reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej!

Aga Ty leniwcu :-p:-D

Nie wiem jak u Was ale u mnie przed 7 male -15 :szok:...ale przyjemnie nie powiem :-D z psem spacer zaliczylam ;-) Wika w szkole a ja musze sie wziac za pranie bo juz mam kupe po sam sufit a nastepne sie pierze wrrrr...

Mati smarka od dowch dni a dzisiejsza noc masakra,kaszel suchy,krtaniowy...nie wyspani i nerwowi :no: i glowa mnie napiernicza...

Witam
U mnie -16.:tak:
Gardło mnie napierdziela. Już solą płuczę, ale noc zarwana:baffled:. Przełykać nie mogłam.

Pogoda piękna! Przy tym mrozie cieplej mi z rana było, niż jak wczoraj przy -3 i z tym przenikliwym wiatrem! Oby tak się utrzymało kilka dni. Niech by mróz wykosił te bakcykle i robactwo w ziemi! Bo ja już miałam wizję, że latem to nas wszystko pozżera! Komary, muszki i inne tałatajstwo!

Uhuha uhuha w końcu zima nadeszła:-):-) Pięknie dziś było -15 i słoneczko, bosko.Uwielbiam taką pogodę. Ja takiego powera dostałam po powrocie z pracy że chałupę odkurzyłam podłogi pozmywałam i łazienkę sprzątnęłam, normalnie perfekcyjna Pani domu:cool:

Mucha brawoo, ja tam takiej pogody nie lubić !!!!
Byłam dziś zobaczyć żłobek w osielsku a tam.... żłobka nie ma hahah, tylko ładna strona w internecie po nim została!! no i nadal nie wiem co z moją Weronią od Września:-(
Mąż chory, mnie też bierze oby Weronia dała radę!! Wychodzimy na spacer każdego dnia ale ludzie patrzą na mnie jak na jakieś dziwne zjawisko hm....

Uha! Jak zimno!
Witam porannie z gorącą kawą.;-)

Dzieciaki w przedszkolu i co tu robić? Ogłoszenia przejrzane, cv gdzie było sens wysłane...
Muszę podskoczyć dzisiaj jeszcze do jakiegoś marketu kupić prezent dla 7-latki. Pojęcia nie mam co. Panie z przedszkola zasugerowały jakieś książeczki do pisania, czy pamiętnik.... W poniedziałek Mati do koleżanki z grupy na urodziny ma zaproszenie..

No zimy ciąg dalszy
Ja juz w cieplutkie pracy druga kawkę spij am. Zaraz sobie zakupy z Tesco online na jutro zamówię i w weekend się barykady w ciepłym domu

reklama
Hej!

Ja tam marzne :szok: ale jeszcze nie zamarzlam :-p zimno na dworze,zimno w chalupie...jak wychodzimy to tylko na chwile,jak trzeba oczywiscie a jak nie trzeba to pod kocyk z kubłem cieplej herbaty,bym mogla tak ostatnio non stop :tak:....wczoraj,noc i dzis do poludnia glowa mi pekala,skronie pulsowaly,szok a sie okazuje ze barometr pokazywal 1040 dziw ze ja w ogole chodzilam ale odpukac od obiadu spokoj tfu tfu tfu a @ przyszla wiec bym tylko teraz spala i spala...

Wczoraj Wiki miala bal karnawalowy,foty na fb wrzuce zas potem ;-)

Olka no to problem jest :-(

Karola trzymam kciuki &&&

Mucha jak kolejny power cie wezmie to zapraszam do mnie :-p

Do góry