reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aga - a gdzie na jogę chodzisz? -

ja na jogowym spotkaniu dosłownie się wyjogowałam - i coś naciągnęłam - tak mnie coś starsznie zabolało w boku -miałam wrażenie, że coś mi pękło - akurat z matką przez telefon rozmawiałam i przyzam, że w pierwszej chwili pomyslalam, że mam zawał:) - matka mnie uspokoiła i teraz zastanawiam się czy nie za bardzo, bo nie poszłam z tym do lekarza, a ciągle pobolewa - nie wiem czy czegoś nie naruszyłam :(((...ale już na szczęście lepiej - nie wiem czy panikować, czy czekać aż się zregeneruje samo- choć z drugiej strony nie mam pewności że to od przeciągnięcia:)... jak zwykle- olewam, takam już:)

oczywiście jogę polecam - ale lepiej nieforsować jak się dawno nie ćwiczyło- ale wiadomo - psychologia tłumu:)))

Iza- ja też zapisałam Viki na taniec - poszłam z nią naet na hip-hop jak Pani zobaczyła jej umiejętności skoczno-taneczne - ale okazało się, że to nie jej działka- "nie taka piosenka";) ...za to w standardach - zaczyna dawać radę - w domu ostatnio ćwiczy krok sambowy - nie wiem czy ćwiczyli, czy sama gdzieś podłapała- ale jestem pod wrażeniem- tak, tak - chwalę się:)))

a gdzie te salsowe wyczyny Krolci- bo szukam wstecz i nie mogę znaleźć:( ...cyba, że to chodzi o rękodzieło- ale też nie widzę - a lubię podziwiać cudze umiejętności, bo własnych brak:))))

pozdrawiam:)

reklama
Hejka;-)
Zimno mi jakoś. Choć pogoda dopisała trzeba przyznać! Zaraz z rana pranie zastawiłam, żeby wykorzystać i na dworze pranie przedmuchać. Pewnie będzie jeszcze wilgotne, ale tyle to doschnie w domu w moment.

Zakopałam się w druty. Muszę przyznać, ze robienie szalika to rzmudna sprawa. Żadnego dodawania oczek, czy zdejmowania, żadnych przekładań, tylko prawe oczka lewe oczka nuuuda:-p:-D

Kasia zdrówka!

tylko prawe oczka lewe oczka nuuuda:-p:-D

Podziwiam :) Jak można to poproszę czapkę z dużym pomponikiem :-p
Dziś zakupiłam dla dziecka 2 pary rękawiczek, bo zima ma być sroga :)

Ja wcale nie widziałam córci w Hip Hopie ale wczoraj jak wróciła i pokazała z koleżanką to tez się pochwalę bo była lepsza ( koleżanka zapomniała kroków) :-) Ale i tak twierdzę, że muzyka dziwna i jak dla mnie mało taneczna :cool2:

Zdrówka dla chorowitków!!!

Hej!

Ja w koncu wyspana :) tak mi sie dobrze spala a tu budzik z rana bo Wi na 8 :/...

Wczoraj zaliczylam mojego dentyste,ulga taka ufffff,na pierwszy rzut oka mowi ze ok a jak zaczal pukac to sie okazalo ze dwojka martwa z ropa,zatrul,dal na rtg i w poniedzialek kolejna wizyta...az mi sie zyc chce :)!!!

Wike zapisalam na tance sa u nas w szkole dwa razy w tyg CT.GABI chciala do Bailamosu ale nie dosc ze drogo to i daleko...

Ja od pazdziernika znowu fitnessowac sie bede :D

a ja byłam u fryzjera Pani mi zrobiła taka krzywdę, że nic tylko usiąść i płakać !!!! A w niedziele chrzest naszej Panny!!Wrrrr

Hej!

Widze cisza znowu nastała....;(

Ja tam po weekendzie?? My wczoraj zaliczylismy imprezke,z dziecmi wiec za dlugo nie siedzielismy ;) a dzisiaj pojechali moi na urodziny do kuzyna a ja samaaaaa aaaaa az mnie glowa rozbolala od tej ciszy :/

Kur...Olka co Ci zrobili?? Bym zabila!!!!!!!! Jak tam chrzciny??

Week się kończy. Ciężko było. Sama z dzieciakami 24 godziny. W głowę idzie dostać:baffled:.

No i wełna mi się skończyła:wściekła/y:. Grrr, myślałam, że wystarczy. Już zamówiłam przez neta, bo w sklepie wczoraj nie mieli odpowiedniego koloru. Skończyłabym dzisiaj a tak muszę czekać na przesyłkę. Pewnie dopiero we wtorek będzie.:confused2:

Mam kolejne zamówienie. Także kolejne parę groszy wpadnie. Lepsze to niż nic.

Chrzest super wszystko się udało, Weronisia w kościele grzeczna jak aniołek :-) impreza też udana :-) Włosy sobie jakoś zaczesałam na boczek i nawet tak źle nie było. Krolcia a myślałaś może żeby na fb sie ujawnić szerzej ze swoimi zdolnościami?

reklama
Zimno....
Fajna pogoda w sobotę była, więc odwiedziliśmy Festyn w Biskupinie. Dziecko wróciło z koralikami i wisiorkami własnoręcznie robionymi.

Olka fajnie, że wszystko się udało i włoski dałas radę zaczesać... pozostaje nam czekać na relację :-)

Dziecko od kilku dni znosi kasztany do domu i ma już ich dobre kilka kilo :szok: a jutro znowu ma zamiar iść na łowy :-p

Do góry