reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Brrr...zimnicy ciag dalszy :/...

Iza tylko sie cieszyc haha my musimy chodzic na Lesne zeby kasztany nazbierac a beda wolac za miesiac w szkole.

Olka super ze wszystko ok :) czekamy na foto ;)

Wczoraj zaliczylam znowu dentyste,juz coraz lepiej,jeszcze jedna wizyta w poniedzialek i go juz zamknie ufff...z Wiki umowilam sie na 2 pazdziernika do innego zebologa na nfz zobaczymy jak tam bedzie...

reklama
Hej dziewczyny....

Kasiulka jak potrzebne to chętnie odstąpię z kilogram kasztanów :-p

Karolcia..... zatkało mnie jakie pyszności robisz!!!!!!!!!!!!!!!!! Palce mnie przeraziły w pierwszej chwili, a potem zaniemówiłam z wrażenia :-) Od wczoraj patrzę na szynkę i zastanawiam się co z niej zrobić.... i w końcu ją piekę w piekarniku taki ze mnie kucharzyna marny. Gdzie mogę podziwiać Twoje cudeńka????? To co robisz z kurczakiem to dla mnie kosmos :cool2: ide dalej podziwiać!!!

DSC04116.jpgDSC04363.jpgDSC04279.jpgDSC04230.jpg Krótka relacja z imprezy :-)

Załączniki

• DSC04116.jpg
    DSC04116.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC04230.jpg
    DSC04230.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC04279.jpg
    DSC04279.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC04363.jpg
    DSC04363.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 45
Witam
Olka widziałam już na fb mała przesłodka jest!:tak: A z włosami co nie tak? Dobrze wyglądasz.

Moje dziecię na szczęście nie ma gdzie kasztanów zbierać he he. Jest tylko to trochę w domu, co babcia zebrała dla wnuczków.:-D

Kasia to szybkiego i skutecznego wyleczenia ząbka życzę. Ja też bym musiała pójść. Mam kilka do zrobienia, ale kasy brak póki co, a nie pozwolę się dotknąć byle komu. Raz już mi zęby spierdzielili.:wściekła/y:

Iza a mówisz o tym jedzeniu z fb? To zapraszam tutaj BaBy w kuchni to na potrzeby tego bloga więcej niż zwykle gotuję:tak::-D he he. Tutaj pichci 17 dziewczyn. Znamy się wszystkie stąd, z BabyBoom stąd też nazwa BaBy tak przekornie:-D... Poznałyśmy się jako grudniówki 2010. I tak caaaały czas sobie piszemy od czasu ciąży. W przyszłym roku będzie 4 lata już, fajnie się jakoś zebrałyśmy i dogadujemy. Teraz już na zamkniętej grupie.

Na blogu przepisy ode mnie też są podpisane nickiem Krolcia.:tak:

I wełny nadal nie ma. Za to zadzwoniła kobieta, ze im się przesyłki opóźniły i dzisiaj dopiero wyszła ta dla mnie. Jest więc szansa, że jutro będzie. Iza także komplecik jeszcze nie skończony.:-(

Karolcia... komplecikiem się nie martw jeszcze ciepło ;-)

Bloga zapisałam, wieczorkiem będę podziwiać :tak: Nie mam chyba Cię w znajomych na FB bo tam jedzenia nie widziałam. Znalazłam jej w Twoim albumie Picasa :cool2:

Witam
Dzisiaj miałam pierwszy dzień pracy.
Załapałam raczej fuchę, niż pracę, no ale nowe doświadczenie się przyda. Wróciłam padnięta. Człowiek tyle czasu w domu siedział, że nie przywykł, do takiego trybu.

reklama
Do góry