reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

dziekuje :)
fajne pomysly babka miała :)

a ja dzisiaj zrobilam gulasz z chlebkiem na parze ależ pychota, nawet moj wybredny mąż sie zachwycał :D

jutro tesciową goszcze na obiedzie :/ chce zrobic faszerowana piers na parze (ona wiecznie na diecie) mam nadzieje ze sprostam wymaganiom :)

i dziękuje za zyczenia :*:*:*

reklama
Hejka
W końcu uspokoiło się z Danielem. Nareszcie już nie gorączkuje, a długo mu to zeszło niestety.

Mati dzisiaj na czarno ubrany powędrował do przedszkola:tak:. Zęby w kieszeni, pelerynka Draculi w plecaku he he i palce wiedźmy w pudełku. Wczoraj pomagał i zrobiliśmy jedna porcję, dzisiaj zrobimy kolejną.

Kopia%u00252520DSC03424.jpg

Kopia%u00252520DSC03414.jpg

Chciałam chłopakom jeszcze dynię zafundować ale koniec miesiąca, ostatnie pieniądze w portfelu i..nie wiem czy ją kupię... bo to jednak na wyrzucenie w sumie. Jeszcze zobaczę, może jakby jakaś malutka się trafiła...

Aga i jak wizyta teściowej? Przeżyłaś?;-)

Załączniki

• Kopia%u00252520DSC03414.jpg
    Kopia%u00252520DSC03414.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 21
  • Kopia%u00252520DSC03424.jpg
    Kopia%u00252520DSC03424.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 23
Pazury juz tez robilismy rok temu :) fajnie to wychodzi ale je sie hmmmm smiesznie :p

wizyta calkiem ok... smakowalo , dlugo nie byla... przzyczepila sie tylko do smoczka i jednego obrazka hahaa;)

Hej!

A ja dzisiaj caly dzien w biegu,poza domem ale teraz siadlam i sie juz nie ruszam...

Karola hehe slynne pozurki Karolci :D

Aga to Ci tesciowa czepnęła sie :p dobrze ze wsio ok

Siedze i sie zastawiam bo chcialam jechac na cmentarz jak sie sciemni ale nie wiem jak z ta nasza kochana pogoda,niby ma padac a niby nie,moze z rana pojade hmm...

Zapraszam
Katalog kosmetyków AVON nr 16/2013 - Zima (7.11.2013-27.11.2013)

IMG1023.jpgtyle zostało :) hehe

ja nie pamietam kiedy bylam na cmentarzu we wszystkich świetych :) zawsze jade przed albo po , nie znosze korkow i tłumów :)
że mam 4 cmentarze i 9 grobów to by mnie caly dzien nie bylo :)

dzisiaj leniwy dzien .... jutro tesciowa wpada wiec po treningu adasia polatam na szmacie :D i jakis obiad sklece :)

Załączniki

• IMG1023.jpg
    IMG1023.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Myśmy skoczyli jednak na ten cmentarz. Jak już ciemno było. Dzieciaki zachwycone widokiem mrugających zniczy:tak:. Daniel szczególnie. Widział to po raz pierwszy. Zapaliliśmy świeczuszkę, chwila modlitwy i wracaliśmy do domu.

Do góry