reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Krolcia muszę cię zmartwić-panuje grypa:angry:
Dziewczynki które posyłają w tym roku do szkoły dziciaczki-właśnie ruszył nabór

Mucha no co Ty gadasz? To może grypa go rozkłada.

Mati ma właśnie dziwne objawy. Z przedszkola dzwonili, ze jęczy na ból głowy. Poleciałam do przedszkola zgarnęłam go i do lekarza. Gardło ok, nos ok, kataru brak, kaszlu brak, uszy w porządku i zagwozdka normalnie co się dzieje.
Przed godziną dostał dreszczy, zmierzyłam temperaturę no i się okazało, że leci dopiero w górę. Dobiło do 38,2 w momencie jak dałam przeciwgorączkowy. Teraz śpi.:-(

A jak mamy szkołę w rejonie to też powinnam coś zgłaszać?

O masz!:szok: I co mówili ciekawego?

Ja jak byłam załatwić meldunek to na wszelki wypadek wtedy od razu poszłam do szkoły, pokazałam dokument i wyraziłam chęć, zeby młody chodził do tej szkoły. Sekretarka założyła wtedy sobie nowy zeszyt dla rocznika 2014/15 i wpisała tam dane Mateusza, więc myśle, ze problemu nie będzie... no ale w przyszłym tygodniu jak dzieciaki będą w przedszkolu to się przejdę tam jeszcze raz.

Tak w ogóle dzień dobry.

Mateusz w domu ale po wczorajszych objawach nie ma śladu. Głowa póki co nie boli, gorączki nie ma. I co tu sądzić? O co chodzi?

Hej!

U nas od 12 ruszyly zapisy a do zerowki po 2 kwietnia a jutro mamy drzwi otwarte idziemy szkole zwiedzac :-p sie dowiem czy Mat musi do zerowki bo czeski film...

Ja wczoraj po wizycie z UP po rozmowie z doradca zawodowym...w skrocie to powiem ze wiecej tam nie pojade :no::wściekła/y:

Karola
zdrowka!!! Moj maly od dwoch dni katar a od wczoraj mutacja i glos traci...

I ja się witam z kawą i ciastkiem :-) Szkodnik śpi to mogę Was nadrobić.
U nas tez była ostatnio jakaś dziwna temp. przez 2 dni 38 bez innych objawów, pewnie to kiełki jakieś, był u nas lekarz osłuchał zajrzał do gardziołka i ok.
Zaczyna mi się tu już podobać :-) to chyba dzięki tej pogodzie :-)
A powiedzcie mi, ja już powinnam małą do jakiegoś p-kola zapisać czy za szybko?bo jeszcze nie ogarnięta w tych tematach jestem. Od września do żłoba :-( a matka do pracy

reklama
Hej!

Jednak prognoza sie sprawdzila...ja od 3 nie spie taki wicher sie zerwal,deszcze walil w szyby :szok::no:...dzien chyba barowy dzisiaj :-p

Olka mysle ze spokojnie z tym przedszkolem ;-) chyba ze sa problemy z dostaniem sie??

Do góry