reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam sie z rana,szaro buro i ponuro...wstac sie nie chcialo ale chyba nie mam wyjscia :-p.
Kwiaty sie sypia od rana :-) zycze Wam milego dnia w Dniu Naszego swieta ;-):tak:

reklama
Hejka
Wszystkiego najlepszego dla nas!

Nocka zarwana. Daniel znowu z temperaturą. Nie kumam normalnie. W środę temperatura kilka godzin, czwartek bez gorączki, piątek też a w nocy znowu 39:eek: I teraz już ciepły jest. W poniedziałek jednak nie przedszkole a lekarz nas czeka.:-(

Hmmm choć z drugiej strony poprzednio też tak było, że po 3-4 dniach gorączka wróciła:eek: a potem było ok.

Karola :-( zdrowka!!!

Pomarudzilam i jest slonce :-) po drodze na zakupy dzieci pobiegaly troche na dworze a ja sie mecze strasznie z ta noga znaczy z tym palcem...jest lepiej ale niedobrze...

Martyna 2 tyg temu miała dziwna temperaturę. W czwartek dostała 37,7 to w piątek nie poszła do szkoły ale temperatura się nie pokazała i mamusia szczęśliwa. Za to w sobotę rano podskoczyło do 39st w końcu wyjęłam coś na zbicie, dostała tylko raz i popołudniu było już 35,5 :szok: w niedziele też nie było więcej niż 35,7 a w poniedziałek już po chorobie. Podawałam tylko miodek, maliny i czosnek :-)
Kolejny czwartek po 2tyg i katar... W środy mają basen, jak nie jadę z nimi to wraca mokra więc czwartki są u nas trudne :wściekła/y:

Zmiana tematu.... Czytałyście ją???
Zakupiłam dla mamy na prezent książkę "Złodziejka książek" niby jest ona przeznaczona dla dzieci z podstawówki ale jestem nią zachwycona i mam nadzieje, że mama tez będzie. Martyna męczy abym jej dała przeczytać, ale musi poczekać z 2 lata :tak: Wczoraj po książce zobaczyłam jeszcze film ( tym razem z córcią) do 1 w nocy siedziałyśmy, ale jest to marne streszczenie książki i jestem nim zawiedziona :-(

Hejka
Młody już w przedszkolu, starszyzna też.:tak:

Iza nie czytałam. Ja generalnie nie lubię czytać. Jedynie dzieciom, ale Daniel jeszcze na etapie krótkich rymowanek a Mateusz jakieś tam chłopięce historyjki. Serię Scooby doo lubi, Bolka i Lolka podczytujemy. Bardzo też się zawziął i chciał, zeby mu poczytać Pana Kleksa, bo filmy bardzo lubi, ale jednak szybko się zniechęca jak zaczynam czytać. Jakby to było podzielone na rozdziały jakoś 2-3 stronicowe, to może jakoś łatwiej byłoby mu się skupić na jednym rozdziale.

Kasiulka dzięki wielkie za namiary na Panią Jelonek. Super podejście, super ceny i zero stresu. I pochwalę moje dzieciaki bo nie mają żadnych ubytków, a Franek dał sobie zdjąć cały kamień z zębów. W kwietniu lakujemy 6:-D.
Kreolcia z ksiązek polecam serie o Pomponie moich chłopaków bardzo wciągnęło i mnie też się fajnie im to czyta Pompon w rodzinie Fisi

Izka muszę poczytać bo ja generalnie książki pochłaniam w ilościach hurtowych

Pozdrowienia dla Wszystkich

reklama
Do góry