reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej kobitki;)

Dawno mnie tu nie było ale postaram sie wbić najpierw musze troche nadrobic...widze kilka nowych mamusiek:-)

Ide poczytac bo troche tego sie nazbierało;)

Nawet nie wiem co pisac tyle mnie nie było...;P

Ogólnie u nas wszystko ok ...dzieci zdrowe ..Tymek trenuje pilke drugi rok na Zawiszy..Kaja mała artystka śpiewa i tańczy do utworów Biebera i One Derection(uroki posiadania starszej kolezanki i brata ;D)

Reszta wyjdzie w praniu...postaram sie tu dłuzej zagoscic;)

Ostatnia edycja:
Hejka;-)
Dzisiaj kolejny dzień w pracy...o ile to pracą można nazwać. Raczej fucha jak się okazało:-(. Na miesiąc, może trochę dłużej. Zobaczymy. Praca przy maszynie do szycia. Ciężko trochę, bo zgarbiony człowiek, non stop w jednej pozycji, ale ujdzie.
Miałam nadzieję jak się odezwali, że może uda się zahaczyć na dłużej, ale tu tyko potrzebują na chwilę. Mają większe zlecenie i tylko na to zlecenie potrzebują do pracy. No trudno.

Witam Cię Sali.;-)

Karolcia lepszy rydz niz nic;)Zawsze jakies pieniadze na waciki;))
Tez bym cos chciala dorywczo byle wyjsc z domu do ludzi a przy okazji grosza zarobic;)

Witaj Salinko :) Fajnie, że wróciłaś :tak:

Dziewczyny wiecie, że jestem noga kuchenną i dlatego poszukuje fajnych pomysłów na jednogarnkowe obiady ;-)
Dziś mnie naszło na tarte ziemniaczaną, może robicie i macie sprawdzony oczywiście łatwy przepisik :zawstydzona/y:

reklama
Do góry