reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam

Zarobiona.

U nas odpukać zdrowo.

Olka zdrówka dla maleńkiej.

Mucha Tobie też!

Kasia matko jedyna:szok:! A co go napadło, żeby brać to w ogóle do buzi! Oby szybko mu to wyszło! A sprawdzacie każdą kupę dokładnie?
Ja bym zrobiła jak Mucha napisała, nawet kosztem pobytu w szpitalu(chociaż nie wiem po co mieliby trzymać, jeśli by się okazało, że wszystko jest ok i moneta schodzi dobrze). Dla swojego świętego spokoju i bezpieczeństwa młodego.

reklama
olka - a co sie stało ??

Kasiula - podejdz do dzieciecego a w razie co odmow przyjecia na oddzial

Mucha - suknia cuuuudna :) mozesz zdradzic sklepy z polskimi ubraniami ?? chetnie zbojkotuje chiny, tajwan i cala reszte ;)

pol dnia spedzilam na pozadkach w kuchni i nic nie widac :) tzn w szafach lśni ale z zewnatrz juz nie zdazylam ;) matko czuje sie jak w perfekcyjnej pani domu :p mam tydzien do przyjazdu bialej rekawiczki (tesciowej) hehehe

U nas zakażenie dróg moczowych!!!!!!Tak się cieszyłam z tego basenu a to najpewniej basen przyczyna całego zamieszania !!!! Tak mi było ciężko podać jej ten antybiotyk.....ale lekarz powiedział, ze nie ma innego wyjścia !!
Kasiula dziewczyny maja racje z tym szpitalem a z drugiej strony dlaczego nikt nie chce zrobić rtg?
Aga to Ty synowa idealna jesteś:-) Teraz się pochwal jakie menu przygotowałaś na przywitanie teściowej :-)

ojoj wspolczuje, ale wazne by mala szybko wyzdrowiala.

no wlasnie ja synowa NIEidealna dlatego robie co moge by nie sluchac krytyki ;)
tesciowa przylatuje na miesiac ma mieszkac u szwagra ale ostatnio tez miala a mieszkala u nas ... zobaczymy :) mam golabki, zrazy , roladki, karkowke i gulasz w zamrazarce :D a tak bede improwizowac hehe zalezy ile razy do nas wpadnie :)

Hej!

Dzieki dziewczyny...dzisiaj jade do chirurga i rtg jak nie dzis to jutro...

Aga tylko sie cieszyc...

Olka jak mala?? Zdrowka!

Mamy 2zł!!!!!!! Wyszlo!!!!!!...chowam normalnie na pamiątke!!!

Ostatnia edycja:
Brawo brawo.Najcenniejsze dwa złote w Polsce :-D. Dziewczyny polecam dla leniuchów lub dla uwięzionych w domu zakupy w e-tesco. Normalnie super Pan wszystko wniósł i wszyściutko było a na dodatek to wszystko za 3.49:-)
Agnieszka sklep to :SUKIENKA ASYMETRYCZNA ZAMEK ZIP - TBSPORT sklep internetowy Muszę przyznać że jakość bawełny super, odszyte też ok mam nadzieję że będzie się dobrze nosiło. Podobne są w RISKY MOVIE | risk. made in warsaw i ByInsomnia.com Buy online | Moda wygodna jak marzenie... tylko ceny:no:

Witam

Kaaasia!!!! Super! No to uf teraz:tak:! A młody choć wystraszył się w tym wszystkim? Myślisz, że to go czegoś nauczy, czy luzacko do sprawy podszedł?
Mati jak kiedyś przypadkiem połknął koralik to był przerażony! Płakał przez dwa dni za każdym razem jak kupa była bez koralika. Z drugiej strony to i ja go nastraszyłam specjalnie, po to, żeby na przyszłość nie robił mi takich numerów. Drastycznie:sorry2: ale podziałało. Bo on miał taką manię, że jak się w trakcie zabawy zgapił na tv to to co miał w ręku sobie tam przygryzał, brał do buzi, a tu nagle chlup i koralika nie ma! Teraz już nie bierze niczego do buzi:no:

Aga to się napracowałaś! :tak:

Hej!

Noo tak mi teraz lekko uff uff uff...az mi sie lepiej spało ;-)...ogolnie to niczego do buzi nie wkladal nigdy wiec nie wiem co mu strzelilo i jak to sie stalo,siedzieli i bawili sie z kotem a ze ciocia mu dala ta nieszczesna dwójke na lody,to tlumacze sobie ze wsadzil na jezor i odruch polkniecia byl zamaist wyplucia...po czym wyprysł w gore z rykiem ze przeprasza,ze polknał...mam nadzieje ze ma nauczke na przyszlosc.Wiki mi ciagle cos do nos wkladala ale dobrze ze juz po wszystkim,schowane miedziane 2zl na pamiątke ;-)

Muszka no wlasnie coraz czesciej widze samochody tescowe z zakupami a dostawa taniocha :-)

reklama
Hej hej!

Cisza znowu nastała...

I pogoda sie zepsuła :/...oby nie padalo bo Wika na wycieczce po Bydgoszczy wracaja o 14stej :) obiad i do tesciowej ida bo my do bratowej na 40stke :D.

Olka jak mala??

Mucha co u Was??

Izunia a Ty gdzie??

Milej soboty :)))

Do góry