reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Karola oo jednak :(,wspolczuje i duzo zdrowka zycze! Z Wiki mialam to samo ale do 5 lat i przestal moze,jak reka odjał moze i Wam w koncu minie...badalas mu słuch kiedys??

reklama
Kasia nie:no:.
Pytałam lekarki dzisiaj właśnie czy może dobrze by było to skontrolować, bo jednak jak jest choroba to ucho zazwyczaj. Stwierdziła, że na razie nie ma co. Że to może być taka jego uroda(wychodzi średnio, ze 2 razy w roku jest chory) i póki nie robi się to częściej i póki nie chrapie to nie ma co się przejmować.

No zobaczymy.

No to dobrze...tak pytalam bo mnie z Wiki co kwartał wysyłał na badanie sluchu ale jednak miala czesciej 4 razy do roku zapalenia...

Co za wiatr sie zerwał...aaa w ogole to Wam nie pisalam jak wczoraj sie zerwalo po 22 szok,ja sie bałam normalnie a ze mamy stare okna to takie trzaski i podmuchy,drzwi pukały,telewizora nie slyszalam i glowe ciagle pod koldre chowalam a jeszcze robia u nas dach na pawilone i to wszystko zaczelo fruwac,dobrze ze lekkie...

Właśnie skończyłam figurki do przedszkola:-D normalnie jak żwirek i muchomorek he he
Tematyka jesienna jest więc Kasztanek i Żołędź:tak:

Załączniki

• k i ż.jpg
    k i ż.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 29
Krolcia ale jesteś zdolniacha :-)
Zdrówka dla maluszka
My dziś ostatnia dawka antybiotyku, nie wiem czy to wpływ właśnie tego antybiotyku ale wróciła moja wesoła, spokojna, córunia, ostatnio była straszna maruda może faktycznie ją bolało :-( cały cza jestem zła, że musiałam jej podać już antybiotyk!!!

Karola bomba :))))))

Olka nie bylo wyjscia,dobrze ze pomoglo...

A ja popoludnie u bratowej spedzilam na kawie i ciachu,miala wczoraj imieniny i tak siedzialam u niej to cos w plecach poczulam a potem nawet nie moglam butow ubrac :/...mam nadzieje ze przejdzie szybko...

Kasia zdrówka i wszystkiego naj z okazji spóźnionych!;-)

Olka najważniejsze, że pomogło i...chyba musicie sobie odpuścić basen póki co. Może mała jest wrażliwsza i musi dorosnąć trochę jeszcze...

Ech mały cały dzień dziś z gorączką.... Już trzecia dawkę nurofenu dzisiaj dostał przed godziną, bo temperatura już podeszła pod 38,7. Mam nadzieję, że jutro po trzeciej już dawce antyba nie będzie tak gorączkował....

Jutro miało być pasowanie na przedszkolaka...no i doopa:-(

wiatrzycho ostre :/

ja dzisiaj zrobilam male przemeblowanko w sypialni, obnizylam w koncu lozeczko bo maly juz siada i sie balam ze przeleci :)

dostalam zdjecia z sesji , alez jestem zadowolona :) suuuper :)

Witam;-)

Mały nadal z gorączką. Przynajmniej w nocy miał. Zobaczymy jak dalej będzie.

Do tego rozbolał mnie ząb. Po ścianach w nocy chodziłam. Najgorsze, że muszę wytrzymać do poniedziałku, bo kasy już brak buuu:no:

Aga widziałam fotki! Boskie! A zdjęcie zdjęcia w zdjęciu he he genialne!:tak::-D

reklama
Hej!

Co za wiatrzycho;/ kiedy przestanie :wściekła/y:??!!

Karola za zdrowie dziekuje :) juz lepiej...a to spoznione naj z jakiej okazji hee :-p??
I jak z goraczką moze anty nie ten...Zdrowka!!!

Aga tak tak zdjecia super :-)...jeszcze raz wszystkiego naj naj naj :**

Do góry