reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dzięki za kciuki, mam nadzieję że nie skończy się na samych ziemniakach pieczonych i sałacie:-D. Krolcia rozwiń wątek tych spodni?? Za miesiąc w hm będzie wyprzedawana stara kolekcja czy co??? Pogoda bleee, dzieci godło wyklejają tak patriotycznie się bawią. Miłego. Wpadajcie na rogale bo jeszcze sporo zostało

reklama
Mucha nie, nie wyprzedaż. Mieli dwa lata z rzędu te spodnie więc liczę, ze i kolejny rok będą w sprzedaży. Takie czarne z odblaskowym paskiem na nogawce. Wersja z gumką w pasie regulowaną, były po 30 zł więc cena naprawdę dobra. Były też takie z szelkami i te już były droższe.

Takie
http://img15.tablica.pl/images_tabl...ane-zimowe-hm-rozm-128-ubranka-dla-dzieci.jpg

A tak wyglądają te drugie
http://img16.tablica.pl/images_tabl...rskie-dzieciece-czarne-hm-134-140-zdjecia.jpg

Hej!

A ja juz nie daje rady...trzy dni dla mnie takiego "nudzenia" masakra :no: jeszcze sama z dziecmi :-( iiii z ojcem marudzacym :no: ehhh

Siedze i mysla gdzie tu dzisiaj znowu isc...poszlismy z psem ale zimnica,ten wiatr brrr...

Wymyslilam na obiad,bo zostaly i ziemniaki ugotowane od wczoraj wiec dodalam jajko,cebulke,wedzonke i pietruszke,obsypalam maka i wymieszalam i na maselko na patelnie mmm super,cos innego,dzieciaki zjadly caly talerz ;-)

Spodnia super,tez by mi sie przydaly :-) Karola jak bedziesz jechala do rzuc haslo :tak:;-)

ja tez sie zbieram na dzialke i zebrac sie nie moge ;) jeszcze jabłka do zebrania zostaly hehe

u nas dzieciaki obkupione na zime, musze tylko sprawdzic czy Adam w spodnie sprzed roku wejdzie (mial kupione na wyrost )

mój płaszcz sie szyje... licze ze do konca tygodnia go odbiore.

ja juz sie pomalu zabieram za przygotowania świateczne:D jak ja lubie ten okres przedświąteczny :) nie zabijcie mnie smiechem wiem ze to 11.11 ale ja juz sie zbieram :p hehe

Ja też już zaczynam:-D! he he he A konkretnie to od kilku dni intensywnie poszukuję idealnego prezentu dla chłopaków i o ile dla Matiego nie mam problemu tak dla młodszego nie mam pojęcia co kupić.

A Wy o czym myślicie? Może mnie któraś zainspiruje;-)

Hej!

Karola a czym sie maly interesuje?? Moj rok temu,dwa byl na etapie tomka i przyjaciele i stacyjkowo a no i puzzle...

Jak mnie wczoraj wkurzyl M :-:)wściekła/y: spac nie moglam az mi niedobrze pol nocy bylo ehhh...z chlopami...ogolnie cos mi jest,zoladek,glowa...

A ja w tym roku prawie nic nie robie ;-)chociaz raz,prawie w ogole nas nie ma przez te swieta w domu.chyba ze ktos sie zapowie to bede musiala cos wymyslec ale nie sadze...zawsze robilam jak zywilam sie z ojcem a on teraz sam sie zywi wiec mam to gdzies o!!!

Kasiula buntowniczka ha ha :-)
Też uwielbiam ten czas, mimo tego, iż zawsze mam problem co komu kupić....Zawsze staramy się kupić rodzince chociaż drobne prezenty.
Weronia kończy dziś pół roku :-) Już duża baba z niej hi hi, no może nie duża bo 6 kg waży ale stara ha ha

;-) zbubntowana "nastolatka" ze mnie ostanio :-p

Olka czas leci,dopiero co w ciazy jeszcze chodzilas a tu juz prosze pol roczku za Wami :tak:

Ja ze dwa dni na diecie,zoladek nie daje mi spokoju,najprawdopodobnie to od orzechow wloskich,zjadlam ich przez dwa dni ze hoho,raz a porzadnie hehe a teraz "zdycham"...:-(

Hejka

Dorabiam sobie remontem u cioteczki więc cały dzień znów mnie nie ma, no ale parę groszy wpadnie zawsze.:tak:

Kasia no moje dziecko jest....dziwne pod względem zainteresowań:sorry:. Uwielbia literki. Kocha czytać, pisać, liczyć itd itd i w tej kwestii ma już chyba wszystko. Ma litery na magnesy przyklejane do tablicy, ma tablicę i kredę do pisania, puzzle literkowe, klocki w literki, edukacyjne zabawki które służą do nauki Mateuszowe opanował i rozpracował już. Komputerek, kalkulator itp. W wersji angielskiej opanował już pół roku temu:baffled:. Ma mnóstwo książeczek jeszcze, nawet kształty liter do wyciskania w ciastolinie! Ma już chyba wszystko co możliwe w tej dziedzinie. Nie kupię mu przecież kolejnych literkowych puzzli czy klocków w litery. A zainteresowanie niezmienne od dwóch już lat, stąd mój dylemat.

Święta w tym roku u nas, więc szykuje mi się mnóstwo roboty a ściślej rzecz biorąc podwójna robota mi się szykuje, bo urodziny Daniela jeszcze przed samymi świętami nam wypadają.:baffled:

Ola rety jak ten czas zaiwania! Już pół roku!:szok:

reklama
Do góry