reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam
W końcu weeeeekend!
Jaka ja jestem niewyspana. Zaraz zmykam do wyra odespać poranne wstawanie:tak:.

Kasia jak tam dzieciaki? Jak zdrówko?

Olka współczuję...

Iza cieszę się, że młoda zadowolona:-D. To najważniejsze, że jej się podoba!:tak:

reklama
Olka buuuuuuu , ja tez o krzaczory załatwiłam auto:D
Jutro sa darmowe zajecia decoupage w szkrabie na gackowskiego 1c dzieci przedszkolno-szkolne bez ograniczen :)
godz. 17:00
mam kilka wolnych miejsc może któraś ma ochote wpasc z dzieckiem?

Hej!

Ja wczoraj pozegnalam bratanka,polecial do Londynu :(...bratową troche na duchu podtrzymalam ale bedzie ciezko ;(...

Druga bratowa Wiki zabrala do kina i dzwonia ze nie ma miejsc i na jutro przelozyly a teraz poszly pochodzic po sklepach i cos zjesc ;)

Dzieci dobrze,dziekuje kaszel tylko i Wiki troche smarka...nie jest zle.

Olka wspolczuje :/

Iza,Marti super :) Karola powtorze sie bomba :) ale monster high pobija wszystko :)

Katalog kosmetyków AVON nr 15/2013 - Złota jesień (17.10.2013-6.11.2013)

Ostatnia edycja:
DSC_3141.jpg
Zobaczcie moje sówki :)

Załączniki

• DSC_3141.jpg
    DSC_3141.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 42
Hej!

Aga
super :)

Dzisiaj mamy wolne nie,nauczyciele swietuja,akademia na 8 byla i szla tylko trojka klasowa...

W srode wycieczke maja na wies ;) beda krowy doic,jajka znosic.ognisko bedzie z kielbaskami,ryby łowic ;) itd oby nie padalo....

Mat pol nocy mi sie dusil,suchy kaszel ;/ i nos znowu zapchany wrrrr...

Milego dnia!

Hej!

Aga
super :)

Dzisiaj mamy wolne nie,nauczyciele swietuja,akademia na 8 byla i szla tylko trojka klasowa...

!
nO No nie w szkole to już przesadzają.
Witam wszystkie. Nie pisałam ostatnio bo jakoś weny nie miałam, widziałam za to dzieło Krolci i jestem pod wrażeniem.
Widzę ze sezon chorobowy się rozkręca na dobre. Moje chłopaki odpukać zdrowe i my też. Pozdrawiam

Aga sówki prawie tak samo fajne jak moja "ptaszyca" :-p

Zdrówka dla chorowitków, ja dziś tak wpadłam w trans sprzątania, że nawet na zakupy nie wyszłam ;-)

Juz połowa października, szok jak ten czas ucieka..... !!!

reklama
Do góry