczniam zwiedzanie i ogólnie składam się. Wiecie co już zapomniałam jak to jest mieć czas dla siebie i robić coś tylko dla siebie. Idę swoim tempem nie muszę zatrzymywać się przed smykiem i mogę spokojnie usiąść na kawkę. Normalnie luksus

Krolcia zaciskam mocno kciuki :-)
Szkodnik śpi a ja mam czas wypić ciepłą herbatę haha.
Kasiula ja cały czas się zastanawiam gdzie są te Twoje działki w Osielsku?

Olka jadac od Niemcza to za skrzyzowaniem Bydgoskiej z Kolonijną ;-)jadac w strone Żołedowa po lewej pole po prawej wybudowali takie domki dwu pietrowe jeden przy drugim,biale z czarnymi dachami to za tymi domkami zaraz w prawo sie skreca i sa dzialki...mozna tez od drugiej strony...wiesz gdzie jest Rystor??

Ostatnia edycja:
Krolcia - trzymam kciuki za mieszkanie. super by bylo !!!

Mucha - baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zazdraszczam !!!!!

wlasnie przeczytalam info ze jedna z moderatorek zmarla mloda 34 lata ;) dwojka dzieci osierocona, a druga z waztku czerwcowek 2010 3 stadium raka piersi ....
co sie dzieje z tymi chorobskami ?! :(

Hej!

Aga :-( tez nie mam slow...mlode dziewczyny...obydwie na raka :szok::-(

Pogoda wczoraj piekna,dzisiaj tez nie jest zle a my bedziemy sie dzialkowac :-) mam nadzieje ze nie bedzie padac chociaz teraz niby burze pokazuja na popolunie...

Milego :-)!!!

reklama
my dzisiaj grilowalismy ale u rodzicow:) Dzialki jeszcze nie ogarnełam po zimie:) pewnie w nastepny weekend pojade :)
mam nadzieje ze nic nie pokradli :p

a ja dzisiaj rypnełam z dadu na rece (krzesło sie połamało) Młody cały a ja ledwo siedze tak mi d... zbiło :/

pogda byla super ale wieczorem ten wiatr i gradzik mnie z lekka zaskoczył, ciekawe jak jutro bedzie?

Do góry