reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Rety zima idzie a gdzie ta jesien brrrr albo ja sie starzeje :/...taa hehe wiosna,wiosna gdzie jestes :p??!!

Karola zdrowka dla mlodego! My w pod koniec wakacji walczylismy z uchem malego ale skonczylo sie na szczescie tylko na kroplach...Wika odpukac od 4 latc cisza wiec mam nadzieje ze mlodemu tez nieldugo miną te uszy...

Iza dla Was tez mega zdrowka! Super! Gratulacje dla Martyny :)!!!!

Popoludniu kinder bal mamy,bedzie wesolo :D

reklama
Hello. Kasiulka lato jeszcze trwa!!!!Ale pogoda nie nastraja, co prawda dzisiaj bardzo ciepło było. U nas powolutku do przodu wdrażamy się w tryby powakacyjne. Chłopaki zdrowe póki co. Buziki
A jeszcze się pochwalę moimi wyrobami. Szaliki dla chłopaków z polarkiem Minky i spódnica z materiału dresowego do łażenia po domu IMG_20130914_195545.jpgIMG_20130914_195639.jpg

Załączniki

• IMG_20130914_195545.jpg
    IMG_20130914_195545.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_20130914_195639.jpg
    IMG_20130914_195639.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Hej!

I znowu mamy poniedzialek...nie wiem jak Wam ale mi czas wyjatkowo szybko plynie,byle do gwiazdki :p

Nie zyje od trzech dni...nie mam cisnienia i nogi z betonu,masakra :/
Wszystko mnie wkurza,ogolnie samopoczucie do d**y,pogoda tez mnie dobija!!! Dusze sie w tym domu a dzieciaki mi chalupe roznosza :(...

Mucha
super :)..macie dziewczyny zdolnosci :) chyba zaczne tez cos dziergac i szyc,brak cierpliwosci u mnie i nerwus ze mnia straszny wiec moze to mnie uspokoi w jakis sposob...

Witam

Dzieciarnia odprawiona do przedszkola.:tak:
Daniel w zasadzie bezobjawowy już od piątku był. Bezsensu trzymać go w domu. Antyb jutro się wykończy. Dostał witaminy na wzmocnienie i niech leci. Zadowolony był!

Wczoraj główkowałam słuchajcie gdzie w pobliżu są kasztanowce:eek:, żeby z dzieciarnią pójść nazbierać do przedszkola i jakoś kompletnie nie mogę sobie przypomnieć, żeby tu coś było. A Wy kojarzycie? Czy w Myślu są? Na leśnym może gdzieś? Przy szkole na 11 listopada?...

W centrum to wiem gdzie, wiem gdzie sama zbierałam będąc dzieckiem:-D:tak: he he, ale jechać przez pół miasta po kasztany....

Koniec końców poprosiłam mamę, żeby będąc z psem zgarnęła trochę:sorry:. I tak wczoraj po orzechy do niej jechałam, to i kasztany się wzięło. Tylko tej samej czynności, że to dzieci zbierają zabrakło niestety.

Mucha nieźle sobie poczynasz z maszyną!
Ja poszłam raczej w druty:-D:-p Poje dwa ostatnio udziergane.
Kopia%u00252520DSC04056.jpg Kopia%u00252520DSC04057.JPG Kopia%u00252520DSC04066.jpg Kopia%u00252520DSC04069.jpg

Załączniki

• Kopia%u00252520DSC04056.jpg
    Kopia%u00252520DSC04056.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 35
  • Kopia%u00252520DSC04057.JPG
    Kopia%u00252520DSC04057.JPG
    69,6 KB · Wyświetleń: 31
  • Kopia%u00252520DSC04066.jpg
    Kopia%u00252520DSC04066.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 29
  • Kopia%u00252520DSC04069.jpg
    Kopia%u00252520DSC04069.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Krolcia.... jeszcze szczenę z podłogi podnoszę!!!!!!!!!!!! Rewelacja!!! Ja kiedyś na drutach próbowałam czapkę zrobić z wrabianymi gwiazdami i wyszła dla lalki, potem zabrałam sie za skarpety i w połowie pierwszej poległam :) stresujące to dla mnie bardzo ;-)
Może dasz się namówić na czapkę i szalik z Ptakami dla mojego dziecka ???

Jutro dziecko do szkoły już wysyłam, chyba wyzdrowiała!

Dziękuję Dziewczyny za słowa uznania, ale Krolcia i tak wszystkich zakasowała wielkie WOW:szok: Jestem pod wrażeniem. Ja drutów i szydełka nie dotykam to nie dla mnie:no:, zresztą mnie wełna kłuje więc nie noszę. A maszyna faktycznie trochę mnie odstresowuje.
A kasztany może na Kasztanowej??? i na pewno na terenie jednostki przy Czerkaskiej sa pamiętam jako dzieciak że tam były piękne kasztany

reklama
Dzięki dziewczyny.

Ja generalnie to raczej swetry, ewentualnie sweterki ze spodniami dla maluchów albo maluśkie sukienki dziergam. Skarpetki, czapki, rękawiczki to już wyższa szkoła jazdy:tak:, bo się trzeba pierdzielić z drutami na żyłce, czy jechać w ogóle na pięć drutów.

Iza mogę ewentualnie spróbować. Jak coś nie wyjdzie to po prostu spruję. Kwestia tylko, które ptaszysko miałoby to być, bo na ograniczonej powierzchniowo w oczka czapce i szaliku to by się zmieścił tylko jeden. No chyba, że sama mam któregoś wybrać, co by dziewczęco było:tak:. No i jaki kolor kompletu by miał być. Podaj kilka, bo z wełną to krucho i nie wszystkie kolory na stanie w sklepie są.

Do góry