reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej!

Aga Ty leniwcu :-p:-D

Nie wiem jak u Was ale u mnie przed 7 male -15 :szok:...ale przyjemnie nie powiem :-D z psem spacer zaliczylam ;-) Wika w szkole a ja musze sie wziac za pranie bo juz mam kupe po sam sufit a nastepne sie pierze wrrrr...

Mati smarka od dowch dni a dzisiejsza noc masakra,kaszel suchy,krtaniowy...nie wyspani i nerwowi :no: i glowa mnie napiernicza...

Witam
U mnie -16.:tak:
Gardło mnie napierdziela. Już solą płuczę, ale noc zarwana:baffled:. Przełykać nie mogłam.

Pogoda piękna! Przy tym mrozie cieplej mi z rana było, niż jak wczoraj przy -3 i z tym przenikliwym wiatrem! Oby tak się utrzymało kilka dni. Niech by mróz wykosił te bakcykle i robactwo w ziemi! Bo ja już miałam wizję, że latem to nas wszystko pozżera! Komary, muszki i inne tałatajstwo!

Uhuha uhuha w końcu zima nadeszła:-):-) Pięknie dziś było -15 i słoneczko, bosko.Uwielbiam taką pogodę. Ja takiego powera dostałam po powrocie z pracy że chałupę odkurzyłam podłogi pozmywałam i łazienkę sprzątnęłam, normalnie perfekcyjna Pani domu:cool:

Mucha brawoo, ja tam takiej pogody nie lubić !!!!
Byłam dziś zobaczyć żłobek w osielsku a tam.... żłobka nie ma hahah, tylko ładna strona w internecie po nim została!! no i nadal nie wiem co z moją Weronią od Września:-(
Mąż chory, mnie też bierze oby Weronia dała radę!! Wychodzimy na spacer każdego dnia ale ludzie patrzą na mnie jak na jakieś dziwne zjawisko hm....

Uha! Jak zimno!
Witam porannie z gorącą kawą.;-)

Dzieciaki w przedszkolu i co tu robić? Ogłoszenia przejrzane, cv gdzie było sens wysłane...
Muszę podskoczyć dzisiaj jeszcze do jakiegoś marketu kupić prezent dla 7-latki. Pojęcia nie mam co. Panie z przedszkola zasugerowały jakieś książeczki do pisania, czy pamiętnik.... W poniedziałek Mati do koleżanki z grupy na urodziny ma zaproszenie..

No zimy ciąg dalszy
Ja juz w cieplutkie pracy druga kawkę spij am. Zaraz sobie zakupy z Tesco online na jutro zamówię i w weekend się barykady w ciepłym domu

reklama
Hej!

Ja tam marzne :szok: ale jeszcze nie zamarzlam :-p zimno na dworze,zimno w chalupie...jak wychodzimy to tylko na chwile,jak trzeba oczywiscie a jak nie trzeba to pod kocyk z kubłem cieplej herbaty,bym mogla tak ostatnio non stop :tak:....wczoraj,noc i dzis do poludnia glowa mi pekala,skronie pulsowaly,szok a sie okazuje ze barometr pokazywal 1040 dziw ze ja w ogole chodzilam ale odpukac od obiadu spokoj tfu tfu tfu a @ przyszla wiec bym tylko teraz spala i spala...

Wczoraj Wiki miala bal karnawalowy,foty na fb wrzuce zas potem ;-)

Olka no to problem jest :-(

Karola trzymam kciuki &&&

Mucha jak kolejny power cie wezmie to zapraszam do mnie :-p

Do góry