reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej!

A po niedzieli ponoc jeszcze cieplej ;-)...a ja bym dzisiaj spala i spala...Wiki na 8 do 11 dzien krotki jesli chodzi o lekcje :-) łeb umyłam,ogarniam w locie hehe jak przyjdzie to na zakupy jakies weekendowe trzeba,obiad mam a potem sie zobaczy....
Dentysta wczoraj zaliczony ;-)

Aga gdzie dorwalas??? i pokazuje :tak:

Ja też mam rozmiar 35 :-)
:-)

Aga pokazuj, pokazuj :) Ja wczoraj Martynie Lasockiego kupiłam takie "traperowe", córcia zachwycona a ja chciałam dla niej dłuższe!
Jutro pierwszy wykład na UD mojego "studenta", ponoć maja być psy i inne zwierzaki, więc zapowiada się dobrze :)

Pogoda nie może się zdecydować czy padać czy jednak świecić... wiać może już przestać, brrrr...

w ccc dorwalam jedyna pare w rozm. 42 :D
cos takiego
077_7ec1466916de33342c80114a6f95ce4dfcd5c5a8.jpg

Krolcia - najlepszego na te "18" ;)

Załączniki

• 077_7ec1466916de33342c80114a6f95ce4dfcd5c5a8.jpg
    077_7ec1466916de33342c80114a6f95ce4dfcd5c5a8.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 34
Hejcia.

Wróciłam z pracy, zjadłam obiadek i uf! Odpoczywam. :tak:

Dzięki i tu za życzonka!;-)

Za godzinkę ma wpaść szwagierka z rodzinką i sobie zjemy jakieś ciacho, może podrinkujemy:-p. Wczoraj nie było natchnienia po całym dniu he he.

Aga fajne buty!

Mnie się marzą od zeszłego roku takie na koturnie w deichmanie i w tym roku z racji, że zarabiam i jest parę groszy więcej to sobie nie odmówię teraz! I w tym roku je kupię:tak:, albo coś podobnego przynajmniej.
W tym stylu buty bardzo mi się podobają. Na grubym obcasie.
botki damskie - DEICHMANN

reklama
Iza - tez mam sporą łyde, te z tylu maja dwa kliny z gumy i swietnie sie dopasowuja, nie dosc ze wloze noge to jeszcze jeansy upchne:D

Krolcia - faaaaajne , ja niestety z racji posiadania pokaźnego wzrostu nie nosze obcasów;(

Do góry