reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej;)

Iza z kapusta boczkiem i białym twarogiem mmm:-)

Mój Tymek wczoraj wrócił z weekendowego turnieju Dayna Cup w Starogardzie Gdańskim.

Ogólnie były dwa roczniki jego grupa grała z rok starsszymi i na 21 miejsc zajeli 15 ...szału nie ma ale tez tragedii :tak:
Dostał medal tak czy tak i wspomnienia bezcenne...wrócił zmęczony ale zadowolony;)

reklama
Hejka;-)
Dzisiaj kolejny dzień w pracy...o ile to pracą można nazwać. Raczej fucha jak się okazało:-(. Na miesiąc, może trochę dłużej. Zobaczymy. Praca przy maszynie do szycia. Ciężko trochę, bo zgarbiony człowiek, non stop w jednej pozycji, ale ujdzie.
Miałam nadzieję jak się odezwali, że może uda się zahaczyć na dłużej, ale tu tyko potrzebują na chwilę. Mają większe zlecenie i tylko na to zlecenie potrzebują do pracy. No trudno.

Witam Cię Sali.;-)

Krawcowa z zawodu ??

Witaj Salinko :) Fajnie, że wróciłaś :tak:

Dziewczyny wiecie, że jestem noga kuchenną i dlatego poszukuje fajnych pomysłów na jednogarnkowe obiady ;-)
Dziś mnie naszło na tarte ziemniaczaną, może robicie i macie sprawdzony oczywiście łatwy przepisik :zawstydzona/y:

ja sobie fundnelam robota wszechstronnie uzdolnione ktory robi za mnie :) i nagle spodobalo mi sie robienie obiadow hehe

zapraszam Was na TB duzo atrakcji dla dzieci i dla Was przygotowaliśmy, wszystko jest bezplatne wystarczy przedzwonic i sie umowić co Was interesuje.

Start - Tydzień Bliskości 2012

Aguś mi nawet robot nie pomoże :p
Uwierz mi, że pomoże:-). Ja nie lubie gotować i przez to pewnie też nie umiem, ale odkąd mam magicznego robota, to życie stało się piękniejsze heheh. Tak jak Aga pisze mnóstwo przepisów, sam wszystko robi no i czasowo rewelka:-)Witam:-)Zimno mi....jak ja nie lubie jak jest zimno brrrrr.sali witaj i gratulacje dla synka:-)krolcia...no jestem pod wrażeniem Twoich zdolności:-) i zazdroszczę zawsze chciałam umieć szyć albo robić jakieś cuda na drutach ale niestety talentu u mnie brak:-(olka...śliczne zdjęcia:-)No to tyle dziś...czas się za robotę brać :-(

Dziewczyny sorki, ale w pracy coś mi bb szwankuje wszystko mi się zlewa i edytować nie mogę. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest bo w okienku post wygląda ok, a jak zrobie zapisz to wszystko jednym ciągiem :wściekła/y:

Halo, Halo :)

Miałam małe "postojowe" od forum i w ogóle neta bo w robocie przez ostatnie 2 tyg taki zabiżdżaj, że hej. Zwaliła nam sie kontrola z Państwowej Inspekcji Pracy i wiadomo niby wszytsko ok ale wszyscy "na rzęsach". No ale juz po kontroli wiec luźniej:)

Aga, Wronka o jakim Wy cudnym robocie piszecie??? prosze wiecej szczegołów!! Przydałoby mi sie takei cudo. Generalnie lubei gotowac i ponoc dobrze mi idzie ale te gary po... a jak tu wrzucamy i cyk, myk samo sie robi wiec moze jest tez i nadzieja na ograniczenie sprzatania i zyskania wiecej czasu:)

Sali noo witamy:) Gratki dla Tymka:) i widze, ze Tobei to w domu sportowiec rośnie i mała modelka:)

U nas chorobowo było i Olas kiblował w domu od środy ale dzisiaj juz poszedł. Ja tez kaszlac i zasmarkana no ale taka pora roku wiec nie ma sie co dziwic :baffled:

Doczytałam o tych kluchach... juz mnie skręca!! Uwielbiam:-)

Wy tu o kluchach a ja trzeci dzień na diecie i już mnie skręca bo na drugie śniadanko jeszcze godzinę musze poczekać :(Gosiek współczuje inspekcji z PIP-u ja kiedyś miałam z US :-). Co do robota, nie wiem o jakim piszę Aga ale ja polecam i kocham miłością absolutną mojego Thermomix-a. Można robić ciasto na chlebek, pizzę, wszelkiego rodzaju zupy, gotowanie na parze, desery, konfitury, dżemy, gorącą czekoladę, cappuciino, różne rózniaste napoje zimne ciepłe a nawet drinki:-). Przepisów pełno:-)

reklama
Wronka!! że co ta maszyna robi???!!! takie cuda!!! zaraz ja googluje ale boje sie, że mnei cena zabije! Moze pod choinke dostane:p

edit: tak jak myslałam... cena mnei zabiła... chyba pozostane przy własnorecznym pichceniu i zmywaniu... :(

Ostatnia edycja:
Do góry