reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Co z ta pogoda!!!???

Karola nooo,tak dokladnie powiedziala...albo skoryguje to uciekajace oczko slabe albo zaszkodzi i calkiem ucieknie :/ bo to niby zadna wada wiec nie wiem po co te okulary...narazie zaklejam mu na godzine tylko normalnie bez okularow...

Dobrze ze Mat juz lepiej.

Dokladnie,ja antyby w tabl.biore juz od dawna nawet dla malego...latwo,szybko i po bolu a nie pawie na pol pokoju i zamartwianie ile doszlo.

Wika poszla do budy w sumie tylko dwie godziny,zmiane planu maja ale bede robic kanapki,akcja "sniadanie daje moc" wiec wziela prowiant i poszla dzialac hehe.
A co popoludniu to nie wiem aaa dentyste mam na 16sta..

reklama
Ja po dentyscie,jak narazie koniec,kontorla w maju ;-).
Dzien jakos zlecial,po dentyscie mile popoludnie z Sali :-) i tak oto weekend uwazam za rozpoczety ;-)

Gdzie Izka,Aga...??!!

Milego wieczoru!

jeeeeeeeeeeeeeeeeestem :)

ale nie mam czasu.... wczoraj dzien zadyma od rana dow wieczora, ale odstresowalam sie z lekka w operze ...

dadu mi goraczkowal dwa dni a dzisiaj wysypka, woec 3-dniowka po raz drugi za nami :/

jeszcze dzisiaj robilam torcik pieluszkowy bo jutro organizuje przyjaciolce babyshowera i tez zadyma w dodatku impra niespodzianka i to w swieciu, wiec latane od ranca :)

co do domu.... marzy mi sie i marzy ale najblizsze 8 lat to ni mam na co liczyc ;( potem zobaczymy ;)

Witam
Chłop w domu to i dojście do kompa słabe he he.:-D

Zaliczyliśmy dzisiaj deichamnna, w planach było kupno kozaczków dla chłopaków. Kupiliśmy tylko dla Mateusza, bo dla Daniela nie było rozmiarów. Może jutro jeszcze na szybko skoczymy do D na glinki, bo ponoć tam są.

Na wieczór sobie zapodaliśmy z mężem dobrego drinka.:tak:

Hej!

Karola wpadma na drinka ;-).Jak chlopaki??
Widze,ze my dialog prowadzimy :-p.

Ja wczoraj popoludnie i wieczor spedzilam u bratowej w bloku obok :tak:...moj M wrocil wczoraj o 16 i padl a poszedl do pracy dzien wczesniej,nie ma sie czym chwalic ale nie mam juz slow,robil 46h:no::wściekła/y: a dzisiaj jak wolne to pojechal do brata robic dalej remont i tyle o go widzieli:no:.

Mysle od paru dni nad prezentami dla dzieci,musze dla calej rodziny wymyslec bo potem mi g***o kupuja,a troche tego jest :-p...

Aaa jeszcze jedno,tesciowa kupila Matiemu buty w sumie 31 ale on takie naciagane 30 ma i nie wiem co robic czy jechac wymienic na mniejsze...w sumie skarpeta dojdzie czasami a jak nie zniszczy,pewnie nie to bedzie mial jeszcze na drugi rok hehe tylko wkurza mnie to bo widac ze ma taka wielka stope w tym bucie,zupelnie mu to nie pasuje.

Ide na kawe i zaleglosci ponadrabiac w pisaniu i czytaniu ;-)

Ostatnia edycja:
Witam
Widzę ze temat butów na tapecie. Moi mają na szczęście z zeszłego roku dobre więc ok. My byliśmy dzisiaj z M ogarną działkę przed zimą, bo jeszcze trochę do pograbienia i wyrwania/obcięcia nam zostało. Ale muszę przyznać że mamy wysprzątane na medal:-)
Zaraz idę piec rogale bo w końcu jutro św Marcina i rogale muszą być.A jutro pierwszy raz w życiu robię jagnięcinę, także trzymajcie kciuki

reklama
Hejka
Dziwnie jakoś, że dziś jeszcze wolne:tak:. Tylko szkoda, że pogoda pod psem.:baffled:

Mucha ależ narobiłaś smaka! Kciuki trzymam i pochwal się efektem jagnięciny!:tak:

Myśmy wczoraj podjechali na Glinki. Dostaliśmy kozaczki dla młodszego, także z butami już spokój. Jeszcze tylko dla Daniela muszę spodnie na śnieg kupić, ale to w przyszłym miesiącu w h&m kupię jak będą te z zeszłego roku. Fajne za chyba 30 zł tylko, na gumce w pasie.

Po południu do teściów na obiad a potem do znajomych. Z kumpelą podrinkowałyśmy he he. Jak człowiek nie pije to nie pije nic a jak się trafiło to dwa dni pod rząd :-DRozpusta normalnie!:laugh2:;-)

Do góry