reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Ola zamien sie ...no dzisiaj ni to zimno ni to cieplo i ta wilgoc wlosy mi sie zfilcowały wrrr.
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
niedziela ma by bardzo ciepla niby
ja w koncu dorwalam kozaki dla siebie ( a to cud) mam ndzieje ze z 5 lat ponosze jak poprzednie (mam 6 rok hehehe)
ja w koncu dorwalam kozaki dla siebie ( a to cud) mam ndzieje ze z 5 lat ponosze jak poprzednie (mam 6 rok hehehe)
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
A po niedzieli ponoc jeszcze cieplej ;-)...a ja bym dzisiaj spala i spala...Wiki na 8 do 11 dzien krotki jesli chodzi o lekcje :-) łeb umyłam,ogarniam w locie hehe jak przyjdzie to na zakupy jakies weekendowe trzeba,obiad mam a potem sie zobaczy....
Dentysta wczoraj zaliczony ;-)
Aga gdzie dorwalas??? i pokazuje
A po niedzieli ponoc jeszcze cieplej ;-)...a ja bym dzisiaj spala i spala...Wiki na 8 do 11 dzien krotki jesli chodzi o lekcje :-) łeb umyłam,ogarniam w locie hehe jak przyjdzie to na zakupy jakies weekendowe trzeba,obiad mam a potem sie zobaczy....
Dentysta wczoraj zaliczony ;-)
Aga gdzie dorwalas??? i pokazuje
:-)Ja też mam rozmiar 35 :-)
Aga pokazuj, pokazuj Ja wczoraj Martynie Lasockiego kupiłam takie "traperowe", córcia zachwycona a ja chciałam dla niej dłuższe!
Jutro pierwszy wykład na UD mojego "studenta", ponoć maja być psy i inne zwierzaki, więc zapowiada się dobrze
Pogoda nie może się zdecydować czy padać czy jednak świecić... wiać może już przestać, brrrr...
AgnieszkaJ
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej hej!
Aga super :-)
Karola jak tam po urodzinkach ;-)???
Aga super :-)
Karola jak tam po urodzinkach ;-)???
krolcia
Hejcia.
Wróciłam z pracy, zjadłam obiadek i uf! Odpoczywam.
Dzięki i tu za życzonka!;-)
Za godzinkę ma wpaść szwagierka z rodzinką i sobie zjemy jakieś ciacho, może podrinkujemy. Wczoraj nie było natchnienia po całym dniu he he.
Aga fajne buty!
Mnie się marzą od zeszłego roku takie na koturnie w deichmanie i w tym roku z racji, że zarabiam i jest parę groszy więcej to sobie nie odmówię teraz! I w tym roku je kupię, albo coś podobnego przynajmniej.
W tym stylu buty bardzo mi się podobają. Na grubym obcasie.
botki damskie - DEICHMANN
Wróciłam z pracy, zjadłam obiadek i uf! Odpoczywam.
Dzięki i tu za życzonka!;-)
Za godzinkę ma wpaść szwagierka z rodzinką i sobie zjemy jakieś ciacho, może podrinkujemy. Wczoraj nie było natchnienia po całym dniu he he.
Aga fajne buty!
Mnie się marzą od zeszłego roku takie na koturnie w deichmanie i w tym roku z racji, że zarabiam i jest parę groszy więcej to sobie nie odmówię teraz! I w tym roku je kupię, albo coś podobnego przynajmniej.
W tym stylu buty bardzo mi się podobają. Na grubym obcasie.
reklama
AgnieszkaJ
Iza - tez mam sporą łyde, te z tylu maja dwa kliny z gumy i swietnie sie dopasowuja, nie dosc ze wloze noge to jeszcze jeansy upchne
Krolcia - faaaaajne , ja niestety z racji posiadania pokaźnego wzrostu nie nosze obcasów;(
Krolcia - faaaaajne , ja niestety z racji posiadania pokaźnego wzrostu nie nosze obcasów;(