reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Ja na nogach od 3 z M wstalam,potem Wika o 5 podudka i tak juz po sniadaniu wzielam sie za kawe.

Kto zamowil ta pogode ;/ mialo nie padac dzisiaj ;/.
Pojechali na wycieczke,peleryna,parasol i przed siebie...probowalam ja przekonac ze moze nie jechac w tak "piekna" pogoda ale bez efektow...ponad godzine jazdy wiec moze chociaz jak tam dojada nie bedzie padac a popoludniu niby slonce ;/

reklama
Ja nie ja nie!!!Ja zamawiałam słońce :-) Ale mam lenia dzisiaj.
Kasiula ja tam się nie dziwię Wiki, już się nastawiła, że jedzie to zrezygnować ciężko :-(

Teraz i ja zmaulam...zrobilam obiad,zakupy i siadlam byle do 16 Wiki wroci a i musze do gina podejsc.

Nooo a jak szybko wstala,razy tylko powiedzialam i juz w łazience była ;-),dobrze ze przestalo padac...wymodliłam :tak:

Hej.....
Temat wycieczkowy i u nas na czasie :)
Może fajne miejsce na wycieczkę szkolna dla trzecioklasistów z noclegiem w naszym województwie? W planach był Zamek w Gniewie ale to już pomorskie i teraz szukamy innej fajnej miejscówki :)
Jutro mała wycieczka do Myslecinka i też bym słoneczko poprosiła ;)

Hejka

Matko jaka ja jestem padnięta! @ się zbliża i po prostu jak przez wyżymaczkę się czuję!!!!:baffled::baffled::baffled:

Pogoda ech. Miało być już zimno. Tak na to liczyłam:sorry:. A wszystko przez buty chłopaków. Mocno na styk są i myślałam, że dopękamy do kozaków, a tu Mati już niemal codziennie stękał, że buty go cisną. Nie mogłam dłużej już zwlekać:no:. Zmuszeni byliśmy jakieś półbuty kupić. Mam nadzieję, ze teraz mimo wszystko stopa jakoś wolniej będzie rosła i pochodzi w tych butach wiosną. Bo wydać 50 zł tak o na 2-3 tygodnie tylko? Brrrr:baffled::baffled::baffled:

Masakra jaką stopę ma ten mój dzieciak 35 rozmiar:szok:!!!

Aga śliczne sówki!!!!!!!

Jak ja zaluje ze foty nie walnelam,jak zobaczylam moje dziecko wysiadajace z autokaru zaniemarłam :szok:...sloma to jej bedzie z butow wychodzic jeszcze przez miesiac,od blota,gnoju łooo losie a smrod jaki,zajechalo wiocha jak podjechali :-D ale ogolnie bylo super...padla o 18.

Ja dzisiaj tez opadlam z sil ze nawet do gina nie poszlam,dlatego tez ze nie mialam co z dziecmi zrobic...recepte sie zaltwi i przerejestruje na nastepny miesiac.

Iza nie pomogie :/...

Karola wrrrrr...Mati ma 35???

Hehhe.... moja tez ma 35 rozmiarek :-p

Kaśka ważne, że dziecko z wycieczki zadowolone :-)

W przyszłym tygodniu ma być troche cieplej, więc niskie butki jeszcze pewnie się przydadzą w tym roku, ja jeszcze nie mam kozaków dla Martyny i chyba jutro do CCC pojade bo jest już promocja :-DWidziałam jedne za 170zł tylko czy się opłaca???? W zeszłym roku kupiłam jej 3 pary i wszystkie do reklamacji :angry: Chyba z roku na rok gorsze buty i ogólnie wszystko robią !!!

moim tez kopyta rosna aamowi musielismy i adidasy i kozaki i sniegowce kupic nowe na 28 juz :/ Dadulec juz ma 20 w takich adam chodzil jak mial roczek :/ strach pomyslec co bedzie dalej ... ale sie nie dziwie bo my z m mamy wielkie stopy ...

ja dzisiaj tez taka zamulona jestem i obolala :/ jutro mam luuuz nic nie robie ehhhh

reklama
Hej!

My tez wielkie stopy bo ja 40 a M 47 a dzieci Mat 30,Wika 34 tak chyba normalnie...no ja kupilam z w zeszlym roku na wyprzedazy Wiki dwie pary kozakow,wzialam nr wieksze niz nosila no i przelata chyba ta zime jeszcze ;-)
Obiad mam od wczoraj takze luzik a teraz ide sie ogarnac i spadam do babci na kawe :-)

Do góry