reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

dziekuje :)
fajne pomysly babka miała :)

a ja dzisiaj zrobilam gulasz z chlebkiem na parze ależ pychota, nawet moj wybredny mąż sie zachwycał :D

jutro tesciową goszcze na obiedzie :/ chce zrobic faszerowana piers na parze (ona wiecznie na diecie) mam nadzieje ze sprostam wymaganiom :)

i dziękuje za zyczenia :*:*:*

reklama
Hejka
W końcu uspokoiło się z Danielem. Nareszcie już nie gorączkuje, a długo mu to zeszło niestety.

Mati dzisiaj na czarno ubrany powędrował do przedszkola:tak:. Zęby w kieszeni, pelerynka Draculi w plecaku he he i palce wiedźmy w pudełku. Wczoraj pomagał i zrobiliśmy jedna porcję, dzisiaj zrobimy kolejną.

Kopia%u00252520DSC03424.jpg

Kopia%u00252520DSC03414.jpg

Chciałam chłopakom jeszcze dynię zafundować ale koniec miesiąca, ostatnie pieniądze w portfelu i..nie wiem czy ją kupię... bo to jednak na wyrzucenie w sumie. Jeszcze zobaczę, może jakby jakaś malutka się trafiła...

Aga i jak wizyta teściowej? Przeżyłaś?;-)

Załączniki

• Kopia%u00252520DSC03414.jpg
    Kopia%u00252520DSC03414.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 26
  • Kopia%u00252520DSC03424.jpg
    Kopia%u00252520DSC03424.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 29
Pazury juz tez robilismy rok temu :) fajnie to wychodzi ale je sie hmmmm smiesznie :p

wizyta calkiem ok... smakowalo , dlugo nie byla... przzyczepila sie tylko do smoczka i jednego obrazka hahaa;)

Hej!

A ja dzisiaj caly dzien w biegu,poza domem ale teraz siadlam i sie juz nie ruszam...

Karola hehe slynne pozurki Karolci :D

Aga to Ci tesciowa czepnęła sie :p dobrze ze wsio ok

Siedze i sie zastawiam bo chcialam jechac na cmentarz jak sie sciemni ale nie wiem jak z ta nasza kochana pogoda,niby ma padac a niby nie,moze z rana pojade hmm...

Zapraszam
Katalog kosmetyków AVON nr 16/2013 - Zima (7.11.2013-27.11.2013)

IMG1023.jpgtyle zostało :) hehe

ja nie pamietam kiedy bylam na cmentarzu we wszystkich świetych :) zawsze jade przed albo po , nie znosze korkow i tłumów :)
że mam 4 cmentarze i 9 grobów to by mnie caly dzien nie bylo :)

dzisiaj leniwy dzien .... jutro tesciowa wpada wiec po treningu adasia polatam na szmacie :D i jakis obiad sklece :)

Załączniki

• IMG1023.jpg
    IMG1023.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Myśmy skoczyli jednak na ten cmentarz. Jak już ciemno było. Dzieciaki zachwycone widokiem mrugających zniczy:tak:. Daniel szczególnie. Widział to po raz pierwszy. Zapaliliśmy świeczuszkę, chwila modlitwy i wracaliśmy do domu.

Do góry