reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Nie no nic ;-):-D...

Jaka pogoda znowu do d***...dzien spania i nudzenia wrrrr,a ja wstalam o 5 jak M do pracy wychodzil,zjadlam sniadanie,kawe wypilam troche poprasowalam a teraz bym poszla spac hehe

a my załatwiłyśmy parapety, hurtownie bud w Osielsku działkę no no szalejemy :-) o 13 obiad i jedziemy dalej :-)

Eloł
Ale pogoda! Mleko za oknem straszne. Mokro, chłodno i nieprzyjemnie. Nic tylko pod kołderkę trzeba się znowu wsunąć.

Olka szalejcie szalejcie!

W temacie prezentów lekkie rozjaśnienie. Popytałam w przedszkolu czym się ten mój literkowy syn bawi, no i jeśli nie dorwie się w sali u starszaków do klocków z literkami:sorry::dry: to wtedy bierze pod uwagę układanki i takie pinezki duże, wiecie takie kolorowe co się wtyka w tablicę z dziurkami i układa jakieś tam mozaiki. Oni mają taką wersję xxl:laugh2: dla małych dzieci. No i chyba w tej sytuacji zainwestuję w puzzle drewniane. Znalazłam na all takie które mają 48 a nawet 96 kawałków!:tak:

Hej!

Olka szalona :-):tak:

Karola no i superowo :-);-)

A ja dzisiaj do tylu chodze,nawet Mat spal do 7.30 :szok: gdzie to zapisac...dobrze ze budzik zawsze nastawiam bo Wiki na 8 i bysmy zaspali.
Z domu sie nie ruszam chociaz nie mam nic na obiad...

Witam przy coli :-p

Ksenia polubiona :-)

Nie lubie piatkow...Wiki na 8 do 10 nawet sie nie obejrze...glowe umylam,ogarnelam i jak przyjdzie to na rynek pojdziemy.
Wczoraj dostalam nowy telefon plus tablet na swieta :-) pol nocy siedzialam-lezalam i sie zapoznawalam :tak:;-)

Witam sobotnie;-)
Ciiiisza w domu he he bo dzieciarnia toystory ogląda he he :-D

Kasia napisz do któregoś z adminów o zmianę hasła na nowe wytłumacz dlaczego. Nie robią problemów.

Pogody dupnej ciąg dalszy a musimy ruszyć tyłek na pocztę. Zalegam z wysyłka kolejnych wełnowych ciuchów już od tygodnia, aż wstyd normalnie.

reklama
Pogoda do d...py, ja na maxa przeziębiona od wtorku mega inspekcja 4 dniowa w pracy-poprostu :angry: WYMIĘKAM
Krolcia widziałam wczoraj w tk-maxsie czapy Angry i wiesz co Twoje 100 razy ładniejsze.
Kasiulka sklerozo ty nasza, zmień hasło na jakieś ludzkie takie do zapamiętania
Olka współczucia tych przemarszy przez markety budowlane. Nie wiem co gorsze czy urządzać się w ciązy jak ja, czy z malutkim dzieckiem jak TY

Do góry