reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hi:)

co za lipna pogoda...

Olas kaszel i katar. Ale samopoczucie dobre i osłuchowo ok wiec chodzi do pitkola.. ale po weekendzie był kryzys i uczepił się dzisiaj nogi D i płakał.... Męzus mówił, że mu aż gardło ścisneło bo Olas do niego "tatus kocham Cie, nie zostawiaj mnie" .. oby to chwilowe bo w przyszłym tyg D wykeżdza i ja Olka bede zwoziła...

Krolcia WOW!!! jakie cuda! trzeba miec pewnei cierpliwośc do takiego dziergania... pozdzwiam i zazdraszczam umiejętności

Zdrowia dla dzieciaków i dla Was... mi by się też przydało bo nos zapchany, w kościach łamie i ogólnei samopoczucie bleee

ble ble ble co za dzień buuuu maruda jestem
Krolcia zdolniacha z Ciebie :-) Ja nie mam żadnych zdolności nic a nic zupełnie nic nie potrafię :-)

Hej!

To i ja sie dolącze co za pogoda masakryczna :/:/:/...trzeci raz juz dzisiaj wlosy prostuje wrrrr.

Rano zaliczylam sad,bo bylam swiadkiem u kumpeli,w sumie sprawa mnie nie dotyczyla ale ze sprawy rozwodowej adwokatka sobie wziela tych samych swiadkow wiec musialam,w lipcu nie bylam,chcieli mnie ukarac kara grzywny wiec teraz sie stawilam musowo i mowie ze odmawiam zeznan bo nie mam nic do powiedzenia w tej sprawie a sedzina mi pytania zadawala przez 15min,myslalam ze padne a ja tylko nie wiem albo nie...jak wyszlam z sali to az sie poryczalam,nerwy puscily ;(...

Wczoraj tez sie wkurzylam,zreszta kiedy ja sie nie wkurzam :p,Wika dostala 1 z plastyki za znaki drogowe ktore robilil wklasne po czym pani je zbierala bo mieli skonczyc po weekendzie a wiki znaczki zginely i kolegi z lawki tez i wina kurde dzieci,myslalam ze rozszarpie...

Gosia az mi lzy sie zakrecily ;(...

Witam slonecznie :)

Noc u nas do d**y,po pierwsze Mati krtaniówla a ja nie spalam z bólu zebów,rozrywa mi cala lewa strone,piecze,nie wiem co to,nawet palca wsadzic do nosa albo jak dotkne zatoki,nie wspomne o uchu masakra :((((..teramin na nfz za dobry miesiac ale podejde do tego mojego co kiedys chodzilam bo teraz przyjmuje tylko prywatnie.ale musze,niech zerknie bo nie wytrzymam...

Hej :)
odświeżam szafę na zimę i postanowiałm posprzedawać masę ubranek, bucików, kurtek, czapek po mojej Viki

wszytsko wystawiam na tablicy - zapraszam - może jakaś mama 2latki znajdzie coś dla swojej córci

ubranka Viki nosiła w okresie 1-2 latka - oczywiście jak ktoś zainteresowany mogę przesłać dokładne wymiary

na razie buty i kilka kurtek- ale do obfotografowania mam masę bluzek, spodni, sukienek:)

zapraszam:)

http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/p9l3/

ps.też nienawidzę takiej pogody:(((( - choć dziś o dziwo słoneczko:)

Ostatnia edycja:
krolcia - wow-copy.jpg

ble ble ble co za dzień buuuu maruda jestem
Krolcia zdolniacha z Ciebie :-) Ja nie mam żadnych zdolności nic a nic zupełnie nic nie potrafię :-)

zarąbiście tańczysz salse !!!! :-)

kasiula - zdrowka i mniej nerwow zycze :*

a ja jak zwykle sajgon ;) teraz znow ogarniamy tydzien bliskości ktory juz w październiku :) pelno roboty az nie wiem za co sie zabrać...
ciesze sie z jogi na ktora chodzę bo mnie trochę wycisza:)

Załączniki

• wow-copy.jpg
    wow-copy.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 28
Moje dziecko dziś zapisało się na Hip-Hop i spodobało się, więc będziemy 2 razy w tygodniu jeździć :-) W wakacje jak chodziła na półkolonie z konikami to tam też mieli godzine dziennie tego tańca i bardzo prosiła aby ją wypisać a dziś proszę.... Prawdziwa kobieta mi rośnie :-p

Pogoda dziś fajniutka, oby jutro była podobna!!!

reklama
Do góry